kze 18.08.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Kze idziesz jak burza gratulacje Ja? Whisper to dopiero idzie jak burza... Od piatku takie tempo narzucił, że nikt go nie może dogonić... Prezes zajety budowa, wiec masz szanse!!!! Staram się, staram... W końcu taką przewagę wyrobił sobie, że bede musiał się sporo nagimnastykować by go dogonic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Kze jak zona i dzidzius sie czuja???? Brzuszek coraz większy. Ale i tak mało żona przytyła, bo tylko 9kg.... Szybciej się meczy, ale nadal lubi latać. Dzidziuś coraz więcej kopie i Żona twierdzi, że żoładek ma już pod płucami ... No to faktycznie nieduzo przytyla!! Pocieszajace jest to, ze to juz niedlugo potrwa...... A pokoik juz przygotowany???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 GRATULKI!!!! Dzięki. Szyliśmy łeb w łeb lub pierś w pierś... Wyprzedziles mnie tylko o wlos Aaaa rozumiem! To wszystko przez to że mam ciut za długiego jezyka na głowie... Zapomniałaś przekupić mojego fryzjera... Jeszcze stane z Toba do wyscigu..... jak bedziesz po fryzjerze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Kze idziesz jak burza gratulacje Ja? Whisper to dopiero idzie jak burza... Od piatku takie tempo narzucił, że nikt go nie może dogonić... Prezes zajety budowa, wiec masz szanse!!!! Staram się, staram... W końcu taką przewagę wyrobił sobie, że bede musiał się sporo nagimnastykować by go dogonic... No to albo bedziesz sie gimnastykowal, albo gonil....tych dyscyplin nie da sie polaczyc efektywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Kze zmykam na budowa obejrzec schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Kze zmykam na budowa obejrzec schody Zrób zdjęcie schodów! A jakie masz? Dwubiegowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.08.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Kze jak zona i dzidzius sie czuja???? Brzuszek coraz większy. Ale i tak mało żona przytyła, bo tylko 9kg.... Szybciej się meczy, ale nadal lubi latać. Dzidziuś coraz więcej kopie i Żona twierdzi, że żoładek ma już pod płucami ... O qrczak, to ja coś przegapiłam Gratulacje i kiedy mamy nie jechać do pracy samochodem by ostro zakropić narodziny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Kze jak zona i dzidzius sie czuja???? Brzuszek coraz większy. Ale i tak mało żona przytyła, bo tylko 9kg.... Szybciej się meczy, ale nadal lubi latać. Dzidziuś coraz więcej kopie i Żona twierdzi, że żoładek ma już pod płucami ... No to faktycznie nieduzo przytyla!! Pocieszajace jest to, ze to juz niedlugo potrwa...... A pokoik juz przygotowany???? Na razie koncik przygotowalismy. Aktualnie mieszkamy w 2 pokojach i łóżeczko będzie w tym samym pokoju co my śpimy... Ale w domku bedzie miał / miała swój pokoik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Kze jak zona i dzidzius sie czuja???? Brzuszek coraz większy. Ale i tak mało żona przytyła, bo tylko 9kg.... Szybciej się meczy, ale nadal lubi latać. Dzidziuś coraz więcej kopie i Żona twierdzi, że żoładek ma już pod płucami ... O qrczak, to ja coś przegapiłam Gratulacje i kiedy mamy nie jechać do pracy samochodem by ostro zakropić narodziny??? Dzięki. Własnie zaczyna się 9-ty miesiąc. A w ogóle to jak się nazywa wódka, która pije się z okazji narodzin dziecka? Zapomniałęm nazwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Kze idziesz jak burza gratulacje Ja? Whisper to dopiero idzie jak burza... Od piatku takie tempo narzucił, że nikt go nie może dogonić... Prezes zajety budowa, wiec masz szanse!!!! Staram się, staram... W końcu taką przewagę wyrobił sobie, że bede musiał się sporo nagimnastykować by go dogonic... No to albo bedziesz sie gimnastykowal, albo gonil....tych dyscyplin nie da sie polaczyc efektywnie Ja będe gimnastykował się goniąc Prezesa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.08.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 jeżeli nie jest to coś w rodzaju POŚ, to jest takie szambo niezgodne z prawem. witajcie bzykacze Cześć Majka! Ale duzo osób tak robi... Niestety!!! Tak jak i wiele osob wyrzuca swoje smieci w lasach, przy drogach..... Ostatnio takiego zlapalam, niebieskie worki w Kampinosie chcial zostawic!!!! Ale byla afera!!!!! no fakt to niechce tego szamba! myslalam ze to takie cos w stylu oczyszczalni ale chyba nie ....... nie wiem co powinna miec oczyszczalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.08.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 sluchajcie kochaNI mam taka propozycje-atrakcyjna cenowa szmbo 5m3 3komorowe -trzeba wybierac je tylko raz-dwa razy w roku bo na koncu saczy sie to wszystko do gruntu czy to nie jest wbrew prawu? czy lasic sie na cos takiego? koszt 3600 czyli atrakcyjny za rok bedzie kanaliza wiec nie chcemy wyrzyucac kasy!!! co robic???? My kupilismy szambo 10m3, co prawda jednokomorowe, ale kosztowalo chyba 1600 PLN. Nie chcielismy wydawac na dwukomorowe, poniewaz tez czekamy na kanalizacje, a do gruntu tez nie chcielismy wylewac sciekow. to takie betonowe? potrebuje toto fundamentow??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 jeżeli nie jest to coś w rodzaju POŚ, to jest takie szambo niezgodne z prawem. witajcie bzykacze Cześć Majka! Ale duzo osób tak robi... Niestety!!! Tak jak i wiele osob wyrzuca swoje smieci w lasach, przy drogach..... Ostatnio takiego zlapalam, niebieskie worki w Kampinosie chcial zostawic!!!! Ale byla afera!!!!! I jak się skończyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 jeżeli nie jest to coś w rodzaju POŚ, to jest takie szambo niezgodne z prawem. witajcie bzykacze Cześć Majka! Ale duzo osób tak robi... Niestety!!! Tak jak i wiele osob wyrzuca swoje smieci w lasach, przy drogach..... Ostatnio takiego zlapalam, niebieskie worki w Kampinosie chcial zostawic!!!! Ale byla afera!!!!! no fakt to niechce tego szamba! myslalam ze to takie cos w stylu oczyszczalni ale chyba nie ....... nie wiem co powinna miec oczyszczalnia Jakiś mechanizm do czyszczenia ścieków.. Taki mechanizm czyści scieki w min 95%, a resztę do guntu wypuszcza się (albo do rowu melioracyjnego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.08.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Kze jak zona i dzidzius sie czuja???? Brzuszek coraz większy. Ale i tak mało żona przytyła, bo tylko 9kg.... Szybciej się meczy, ale nadal lubi latać. Dzidziuś coraz więcej kopie i Żona twierdzi, że żoładek ma już pod płucami ... O qrczak, to ja coś przegapiłam Gratulacje i kiedy mamy nie jechać do pracy samochodem by ostro zakropić narodziny??? Dzięki. Własnie zaczyna się 9-ty miesiąc. A w ogóle to jak się nazywa wódka, która pije się z okazji narodzin dziecka? Zapomniałęm nazwy... Ja nie wiedzialam że taka jest Ale chyba każda będzie odpowiednia, a szampan to już w ogóle super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 coś kiepsko dziisaj Forum działa... mam problemy z wysyłaniem postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Kze jak zona i dzidzius sie czuja???? Brzuszek coraz większy. Ale i tak mało żona przytyła, bo tylko 9kg.... Szybciej się meczy, ale nadal lubi latać. Dzidziuś coraz więcej kopie i Żona twierdzi, że żoładek ma już pod płucami ... O qrczak, to ja coś przegapiłam Gratulacje i kiedy mamy nie jechać do pracy samochodem by ostro zakropić narodziny??? Dzięki. Własnie zaczyna się 9-ty miesiąc. A w ogóle to jak się nazywa wódka, która pije się z okazji narodzin dziecka? Zapomniałęm nazwy... Ja nie wiedzialam że taka jest Ale chyba każda będzie odpowiednia, a szampan to już w ogóle super Oj jest.. jakaś żoładkówka, pempówka... kurde zapomniałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 coś kiepsko dziisaj Forum działa... mam problemy z wysyłaniem postów Coś w tym jest.. Wolno odświeżają mi się strony na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.08.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 to co robic, co robic ..........wydaje mi sie ze cos takiego jak prezes ma jest super!tylko moze nie 2komorowe a jedno tylko ze czy bedzie mi sie oplaxcalo ciagnac to z RADOMIA??? cholera do wroclawia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts