badi 17.08.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 A teraz z innej beczki : Polecam lody Grycana o smaku Cafe latte - niebo w gębie.......dla tych , którzy lubią smak kawy......... Właśnie zeżarłam opakowanie 500 ml ( sama ) Najlepsze lody są w Białobrzegach... A nie na Pułwskiej w miejscu dawnej Zielonej Budki? Zieloną Budkę to Grycan sprzedał razem z budką na Poławskiej, a teraz trzaska swoje własne, nowe lody o nazwie Grycan-lody od pokoleń Bardzo to było sprytne !!! A nowe lody o niebo lepsze od tych dawnych !!!! Spróbujcie !!! Jadłem lody w dawnej Zielonej Dudce, aktualnym Grycanie i są OK. Myślałm , że budkę też sprzedał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.08.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Ech... to jeszcze bzyknę-cyknę i spadam bo robótki trochę mam/ bzyknął-cyknął kze A wam, chłopy to tylko jedno w głowie Nikogo nie bzyknąłem... Nikogo nie bzyknąłem... Tylko stronkę ustrzeliłem.. Takie niby niewiniątka ? I ja mam w to uwierzyć ? To Prezes zaczął o bzykaniu... Ja tylko czajnikowałem.. Oj to nieładnie, bo ja z wami rozmawiam, a wy czyhacie na punkty.... To mi się chyba nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.08.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Budkę sprzedał? Nie Budka to Suflera... Może cos Fizyk wie w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.08.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Ech... to jeszcze bzyknę-cyknę i spadam bo robótki trochę mam/ bzyknął-cyknął kze A wam, chłopy to tylko jedno w głowie Nikogo nie bzyknąłem... Nikogo nie bzyknąłem... Tylko stronkę ustrzeliłem.. Takie niby niewiniątka ? I ja mam w to uwierzyć ? To Prezes zaczął o bzykaniu... Ja tylko czajnikowałem.. Oj to nieładnie, bo ja z wami rozmawiam, a wy czyhacie na punkty.... To mi się chyba nie podoba Ale ja też rozmawiam, ale cały czas pamietam o punktach... W końcu Whisper nadepnął mi na ambicje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.08.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Ech... to jeszcze bzyknę-cyknę i spadam bo robótki trochę mam/ bzyknął-cyknął kze A wam, chłopy to tylko jedno w głowie Nikogo nie bzyknąłem... Nikogo nie bzyknąłem... Tylko stronkę ustrzeliłem.. Takie niby niewiniątka ? I ja mam w to uwierzyć ? To Prezes zaczął o bzykaniu... Ja tylko czajnikowałem.. Oj to nieładnie, bo ja z wami rozmawiam, a wy czyhacie na punkty.... To mi się chyba nie podoba Ale ja też rozmawiam, ale cały czas pamietam o punktach... W końcu Whisper nadepnął mi na ambicje... Ambicja Ależ wy biedni jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.08.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 No dobra. Teraz ide popracować. Nie można długo obijac sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.08.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Ależ wy biedni jesteście Czemu biedi? Tylko ambitni... Młodzi i ambitni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.08.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 No dobra. Teraz ide popracować. Nie można długo obijac sie.. Ja też idę Do następnej miłej pogawędki Cześć chłopaki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.08.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 witajcie. przeczytałam stronki i teraz mam myślenice Ale komentarza nie będzie. gratulacje dla bzykaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.08.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Lody od Grycana właśnie niedawno odkryłam. Są lepsze od Zielonej Budki. Bardzo lubię cynamonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.08.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 a ja lody lubie w ogóle ostatnio zajadam sie Kolorkami. To takie lizaki lodowe co barwią jezyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.08.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Funia, Ty jeszcze na nogach mam nadzieję, że Twój szanowny nas zawiadomi................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.08.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 hehehe Uważaj bo też możesz się narazić i po co ci to ? Kasztanka już ma medal z arcybiskupem... Roman już jej nie ruszy. Kryta jest... wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.08.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Funia, Ty jeszcze na nogach mam nadzieję, że Twój szanowny nas zawiadomi................ Mój Miś to od forum z daleka - tylko co jakiś czas " a zobacz co na tym Twoim forum piszą o...." A ja faktycznie jeszcze na nogach - ale w nocy do łazienki z łóżka to na czworaka schodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.08.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 mój mówi "co tam sekta pisze" duzo razy musisz odwiedzać przybytek królewski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.08.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 mój mówi "co tam sekta pisze" duzo razy musisz odwiedzać przybytek królewski? co półtorej godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.08.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 współczuję, ale zarazem to oznacza, że pewnej nocy obudzisz Misia.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.08.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 współczuję, ale zarazem to oznacza, że pewnej nocy obudzisz Misia.......... i pojedziemy na sygnale???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.08.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 współczuję, ale zarazem to oznacza, że pewnej nocy obudzisz Misia.......... i pojedziemy na sygnale???? obawiam się, że to tak szybko nie idzie. Spokojnie wexmiesz kąpiel, wypijesz herbatkę /koniecznie/ i bez nerwów podązycie w wiadomym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.08.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 współczuję, ale zarazem to oznacza, że pewnej nocy obudzisz Misia.......... i pojedziemy na sygnale???? obawiam się, że to tak szybko nie idzie. Spokojnie wexmiesz kąpiel, wypijesz herbatkę /koniecznie/ i bez nerwów podązycie w wiadomym kierunku ale fajnie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts