Majka 16.08.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 znacie sie może na pchłach? zadałam pytanie w "zwierzakach", ale nikt nic nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Informuj nas w takim razie o swoich koszmarach!!!!!! Nikt wtedy do samolotu nie wsiadzie. Spoko! Jak będę miał koszmary to dam znać. Ale nie wiem, czy jeszcze nie musze pojechac do teściów... Dziś w nocy znowu miałem koszmary... Jakiś obóz koncentracyjny snił mi sie.. Kurde.. To przestaj być zabawne... Coraz "lepsze" masz te koszmary!!!!! Moze to nerwy przed narodzinami tak Ci sie udzielaja????? A to czemu w takim wypadku ten samolot spadł? Dużo rzeczy mnie ostatnio denerwuje... Może przez to, że w tym roku nie byłem na urlopie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.08.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To też jest t-shirt: http://www.joemonster.org/mg/albums/fotki/t-shirty/a//tshirt305.jpg Koszulka niczego sobie... Kze - czy to jest ta reklama paneli podłogowych??? Fajna A ja myslałem, że szminki do ust... A ja myślałam, że to ortodonta się ogłasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 znacie sie może na pchłach? zadałam pytanie w "zwierzakach", ale nikt nic nie pisze A co sie stalo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 a najsmieszniejsze jest to ze teraz mieszkam na tylu mtrach co liczy moj salon z jadalnia... chyba zatracam jakas rachube w oczach A ja mieszkałem w mieszkaniu, które bedzie mniejsze niż ... hobby room (w każdym wypadku licząc metry po podłodze..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.08.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 znacie sie może na pchłach? zadałam pytanie w "zwierzakach", ale nikt nic nie pisze A co sie stalo???? Zabrzmiało ... swędząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.08.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Kze nadepnął Whisperowi na ambicję i ... . Każdy widzi co się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.08.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Pchła pchłę pchła do wody. I ta pchła płakała, że ją tamta pchła wepchała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Pchła pchłę pchła do wody. I ta pchła płakała, że ją tamta pchła wepchała . Fizyk widze, ze dzis dobry humor Cie nie opuszcza!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Kze nadepnął Whisperowi na ambicję i ... . Każdy widzi co się stało Teraz Whisper nadepnał Kze na ambicję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ufff! Zaległości nadrobione... Ale Whisper dałeś czadu... Ale jak to się mówi: Ta zniewaga krwi wymaga, czyli jak to Kze nadepną Whiperowi na ambicję, a potem Whisper Kze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Od rana mam dobry humor .......... Ja generalnie mam dobre humor. Bo jestem nie dość, że szczęśliwym facetem to jeszcze niepoprawnym optymistą !!!!!!!!!!! Jestem pewien, że te dwie cechy pomoga mi przetrwać budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Kze nadepnął Whisperowi na ambicję i ... . Każdy widzi co się stało Teraz Whisper nadepnał Kze na ambicję.. To Kze będzie teraz dziewczyny podpuszczał i sam pukty strzelał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.08.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 A ja mam cichą nadzeję, że gdzie dwóch się bije - tam trezci (np Fizyk) skorzysta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Kze nadepnął Whisperowi na ambicję i ... . Każdy widzi co się stało Teraz Whisper nadepnał Kze na ambicję.. To Kze będzie teraz dziewczyny podpuszczał i sam pukty strzelał? Dlaczego mam dziewczyny podpuszczać? Podpuszczac mozna każdego..hi hi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 A ja mam cichą nadzeję, że gdzie dwóch się bije - tam trezci (np Fizyk) skorzysta! oby, oby, a najlepiej, żeby tym trzecim była inna osóbka na "F" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 A ja mam cichą nadzeję, że gdzie dwóch się bije - tam trezci (np Fizyk) skorzysta! oby, oby, a najlepiej, żeby tym trzecim była inna osóbka na "F" fKZE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To Kze będzie teraz dziewczyny podpuszczał i sam pukty strzelał? Dlaczego mam dziewczyny podpuszczać? Podpuszczac mozna każdego..hi hi.. Dlatego, że podpuszczanie dziewczyn najlepiej Ci wychodzi , a zwłaszcza mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To Kze będzie teraz dziewczyny podpuszczał i sam pukty strzelał? Dlaczego mam dziewczyny podpuszczać? Podpuszczac mozna każdego..hi hi.. Dlatego, że podpuszczanie dziewczyn najlepiej Ci wychodzi , a zwłaszcza mnie Nie wiedziałem, ze tak na Ciebie wpływam... Lubię wszystkich podpuszczać by zdobyć punkcik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ale swoja droga Prezes rozszalał się przez te 3 dni nie? Wiać coś słabo walczyliście z Whisperem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts