Whisper 17.08.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Oj , to nie zachowasz się odpowiedzialnie ? Moim zdaniem trzeba głosować. A to , że nie mam na kogo to inna sprawa ..... Badi - popieram w 100% No to co, mam pójść i skreślić wszystkich? W wyborach do sejmu też mam skreślić wszystkich? Długopisu szkoda A potem co będziesz mówić - to nie ja ich wybierałem ? To ci , którzy poszli do wyborów ? Jeżeli jest taka możliwość- ja uważam, że to nie powinno być obojętne... Może nawet lepiej pójść i nie oddać głosu na nikogo Brałem udział we wszystkich wyborach od 89. Najpierw głosowałem na tych, którzy wydawali mi się "tymi dobrymi", potem zmieniałem nazewnictwo na "mniejsze zło". A teraz mam już po prostu dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.08.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Oj , to nie zachowasz się odpowiedzialnie ? Moim zdaniem trzeba głosować. A to , że nie mam na kogo to inna sprawa ..... Badi - popieram w 100% No to co, mam pójść i skreślić wszystkich? W wyborach do sejmu też mam skreślić wszystkich? Długopisu szkoda A potem co będziesz mówić - to nie ja ich wybierałem ? To ci , którzy poszli do wyborów ? Jeżeli jest taka możliwość- ja uważam, że to nie powinno być obojętne... Może nawet lepiej pójść i nie oddać głosu na nikogo Brałem udział we wszystkich wyborach od 89. Najpierw głosowałem na tych, którzy wydawali mi się "tymi dobrymi", potem zmieniałem nazewnictwo na "mniejsze zło". A teraz mam już po prostu dość. Coś w tym jest.. Jeszcze nigdy mój kandydat nie został prezydentem , ale nie poddaję się Uważam , że wahających się jest bardzo dużo i gdyby wszyscy poszli to może byłoby małe zdziwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Dobra, Prezes wycofuje się z dyskusji o polityce, bo mnie już k**wica bierze od samego pisania Oddech Whisper, głęboki oddech.., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.08.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Whisperku, spokojnie. Dwa głębokie oddechy i powinno być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.08.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witam wszystkich! Widze, że od wczoraj tylko jedna stronka padła... To miło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.08.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 W temacie wyborów to tez brałem udział w kazdych. Po prostu uważam, że ten co nie zagłosował nie ma prawa później narzekać i zabierać głosu w dyskusjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.08.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Moje partie i moi kandydaci też nie wygrywali... Czyżby znaczyło to, że wybory były sfałszowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.08.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 A na ostatnich wyborach do parlamentu europejskiego tez byłem i ... nie zagłosowałem tzn. zabrałem sobie na pamiątke karte do głosowania, a wrzuciłem pustą kartkę do urny... Żałuję, że tak nie zrobiłem przy pierwszych wyborach parlamentarnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 W temacie wyborów to tez brałem udział w kazdych. Po prostu uważam, że ten co nie zagłosował nie ma prawa później narzekać i zabierać głosu w dyskusjach. A ja już nie mam ochoty narzekać. Za to co teraz powiem to pewnie na mnie zaraz wszyscy naskoczą, ale czasem uważam, że najlepiej byśmy wyszli, gdyby nas podzielić - część Litwinom, część Szwedom, część Niemcom, część Czechom. I byłby może porządek, bo sami rządzić się nie potrafimy. Jakąś wojnę przegrać, jakieś powstanie zrobić - w tym jesteśmy nieźli, ale jak przychodzi do normalnego życia to tak... nudno jest. To nie dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.08.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Moje partie i moi kandydaci też nie wygrywali... Czyżby znaczyło to, że wybory były sfałszowane? Też mnie to zastanawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.08.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 W temacie wyborów to tez brałem udział w kazdych. Po prostu uważam, że ten co nie zagłosował nie ma prawa później narzekać i zabierać głosu w dyskusjach. A ja już nie mam ochoty narzekać. Za to co teraz powiem to pewnie na mnie zaraz wszyscy naskoczą, ale czasem uważam, że najlepiej byśmy wyszli, gdyby nas podzielić - część Litwinom, część Szwedom, część Niemcom, część Czechom. I byłby może porządek, bo sami rządzić się nie potrafimy. Jakąś wojnę przegrać, jakieś powstanie zrobić - w tym jesteśmy nieźli, ale jak przychodzi do normalnego życia to tak... nudno jest. To nie dla nas No to też właśnie walcz !!! Żeby nudy nie było !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 W temacie wyborów to tez brałem udział w kazdych. Po prostu uważam, że ten co nie zagłosował nie ma prawa później narzekać i zabierać głosu w dyskusjach. A ja już nie mam ochoty narzekać. Za to co teraz powiem to pewnie na mnie zaraz wszyscy naskoczą, ale czasem uważam, że najlepiej byśmy wyszli, gdyby nas podzielić - część Litwinom, część Szwedom, część Niemcom, część Czechom. I byłby może porządek, bo sami rządzić się nie potrafimy. Jakąś wojnę przegrać, jakieś powstanie zrobić - w tym jesteśmy nieźli, ale jak przychodzi do normalnego życia to tak... nudno jest. To nie dla nas No to też właśnie walcz !!! Żeby nudy nie było !!! Ale mnie taka walka wcale nie bawi. Dużo bardziej imponują mi tacy Czesi, którzy caly czas po cichutku, powolutku "robią swoje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.08.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 W temacie wyborów to tez brałem udział w kazdych. Po prostu uważam, że ten co nie zagłosował nie ma prawa później narzekać i zabierać głosu w dyskusjach. A ja już nie mam ochoty narzekać. Za to co teraz powiem to pewnie na mnie zaraz wszyscy naskoczą, ale czasem uważam, że najlepiej byśmy wyszli, gdyby nas podzielić - część Litwinom, część Szwedom, część Niemcom, część Czechom. I byłby może porządek, bo sami rządzić się nie potrafimy. Jakąś wojnę przegrać, jakieś powstanie zrobić - w tym jesteśmy nieźli, ale jak przychodzi do normalnego życia to tak... nudno jest. To nie dla nas No to też właśnie walcz !!! Żeby nudy nie było !!! Ale mnie taka walka wcale nie bawi. Dużo bardziej imponują mi tacy Czesi, którzy caly czas po cichutku, powolutku "robią swoje". O to tu mnie zaskoczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.08.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Teraz mamy UE. Zawsze można przenieść się do Czechów lub Szwedów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 O to tu mnie zaskoczyłeś A bo widzisz, Prezes jest pieniaczem tylko na pokaz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.08.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 a ja nie mam ani refleksu ani szybkiego łącza dlatego trafiam tylko jak Was nie ma i to na dodatek przypadkiem To jak nas nie ma to przecież wystarczy liczyć do 60-ciu... A ja sądzę, że szybkość łacza ma znaczenie. W końcu Whisper ma bardzo mocne (tak chyba twierdził, chyba, że się mylę). Whisper ma Neo, a nie bardzo mocne... Czyli się mylisz To może Jezier ma super łacze... Widac myliłem sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.08.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 O to tu mnie zaskoczyłeś A bo widzisz, Prezes jest pieniaczem tylko na pokaz... Aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Teraz mamy UE. Zawsze można przenieść się do Czechów lub Szwedów... Gdybym mieszkał gdzieś na południu to niewykluczone że bym tak zrobił. Ale tak... rodzina cała w środkowej Polsce. Czlowiek korzenie zapuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.08.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Oj Prezes, Prezes.. Trzeba być mobilnym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.08.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Myslę, że głosować trzeba. Bo inaczej SLD lub Lepper wygrają, gdyż ich przeciwncy nie pójda głosowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts