Whisper 17.08.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Ja bym tam nie chciał rodzić. A jakby taki Roman wyszedł??? Whisper - to nie jest takie proste. Taki Roman jest rzadszy niż zaćmienie słońca!!!!! Prawdopodobieństwo przytrafienia się Romana jest niższe niż miliona w środę i w sobotę (na raz). Ale jednak ludzie trafiają w lotto. I to mnie martwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.08.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Okropne Damian - czemu od razu okropne - rodzić to ludzka rzecz. Pozdrawiam Zieloną Górę a w szczególności Twoją kumpelę i jej śliczną córeczkę. Pozdrów od nas wszystkich!!!! no dziekuje jedyny mily czlowiek!?????? Ja bym tam nie chciał rodzić. A jakby taki Roman wyszedł??? goooopi nikt ci nie kaze rodzic!!!!!! a nie chcialbys Luski tak przyprzec do muru zeby urodzila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Okropne Damian - czemu od razu okropne - rodzić to ludzka rzecz. Pozdrawiam Zieloną Górę a w szczególności Twoją kumpelę i jej śliczną córeczkę. Pozdrów od nas wszystkich!!!! no dziekuje jedyny mily czlowiek!?????? Teraz to miły - a jak chciał pogadać i pocieszyć samotną kobietę bliżej południa - to sobie uciekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Ja bym tam nie chciał rodzić. A jakby taki Roman wyszedł??? goooopi nikt ci nie kaze rodzic!!!!!! a nie chcialbys Luski tak przyprzec do muru zeby urodzila? ROMANA???? :o nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Ja bym tam nie chciał rodzić. A jakby taki Roman wyszedł??? Whisper - to nie jest takie proste. Taki Roman jest rzadszy niż zaćmienie słońca!!!!! Prawdopodobieństwo przytrafienia się Romana jest niższe niż miliona w środę i w sobotę (na raz). Ale jednak ludzie trafiają w lotto. I to mnie martwi Ale jeszcze się nie zdarzyło że jedna osoba w środę i w sobotę.!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Ja bym tam nie chciał rodzić. A jakby taki Roman wyszedł??? Whisper - to nie jest takie proste. Taki Roman jest rzadszy niż zaćmienie słońca!!!!! Prawdopodobieństwo przytrafienia się Romana jest niższe niż miliona w środę i w sobotę (na raz). Ale jednak ludzie trafiają w lotto. I to mnie martwi Ale jeszcze się nie zdarzyło że jedna osoba w środę i w sobotę.!!!! Prezes może wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Whisper zawsze może być gorzej tzn Leppiej. Np taki Andrzej.Równie małe ryzyko!http://www.sadurski.com/deformator/lepper-m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.08.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Ja bym tam nie chciał rodzić. A jakby taki Roman wyszedł??? goooopi nikt ci nie kaze rodzic!!!!!! a nie chcialbys Luski tak przyprzec do muru zeby urodzila? ROMANA???? :o nie... Oj nie panikuj przecież może trafić się np. Renata z czymś dziwnym w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Renia jest poprostu łasa na .. owies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Lato, owies, Renata... Eeech, sielsko i erotycznie się zrobiło http://www.insomnia.pl/2/images2004/20041020123620.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 W sumie to macie rację. Prezesowi wszystko się może zdarzyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 W sumie to macie rację. Prezesowi wszystko się może zdarzyć!!! Ty wypluj te słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Whisper - ty nie próbuj sprowadzać polityki do bzykania. Bzykanie na naszym wątku jest znacznie trudniejsze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 No ale Renata jest taka...http://www.wskiba1.webpark.pl/polska/beger_renata.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.08.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Okropne Damian - czemu od razu okropne - rodzić to ludzka rzecz. Pozdrawiam Zieloną Górę a w szczególności Twoją kumpelę i jej śliczną córeczkę. Pozdrów od nas wszystkich!!!! no dziekuje jedyny mily czlowiek!?????? Teraz to miły - a jak chciał pogadać i pocieszyć samotną kobietę bliżej południa - to sobie uciekła ojej Piotrus wzywal - on jest NAJWAZNIEJSZY!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 W sumie to macie rację. Prezesowi wszystko się może zdarzyć!!! Ty wypluj te słowa TFUUUUUUUUUUUUUUUUU , odpukać w niemalowane drewno. Whisper - najgorszemu wrogowi nie życzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Okropne Damian - czemu od razu okropne - rodzić to ludzka rzecz. Pozdrawiam Zieloną Górę a w szczególności Twoją kumpelę i jej śliczną córeczkę. Pozdrów od nas wszystkich!!!! no dziekuje jedyny mily czlowiek!?????? Teraz to miły - a jak chciał pogadać i pocieszyć samotną kobietę bliżej południa - to sobie uciekła ojej Piotrus wzywal - on jest NAJWAZNIEJSZY!!!!!!! JA się domyśliłem Kasztanko. Jestem nie tylko miły - ale i inteligentny. No i skromny co już kiedyś mówiłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.08.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Ja bym tam nie chciał rodzić. A jakby taki Roman wyszedł??? goooopi nikt ci nie kaze rodzic!!!!!! a nie chcialbys Luski tak przyprzec do muru zeby urodzila? ROMANA???? :o nie... PREZES ZWARIOWALES???????????????? czemu Romana czy ty wygladasz na ojca przylupow????? a tak swoja droga kiedy zasiedlicie jakimis Whisperatkami domek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.08.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 W sumie to macie rację. Prezesowi wszystko się może zdarzyć!!! Ty wypluj te słowa TFUUUUUUUUUUUUUUUUU , odpukać w niemalowane drewno. Whisper - najgorszemu wrogowi nie życzę!!!! A nie daj boże parka... http://www.radio.com.pl/jedynka/update/sygnaly/photo/lepper-gierty10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.08.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 http://www.joemonster.org/i/u/renia.jpgtu jej ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts