fizyk 16.08.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Witajcie wtorkowo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Cześć Fizyk!Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.08.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Samo dobre!!! Robota idzie zgodnie z planem (zgodnie z planem!? - no prawie zgodnie z planem) . Przez pół soboty robiłem porządki w domku w przygotowaniu na tynki. I dzisiaj się zaczeły robić. Podobno dach też ma być skończony w ciągu max 2 dni. Elektryk skończy chyba dzisiaj. Więc wszystko OK. Czekam tylko na murarzy, co by skończyli mi mur oporowy i zrobili piwniczkę. Ale to raczej nie w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To gratuluję Fizyk! Ja mam nadzieję, że za rok będe na tym samym etapie... Kiedy wprowadzasz się? Wigilia 2005 we własnym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.08.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To gratuluję Fizyk! Ja mam nadzieję, że za rok będe na tym samym etapie... Kiedy wprowadzasz się? Wigilia 2005 we własnym domu? Oczywiście, że tak. Mam nadzieję już się nawet do tego czasu rozpakować . Licze na to że w listopadzie najpóźniej się wprowadzę. Mniej więcej jak Whisper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Teraz juz wiem, Whisper, zabieraj sobie Punkt- tak na poczatek, należy sie podlizać Weźź, tylko, cicho Damianowi, bo ja tu mam jakies streszczenie pisać, a ja... Nie mogę, choćbym nawet chciał (a chcę) reguły sa nieubłagane. Twój punkt! Od kiedy to Prezes taki regulaminowy się zrobił? jeszcze nie dawno slyszałem jak Prezes wypowiadał słynne: "Regulamin to Ja", oj mieliście dobrze.. Prezesa w doskonałym humorze, bo inaczej by was wykluczył i dopisał sobie wasze wszystkie zdobyte punkty :D na jakiej podstawie? art 23 pkt 16 ppkt A, akapit 4, cytat: "jeśli ktos zostanie wykluczony z RW to Prezes jako najwyższy rangą przejmuje punkty wcześniej zdobyte przez wyluczonego". Nie mówcie ze nie czytaliście regulaminu??? m. A ja myślałem, że najwyższy rangą jest lider klasyfikacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To gratuluję Fizyk! Ja mam nadzieję, że za rok będe na tym samym etapie... Kiedy wprowadzasz się? Wigilia 2005 we własnym domu? Oczywiście, że tak. Mam nadzieję już się nawet do tego czasu rozpakować . Licze na to że w listopadzie najpóźniej się wprowadzę. Mniej więcej jak Whisper. A kiedy wbiłeś pierwszą łopatę, czyli ile miesięcy budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 A tłuc musiałem mocno bo kze spychałem. Nie dam się tak łatwo zepchnąć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ale jesteście krótkodystansowcy my budowalismy 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 A ta może http://www.merlin.com.pl/images_big/0/L0041.jpg A mi nikt nie zaoferował żółtej koszulki... A tyle dni /tygodni byłem liderem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 A mi nikt nie zaoferował żółtej koszulki... A tyle dni /tygodni byłem liderem... a tam zaoferował - trzeba było sobie przywłaszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Witam, witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ale jesteście krótkodystansowcy my budowalismy 8 lat Majka gratuluje cierpliwosci!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ale jesteście krótkodystansowcy my budowalismy 8 lat Majka gratuluje cierpliwosci!!!!!!!!!! yhmmmm, w końcu ją straciłam i.....................skończylismy budować Trudno wybudować caly dom bez kredytu, próbowaliśmy, ale jednak się nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ale jesteście krótkodystansowcy my budowalismy 8 lat Majka gratuluje cierpliwosci!!!!!!!!!! yhmmmm, w końcu ją straciłam i.....................skończylismy budować Trudno wybudować caly dom bez kredytu, próbowaliśmy, ale jednak się nie dało Majka no wlasnie dlatego Cie podziwiam, bo ja juz trace cierpliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To też jest t-shirt: http://www.joemonster.org/mg/albums/fotki/t-shirty/a//tshirt305.jpg Koszulka niczego sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ale jesteście krótkodystansowcy my budowalismy 8 lat Majka gratuluje cierpliwosci!!!!!!!!!! yhmmmm, w końcu ją straciłam i.....................skończylismy budować Trudno wybudować caly dom bez kredytu, próbowaliśmy, ale jednak się nie dało My wybudowaliśmy na kredyt wykańczać bedziemy bez - zobaczymy ile lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ale jesteście krótkodystansowcy my budowalismy 8 lat Majka gratuluje cierpliwosci!!!!!!!!!! yhmmmm, w końcu ją straciłam i.....................skończylismy budować Trudno wybudować caly dom bez kredytu, próbowaliśmy, ale jednak się nie dało My wybudowaliśmy na kredyt wykańczać bedziemy bez - zobaczymy ile lat My wlasnie czekamy na pierwsza trasze kredytu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ojjojoj! prezes idzie jak burza!!!!!! ktoś się zdziwi w poniedziałek oj zdziwi sie zdziwi I ze zdwojoną siłą będzie strzelał. Kze uparty jest oj dziwię się, dziwię się... A, że uparty jestem to fakt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts