Majka 16.08.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ale jesteście krótkodystansowcy my budowalismy 8 lat Majka gratuluje cierpliwosci!!!!!!!!!! yhmmmm, w końcu ją straciłam i.....................skończylismy budować Trudno wybudować caly dom bez kredytu, próbowaliśmy, ale jednak się nie dało Majka no wlasnie dlatego Cie podziwiam, bo ja juz trace cierpliwosc Mi jest wstyd, że tak późno straciłam cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Dooooobraaaaanoooooc kasztanko! Niech Ci się przyśni samolocik: http://gloubiweb.free.fr/gifs09/transp58.gif A ja to miałem koszmary związane z samolotami. 2 nocy pod rząd śniły mi się katastrofy lotnicze, a potem.. rozbił się samolot w Grecji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 kto to jest kze ?? To ja... A czemu pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Dooooobraaaaanoooooc kasztanko! Niech Ci się przyśni samolocik: http://gloubiweb.free.fr/gifs09/transp58.gif A ja to miałem koszmary związane z samolotami. 2 nocy pod rząd śniły mi się katastrofy lotnicze, a potem.. rozbił się samolot w Grecji.. Zabrzmialo groznie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 kto to jest kze ?? Numer drugi w rankingu. Chwilowo numer drugi I tu się zgadzam z Toba Prezesie w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ale jesteście krótkodystansowcy my budowalismy 8 lat Majka gratuluje cierpliwosci!!!!!!!!!! yhmmmm, w końcu ją straciłam i.....................skończylismy budować Trudno wybudować caly dom bez kredytu, próbowaliśmy, ale jednak się nie dało Majka no wlasnie dlatego Cie podziwiam, bo ja juz trace cierpliwosc Mi jest wstyd, że tak późno straciłam cierpliwość Eeee tam wstyd......... "sila spokoju - potega intelektu" zazdroszcze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Dooooobraaaaanoooooc kasztanko! Niech Ci się przyśni samolocik: http://gloubiweb.free.fr/gifs09/transp58.gif A ja to miałem koszmary związane z samolotami. 2 nocy pod rząd śniły mi się katastrofy lotnicze, a potem.. rozbił się samolot w Grecji.. Zabrzmialo groznie!!!!!!!! Wcale nie były to miłe koszmary.. Jesli koszamry mogą być miłe... Widzałem jakąś katastrofę. Ja byłem na ziemi i widziałem rozbijajacy się samolot... I to tak 2 noce pod rząd... Ale może to przez to, że nocowałem u teściów w Krakowie (a dokładnie w Skawinie)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Informuj nas w takim razie o swoich koszmarach!!!!!! Nikt wtedy do samolotu nie wsiadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Pomocy... mam założyć własny dziennik majac tylko działke ? czy też pytać o rady w komentarzach do Waszych dzieników? jak np robię to u Whispera? A jak założę dzienik to jakie prawdopodobieństwo, że ktoś go będzie czytał? za literata się nie uważam... no sami wiecie Moja Żona, mówi żebym pisał.... Zakładaj dziennik, zakładaj!! Zobaczysz jak później nawet sam z rozrzewnieneim bedziesz czytał o swoich poczatkach... Ja złożyłem w momencie jak .. podpisałem umowe przedwstepną zakupu działki. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Informuj nas w takim razie o swoich koszmarach!!!!!! Nikt wtedy do samolotu nie wsiadzie. Spoko! Jak będę miał koszmary to dam znać. Ale nie wiem, czy jeszcze nie musze pojechac do teściów... Dziś w nocy znowu miałem koszmary... Jakiś obóz koncentracyjny snił mi sie.. Kurde.. To przestaj być zabawne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Informuj nas w takim razie o swoich koszmarach!!!!!! Nikt wtedy do samolotu nie wsiadzie. Spoko! Jak będę miał koszmary to dam znać. Ale nie wiem, czy jeszcze nie musze pojechac do teściów... Dziś w nocy znowu miałem koszmary... Jakiś obóz koncentracyjny snił mi sie.. Kurde.. To przestaj być zabawne... Coraz "lepsze" masz te koszmary!!!!! Moze to nerwy przed narodzinami tak Ci sie udzielaja????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.08.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To też jest t-shirt: http://www.joemonster.org/mg/albums/fotki/t-shirty/a//tshirt305.jpg Koszulka niczego sobie... Kze - czy to jest ta reklama paneli podłogowych??? Fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 POCZET WIELKICH CZAJNIKÓW POLSKICH 1. Whisper - 74 2. kze - 67 3. Fizyk - 51 4. Kasztanka - 45 5. Sonika - 44 6. Maksiu - 41 7. Moniś - 34 8. Joanna i Janusz- 32 9. Teska - 31 10. Majka -30 11. Badi - 29 12. SławekD-żonka- 28 14. Jezier - 24 15. Aga J.G, monka - 20 17. Olkalybowa - 19 18. andrzejka - 15 19. Agniesia 14 20. Joola - 12 21. Wojty, Funia, Jane - 9 24. Markus_Gdynia - 6 25. Verunia, Ewuś, ania - 4 28. Janussz -3 29. Daria, baba_budowniczy, damiangajda, facio - 2 33. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, , Jolana, zaba_gonia, Anna WIśniewska - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Kze - czy to jest ta reklama paneli podłogowych??? Fajna Fizyk Ty od razu o panelach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.08.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 A wracając do tematu budowy - zacząłem w kwietniu 2005 roku. Fundamenty zalałem jak jeszcze nie miałem uprawomocnionego PnB (Nikt nie podsłuchuje? ). W czasie uprawomacniania się, stygła sobie ława fundamentowa. Ja już kilka razy straciłem cierpliwość. Ale na ludzi a nie na budowę!! . Ale zawsze znajdzie się ktoś kogo można opierniczyć. Jak nie ma powodu - to tak na wszelki wypadek, delikatnie - prewencyjnie. A jak jest powód to mocniej, a jak jest jeszcze większy powód to ....$^&I$I^&%#^%@%U%I^%@%I3 i jeszcze (*^&^%&^%^$&^$%#. Niech sobie nie myśli. Ale jak jest wszystko OK - to trzeba chwalić. Ludzie lubią być chwaleni. Ja też lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.08.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Kze - czy to jest ta reklama paneli podłogowych??? Fajna Fizyk Ty od razu o panelach..... No bo jestem na etapie tynków i podłóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 A wracając do tematu budowy - zacząłem w kwietniu 2005 roku. Fundamenty zalałem jak jeszcze nie miałem uprawomocnionego PnB (Nikt nie podsłuchuje? ). W czasie uprawomacniania się, stygła sobie ława fundamentowa. Ja już kilka razy straciłem cierpliwość. Ale na ludzi a nie na budowę!! . Ale zawsze znajdzie się ktoś kogo można opierniczyć. Jak nie ma powodu - to tak na wszelki wypadek, delikatnie - prewencyjnie. A jak jest powód to mocniej, a jak jest jeszcze większy powód to ....$^&I$I^&%#^%@%U%I^%@%I3 i jeszcze (*^&^%&^%^$&^$%#. Niech sobie nie myśli. Ale jak jest wszystko OK - to trzeba chwalić. Ludzie lubią być chwaleni. Ja też lubię. Ja poki co baaaardzo powazne starcie mialam z hydraulikiem - nie mial ze mna szans tak krzyczalam!!!! I co najwazniejsze mialam racje!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Kze - czy to jest ta reklama paneli podłogowych??? Fajna Fizyk Ty od razu o panelach..... No bo jestem na etapie tynków i podłóg No chyba, ze tak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To też jest t-shirt: http://www.joemonster.org/mg/albums/fotki/t-shirty/a//tshirt305.jpg Koszulka niczego sobie... Kze - czy to jest ta reklama paneli podłogowych??? Fajna A ja myslałem, że szminki do ust... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.08.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Teraz rzuciałm dokładniej moim wielce szanowynym oczkiem na ranking i muszę powiedzieć, że Prezes dał czadu Fizyk - gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts