kze 16.08.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To może od razu cały tort? tylko że to jest chyba slubny tort...http://centrum-slubne.net4.pl/graf/tortp1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 W ciązy mozna troszkę winka... W szczegolności jak ma ok10% to na prawde nic zdroznego i nie powinno zaszkodzić dziecku... wiem, ale co ja mogę, że mi się ciacha a nie winka chce, to może Wy sobie pijcie do woli, a ja jako trzeźwa - mogę za kierowcę robić i wszestkich Was do chaty odwiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To może od razu cały tort? tylko że to jest chyba slubny tort... http://centrum-slubne.net4.pl/graf/tortp1.jpg jak na śmietanie a nie na maśle to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 W ciązy mozna troszkę winka... W szczegolności jak ma ok10% to na prawde nic zdroznego i nie powinno zaszkodzić dziecku... wiem, ale co ja mogę, że mi się ciacha a nie winka chce, to może Wy sobie pijcie do woli, a ja jako trzeźwa - mogę za kierowcę robić i wszestkich Was do chaty odwiozę To brzuch Ci nie przeszkadza w kierowniu samochodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 W ciązy mozna troszkę winka... W szczegolności jak ma ok10% to na prawde nic zdroznego i nie powinno zaszkodzić dziecku... wiem, ale co ja mogę, że mi się ciacha a nie winka chce, to może Wy sobie pijcie do woli, a ja jako trzeźwa - mogę za kierowcę robić i wszestkich Was do chaty odwiozę To brzuch Ci nie przeszkadza w kierowniu samochodem? przeszkadza i to jak ale jeszcze daję radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To specjalnie dla Funihttp://www.michas.com.pl/images/ciastka/pokusa_resize.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To specjalnie dla Funi http://www.michas.com.pl/images/ciastka/pokusa_resize.jpg ooooo fantastycznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 700? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 W ciązy mozna troszkę winka... W szczegolności jak ma ok10% to na prawde nic zdroznego i nie powinno zaszkodzić dziecku... wiem, ale co ja mogę, że mi się ciacha a nie winka chce, to może Wy sobie pijcie do woli, a ja jako trzeźwa - mogę za kierowcę robić i wszestkich Was do chaty odwiozę To brzuch Ci nie przeszkadza w kierowniu samochodem? przeszkadza i to jak ale jeszcze daję radę To dzielna z Ciebie kobietka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 No jubileuszowa stronka ustrzelona gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Streszczenie:- Majka dziwi się jak Kze strzelił od niej szybciej- Funia zrezygnowana w temacie strzelania, ale za to miała ochote na cistko- SławekD-żonka przyniosła tort- Kze przyniósł szampana i zaproponował bal, albo polowanie- poszliśmy na bal na którym Funia zgodziła się być kierowcą by reszta mogła popic winka- Majka była nagonka na polowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 No jubileuszowa stronka ustrzelona gratulejszyn Dzięki! Szlismy "pierś w pierś"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To z okazji 700-tki http://www.tropic.pl/grafika/main_deco.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 No jubileuszowa stronka ustrzelona gratulejszyn Dzięki! Szlismy "pierś w pierś"... miałam finisz gorszy bo pierś mam większą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 http://www.fajerwerki.gda.pl/images/grafiki/wybuchy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 No jubileuszowa stronka ustrzelona gratulejszyn Dzięki! Szlismy "pierś w pierś"... miałam finisz gorszy bo pierś mam większą pierś większa powinna własciwie szybciej przekroczyć linie fotokomorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 No jubileuszowa stronka ustrzelona gratulejszyn Dzięki! Szlismy "pierś w pierś"... miałam finisz gorszy bo pierś mam większą To jak masz większą pierś to powinnaś wygrać... Chyba szybciej przebierałem nogami, a Tobie brzuszek przeszkodził w skutecznym finiszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 No jubileuszowa stronka ustrzelona gratulejszyn Dzięki! Szlismy "pierś w pierś"... miałam finisz gorszy bo pierś mam większą pierś większa powinna własciwie szybciej przekroczyć linie fotokomorki no niby tak to może ja trafiłam? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 a Tobie brzuszek przeszkodził w skutecznym finiszu... i tu jest pies pogrzebany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ciekawe, kto jeszcze przyjdzie na nasz bal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts