Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

ale jesteście krótkodystansowcy :o my budowalismy 8 lat :roll:

Majka gratuluje cierpliwosci!!!!!!!!!!

yhmmmm, w końcu ją straciłam i.....................skończylismy budować 8)

Trudno wybudować caly dom bez kredytu, próbowaliśmy, ale jednak się nie dało :roll:

Majka no wlasnie dlatego Cie podziwiam, bo ja juz trace cierpliwosc :wink:

Mi jest wstyd, że tak późno straciłam cierpliwość :oops:

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dooooobraaaaanoooooc kasztanko!

Niech Ci się przyśni samolocik:

http://gloubiweb.free.fr/gifs09/transp58.gif

A ja to miałem koszmary związane z samolotami. 2 nocy pod rząd śniły mi się katastrofy lotnicze, a potem.. rozbił się samolot w Grecji.. :(

A ja to miałem koszmary związane z samolotami. 2 nocy pod rząd śniły mi się katastrofy lotnicze, a potem.. rozbił się samolot w Grecji.. :(

:o :o :o :o :o :o

Zabrzmialo groznie!!!!!!!!

ale jesteście krótkodystansowcy :o my budowalismy 8 lat :roll:

Majka gratuluje cierpliwosci!!!!!!!!!!

yhmmmm, w końcu ją straciłam i.....................skończylismy budować 8)

Trudno wybudować caly dom bez kredytu, próbowaliśmy, ale jednak się nie dało :roll:

Majka no wlasnie dlatego Cie podziwiam, bo ja juz trace cierpliwosc :wink:

Mi jest wstyd, że tak późno straciłam cierpliwość :oops:

Eeee tam wstyd......... "sila spokoju - potega intelektu" :D zazdroszcze!!!!! :D

:o :o :o :o :o :o

Zabrzmialo groznie!!!!!!!!

Wcale nie były to miłe koszmary.. Jesli koszamry mogą być miłe... Widzałem jakąś katastrofę. Ja byłem na ziemi i widziałem rozbijajacy się samolot... I to tak 2 noce pod rząd...

Ale może to przez to, że nocowałem u teściów w Krakowie (a dokładnie w Skawinie)... :wink:

Pomocy... mam założyć własny dziennik majac tylko działke ? :-? czy też pytać o rady w komentarzach do Waszych dzieników? jak np robię to u Whispera? A jak założę dzienik to jakie prawdopodobieństwo, że ktoś go będzie czytał? za literata się nie uważam... no sami wiecie

Moja Żona, mówi żebym pisał.... 8)

Zakładaj dziennik, zakładaj!! Zobaczysz jak później nawet sam z rozrzewnieneim bedziesz czytał o swoich poczatkach... :oops: :roll:

Ja złożyłem w momencie jak .. podpisałem umowe przedwstepną zakupu działki.

Powodzenia!

Informuj nas w takim razie o swoich koszmarach!!!!!! Nikt wtedy do samolotu nie wsiadzie.

Spoko! Jak będę miał koszmary to dam znać. Ale nie wiem, czy jeszcze nie musze pojechac do teściów... :roll: Dziś w nocy znowu miałem koszmary... :oops: Jakiś obóz koncentracyjny snił mi sie.. :o Kurde.. To przestaj być zabawne...

Informuj nas w takim razie o swoich koszmarach!!!!!! Nikt wtedy do samolotu nie wsiadzie.

Spoko! Jak będę miał koszmary to dam znać. Ale nie wiem, czy jeszcze nie musze pojechac do teściów... :roll: Dziś w nocy znowu miałem koszmary... :oops: Jakiś obóz koncentracyjny snił mi sie.. :o Kurde.. To przestaj być zabawne...

Coraz "lepsze" masz te koszmary!!!!!

Moze to nerwy przed narodzinami tak Ci sie udzielaja?????

POCZET WIELKICH :wink: CZAJNIKÓW POLSKICH

1. Whisper - 74

2. kze - 67

3. Fizyk - 51

4. Kasztanka - 45

5. Sonika - 44

6. Maksiu - 41

7. Moniś - 34

8. Joanna i Janusz- 32

9. Teska - 31

10. Majka -30

11. Badi - 29

12. SławekD-żonka- 28

14. Jezier - 24

15. Aga J.G, monka - 20

17. Olkalybowa - 19

18. andrzejka - 15

19. Agniesia 14

20. Joola - 12

21. Wojty, Funia, Jane - 9

24. Markus_Gdynia - 6

25. Verunia, Ewuś, ania - 4

28. Janussz -3

29. Daria, baba_budowniczy, damiangajda, facio - 2

33. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, , Jolana, zaba_gonia, Anna WIśniewska - po 1

A wracając do tematu budowy - zacząłem w kwietniu 2005 roku. Fundamenty zalałem jak jeszcze nie miałem uprawomocnionego PnB (Nikt nie podsłuchuje? :roll: ). W czasie uprawomacniania się, stygła sobie ława fundamentowa.

Ja już kilka razy straciłem cierpliwość. Ale na ludzi a nie na budowę!! :wink: . Ale zawsze znajdzie się ktoś kogo można opierniczyć. Jak nie ma powodu - to tak na wszelki wypadek, delikatnie - prewencyjnie. A jak jest powód to mocniej, a jak jest jeszcze większy powód to ....$^&I$I^&%#^%@%U%I^%@%I3 i jeszcze (*^&^%&^%^$&^$%#. Niech sobie nie myśli. Ale jak jest wszystko OK - to trzeba chwalić. Ludzie lubią być chwaleni. Ja też lubię.

A wracając do tematu budowy - zacząłem w kwietniu 2005 roku. Fundamenty zalałem jak jeszcze nie miałem uprawomocnionego PnB (Nikt nie podsłuchuje? :roll: ). W czasie uprawomacniania się, stygła sobie ława fundamentowa.

Ja już kilka razy straciłem cierpliwość. Ale na ludzi a nie na budowę!! :wink: . Ale zawsze znajdzie się ktoś kogo można opierniczyć. Jak nie ma powodu - to tak na wszelki wypadek, delikatnie - prewencyjnie. A jak jest powód to mocniej, a jak jest jeszcze większy powód to ....$^&I$I^&%#^%@%U%I^%@%I3 i jeszcze (*^&^%&^%^$&^$%#. Niech sobie nie myśli. Ale jak jest wszystko OK - to trzeba chwalić. Ludzie lubią być chwaleni. Ja też lubię.

Ja poki co baaaardzo powazne starcie mialam z hydraulikiem - nie mial ze mna szans tak krzyczalam!!!! I co najwazniejsze mialam racje!!!!!!!!!