kasztanka 17.08.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 hmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.08.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Oooooo , a Janussz ma doła? Nie ma doła. Tylko, że bawi się w prawnika lata jak żyd po pustym sklepie po necie. OO to sorry, ja tu dziś gościnnie, więc nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 hmmmmmmm co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 17.08.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Szkoda Preaziesie, ze tak daleko mieszkasz.U mnie przy zlewozmywaku byś super odreagował. 109% gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Jak tam Janussz uporałeś się z naczyniami? Tak. Doszły nowe . Nowe brudne. Mam metodę - te talerze po kanapkach można wykorzystywać wielokrotnie. Te po jakimś obiedzie już nie bardzo Ale kubki z herbatą wytrzymują do dziesięciu zalań - potem trzeba tylko osad ze ścianek młotkiem odstukiwać. Wypróbowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Szkoda Preaziesie, ze tak daleko mieszkasz. U mnie przy zlewozmywaku byś super odreagował. 109% gwarancji. Na zlewozmywak reaguję alergicznie. Plecy mnie bolą. Zmywanie garów to jedna z najgorszych czynności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 17.08.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 W tych z soboty po herbacie, to chyba rosół wyjdzie. Bo tam pewnie już jakieś robactwo siedzi. Wystarczy tylko wrzątkiem zalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Szkoda Preaziesie, ze tak daleko mieszkasz. U mnie przy zlewozmywaku byś super odreagował. 109% gwarancji. Na zlewozmywak reaguję alergicznie. Plecy mnie bolą. Zmywanie garów to jedna z najgorszych czynności Mam to samo. Jest na rynku tali lek na tą alergię, zmywarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 W tych z soboty po herbacie, to chyba rosół wyjdzie. Bo tam pewnie już jakieś robactwo siedzi. Wystarczy tylko wrzątkiem zalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 17.08.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Lata temu stoję ja przy zlewie i gary zmywam. Wchodzi do kuchni jeden z moich pracowników. Był ze wsi. Jak mnie zobaczył przy tej czynności, to myślałem, że zawału dostanie. W głowie mu się nie mieściło, że facet może gary zmywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 17.08.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 W tej chwili nie mam zmywarki, a już prawie miałem. Nie mam, bo w przyszłym roku nowa budowa, to teraz nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Lata temu stoję ja przy zlewie i gary zmywam. Wchodzi do kuchni jeden z moich pracowników. Był ze wsi. Jak mnie zobaczył przy tej czynności, to myślałem, że zawału dostanie. W głowie mu się nie mieściło, że facet może gary zmywać. Oj myślę,że wielu jeszcze takich chodzi po ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Lata temu stoję ja przy zlewie i gary zmywam. Wchodzi do kuchni jeden z moich pracowników. Był ze wsi. Jak mnie zobaczył przy tej czynności, to myślałem, że zawału dostanie. W głowie mu się nie mieściło, że facet może gary zmywać. No bo tak między nami, to poniżające jest. Przecież już uczeni radzieccy dowiedli, że ewolucja lepiej do tego przystosowała kobiety - mają mniejsze stopy żeby móc stać bliżej zlewozmywaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 17.08.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Jak tam Janussz uporałeś się z naczyniami? Tak. Doszły nowe . Nowe brudne. Mam metodę - te talerze po kanapkach można wykorzystywać wielokrotnie. Te po jakimś obiedzie już nie bardzo Ale kubki z herbatą wytrzymują do dziesięciu zalań - potem trzeba tylko osad ze ścianek młotkiem odstukiwać. Wypróbowane... Za talerze do kanapek robi deska do krojenia chleba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.08.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Prezes is back... Co prawda wpadłem tylko na chwilę, bo zaraz muszę postrzelać do wrogów... Odreagowac muszę witajjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Za talerze do kanapek robi deska do krojenia chleba. Aaaa.. to ja jestem estetą - u mnie musi być talerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 17.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Kasztanka do prezesa witaj, a do mnie: nie przesadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Lata temu stoję ja przy zlewie i gary zmywam. Wchodzi do kuchni jeden z moich pracowników. Był ze wsi. Jak mnie zobaczył przy tej czynności, to myślałem, że zawału dostanie. W głowie mu się nie mieściło, że facet może gary zmywać. No bo tak między nami, to poniżające jest. Przecież już uczeni radzieccy dowiedli, że ewolucja lepiej do tego przystosowała kobiety - mają mniejsze stopy żeby móc stać bliżej zlewozmywaka. i w ogóle niższe jesteśmy i nie musimy się tak nachylać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 17.08.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Za talerze do kanapek robi deska do krojenia chleba. Aaaa.. to ja jestem estetą - u mnie musi być talerz U mnie w zasadzie też, ale jak sam siedzę, wyciągać talerz, a potem zmywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 i w ogóle niższe jesteśmy i nie musimy się tak nachylać. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts