Majka 16.08.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ależ już tańczymyhttp://www.dynow.pl/upload2/inf/LO60/9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Imprezka - jak widzę - z braku pci przeciwnej - siedzona, nie tańczona... ???? Mów za siebie... Ja tańcze z Majką... Może trzeba by było kogos jeszcze zawołać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Fajna impra! 3 kobitki i ja facet... masz powodzenie popraw krawat, wypręż pierś i bądx szarmandzki Postaram się.. Kiedyś nawet chodziłem na kurs tańca do Polańskiego... serio to może ja się zapiszę w kolejce do walca wiedeńskiego Polański był zaprzyjaźniony z LO do którego chodziłem i w 1 i 2 klasie prowadził u nas kurs. Tak wieć widze, że tańczymy walca. Może być wiedeński. "Sała sala tańczy z nami..." Czy Ty moze nie chodziles do Modrzewskiego??????? IX LO Hoffmanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 16.08.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Prezesa trza zawołać!Taki jubileusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To moze teraz zatańczymy rock'n'roll ? Wtedy więcej osób mogłby poskakać na parkiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 narazie tango dla rozgrzewki http://www.magicstep.org/tango11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Fajna impra! 3 kobitki i ja facet... masz powodzenie popraw krawat, wypręż pierś i bądx szarmandzki Postaram się.. Kiedyś nawet chodziłem na kurs tańca do Polańskiego... serio to może ja się zapiszę w kolejce do walca wiedeńskiego Polański był zaprzyjaźniony z LO do którego chodziłem i w 1 i 2 klasie prowadził u nas kurs. Tak wieć widze, że tańczymy walca. Może być wiedeński. "Sała sala tańczy z nami..." Czy Ty moze nie chodziles do Modrzewskiego??????? IX LO Hoffmanowa Aha.... u nas tez byl kurs obowiazkowy z panem Polanskim, a ja bylam jego ulubiona partnerka.....rany jak ja tego nie znosilam!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 no to....................http://www.rocknroll-weltmeister-wolf.de/images/Bildergalerie/swing2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 narazie tango dla rozgrzewki http://www.magicstep.org/tango11.jpg No tak.. po walcu rzeczywiscie tango byłoby lepszym przejsciem w kierunku szbszego rock'n'roll'a.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 no to.................... http://www.rocknroll-weltmeister-wolf.de/images/Bildergalerie/swing2.jpg Nie wiedziałem Majka, że z Ciebie taka tancerka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ale zescie sie roztanczyli...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Fajna impra! 3 kobitki i ja facet... masz powodzenie popraw krawat, wypręż pierś i bądx szarmandzki Postaram się.. Kiedyś nawet chodziłem na kurs tańca do Polańskiego... serio to może ja się zapiszę w kolejce do walca wiedeńskiego Polański był zaprzyjaźniony z LO do którego chodziłem i w 1 i 2 klasie prowadził u nas kurs. Tak wieć widze, że tańczymy walca. Może być wiedeński. "Sała sala tańczy z nami..." Czy Ty moze nie chodziles do Modrzewskiego??????? IX LO Hoffmanowa Aha.... u nas tez byl kurs obowiazkowy z panem Polanskim, a ja bylam jego ulubiona partnerka.....rany jak ja tego nie znosilam!!!!!!! Czemu?? Mogłaś sie tyle nauczyć... Wszystkie Twoje błędy mógł skorygować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 nie wnikajmy w szczegóły czym się te harce zakończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Ale zescie sie roztanczyli...... A jaki był Twój ulubiony taniec? Ja bardzo lubiłem dżajfa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To może Majka teraz zatańczę z drugą kolezanka... No wiesz jestem jedynym facetem i chciałbym, żeby może inne dziewczyny tez potańczyły...? W kazdym wypadku tańczyło sie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 To jak Moniś, Ani, Funia? Która z Was ma ochotę zatańczyć?Opsss Funia, Ty chyba nie za bardzo możesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Mów za siebie... Ja tańcze z Majką... NO tak, z ciężarną to już nikt nie potańczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Mów za siebie... Ja tańcze z Majką... NO tak, z ciężarną to już nikt nie potańczy No jak to nie zataczy??? Tylko nie wiem jaki taniec jest dopuszczalny w ciązy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Mów za siebie... Ja tańcze z Majką... NO tak, z ciężarną to już nikt nie potańczy Mam dla was propozycję tańca relaksujacego http://www.vestnik.com/issues/2001/0828/images/boston-balet-paquita.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Mów za siebie... Ja tańcze z Majką... NO tak, z ciężarną to już nikt nie potańczy No jak to nie zataczy??? Tylko nie wiem jaki taniec jest dopuszczalny w ciązy... każdy!!!!!! byle za dużo nie podrzucać i z wysoka nie skakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts