kze 18.08.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Streszczenie: .... - Funia jest podobna do pewnej znanej osoby.. ..... Ale już niedługo - urodzę - opuchlizna zejdzie i znów będę wyglądać jak człowiek Teraz też wyglądasz jak człowiek.. Nawet jesteś podobna do pewnej osoby. A po urodzeniu będziesz podobna tylko do ... siebie... Ale byc podobnym do siebie, to bardzo oryginalna sprawa To nie każdy potrafi... Np. pewien Roman i Andrzej są podobni do różnych ludzi i zwierząt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.08.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 BRAWA dla SławekD-żonka Dziękujemy Ci SławekD-żonka !!! Czuję się jakbym nie wiadomo co zrobiła http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witam jakoś nadrobiłam zaleglości Cześć. A duże zaległości miałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 BRAWA dla SławekD-żonka Dziękujemy Ci SławekD-żonka !!! Czuję się jakbym nie wiadomo co zrobiła http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif Czyżbyś chciała być Whispertarką? A może nią jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witam jakoś nadrobiłam zaleglości Witaj Aga J.G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Co wszyscy tak zamilkni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.08.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witam jakoś nadrobiłam zaleglości Witaj Streszczenie: .... - Funia jest podobna do pewnej znanej osoby.. ..... Ale już niedługo - urodzę - opuchlizna zejdzie i znów będę wyglądać jak człowiek Teraz też wyglądasz jak człowiek.. Nawet jesteś podobna do pewnej osoby. A po urodzeniu będziesz podobna tylko do ... siebie... Ale byc podobnym do siebie, to bardzo oryginalna sprawa To nie każdy potrafi... Np. pewien Roman i Andrzej są podobni do różnych ludzi i zwierząt.. A tu się z Tobą zgodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 711? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 BRAWA dla SławekD-żonka Dziękujemy Ci SławekD-żonka !!! Czuję się jakbym nie wiadomo co zrobiła http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif Czyżbyś chciała być Whispertarką? A może nią jesteś? A ktoto Whisperatka??? Może coś przez ten urlop przegapiłam i w paradę komuś weszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Nadrabiam zaległości na budowach... Czytam dzienniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.08.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 711? Wow Kze http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 711? gratulację ... niezły czajnik z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 dawaj ranking i streszczonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Streszczonko:- Kze wyprzedził Moniś o włos- Żona Kze mało przytyła- Moniś poszła na budowę oglądać schody- Kasztanka chciała kupić dziurawe szambo- Faciu twierdzi, że forum wolno chodzi- Kze NIE WIE (i LICZY NA POMOC INNYCH) w temacie nazwy wódki, którą pije się po urodzeniu dziecka- SławekD-żonka ma śliczną niunię- SławekD-żonka chce zostać Whispetarką- Aga J.G. nadrobiła zaległości- Funia będzie niedługo podobna sama do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.08.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Brawo kze Idziesz dzisiaj jak burza Kochani proszę o miłe słowa bo mam dzisiaj straszliwego doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 711? Wow Kze http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k015.gif Dzięki, dzięki... Bardzo głośno klaszczesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 711? gratulację ... niezły czajnik z Ciebie Staram się nie odpuszczać Whisperowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.08.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Brawo kze Idziesz dzisiaj jak burza Kochani proszę o miłe słowa bo mam dzisiaj straszliwego doła Ta ja Ci zapodam miłe słowo, np WAKACJE może być??? Głowa do góry, nigdy nie jest tak źle, by nie mogło być gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 dawaj ranking i streszczonko Ranking piszą Whispetarki lub Prezes... Ja nie smiem tego robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Brawo kze Idziesz dzisiaj jak burza Kochani proszę o miłe słowa bo mam dzisiaj straszliwego doła A co się stało? Opowiadaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts