SławekD-żonka 18.08.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 ... - SławekD-żonka chce zostać Whispetarką ... Niech mnie ktoś oświeci ko to Whispetarka ... chyba się domyślam, ale poprosze to na piśmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.08.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Brawo kze Idziesz dzisiaj jak burza Kochani proszę o miłe słowa bo mam dzisiaj straszliwego doła Ta ja Ci zapodam miłe słowo, np WAKACJE może być??? Głowa do góry, nigdy nie jest tak źle, by nie mogło być gorzej Kasiu, dzięki za dobre słowo. Wiem, że zawsze może być gorzej ale raczej teraz nie chciałabym, żeby to się sprawdziło W każdym bądź razie nie może się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 dawaj ranking i streszczonko Ranking piszą Whispetarki lub Prezes... Ja nie smiem tego robić... Prezes ZF podał mi kiedyś, że to zdobywca punkcika daje ranking i streszczenie ale ok, nie będe się sprzeczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.08.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Brawo kze Idziesz dzisiaj jak burza Kochani proszę o miłe słowa bo mam dzisiaj straszliwego doła A co się stało? Opowiadaj! buuuuuuuuuu czemuzto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 ... - SławekD-żonka chce zostać Whispetarką ... Niech mnie ktoś oświeci ko to Whispetarka ... chyba się domyślam, ale poprosze to na piśmie Jako długotygodniowy lider naszego rankingu i aktualny wicelider mianuję Cię na Whispetarkę. Jeszcze tylko Prezes musi klepnąć nominację i powinno być OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Brawo kze Idziesz dzisiaj jak burza Kochani proszę o miłe słowa bo mam dzisiaj straszliwego doła Ta ja Ci zapodam miłe słowo, np WAKACJE może być??? Głowa do góry, nigdy nie jest tak źle, by nie mogło być gorzej Kasiu, dzięki za dobre słowo. Wiem, że zawsze może być gorzej ale raczej teraz nie chciałabym, żeby to się sprawdziło W każdym bądź razie nie może się sprawdzić. propozycja ode mnie na miłe słowo dla Ciebie BROWAREK zimny bo upał jest troszeczkę (bynajmniej u nas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.08.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 dawaj ranking i streszczonko Ranking piszą Whispetarki lub Prezes... Ja nie smiem tego robić... No tak, to już wiem, to złożę podanie o pracę Whisetarki, a w międzyczasie popis moich umiejętności: POCZET PRZENOŚNYCH CZAJNIKÓW POLSKICH 1. Whisper - 77 2. Kze - 72 3. Fizyk - 53 4. Kasztanka, Sonika - 45 6. Maksiu - 41 7. Moniś - 34 8. Joanna i Janusz- 32 9. Teska, Majka - 31 11. Badi - 29 12. SławekD-żonka- 28 14. Jezier - 24 15. Aga J.G, monka,Olkalybowa - 20 18. andrzejka - 15 19. Agniesia 14 20. Joola - 12 21. Wojty, Funia, Jane - 9 24. Markus_Gdynia - 6 25. Verunia, Ewuś, ania - 4 28. Janussz -3 29. Daria, baba_budowniczy, damiangajda, facio - 2 33. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, , Jolana, zaba_gonia, Anna WIśniewska - po 1 _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Brawo kze Idziesz dzisiaj jak burza Kochani proszę o miłe słowa bo mam dzisiaj straszliwego doła A co się stało? Opowiadaj! buuuuuuuuuu czemuzto? Maluszku mów, że szybko o co chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.08.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Brawo kze Idziesz dzisiaj jak burza Kochani proszę o miłe słowa bo mam dzisiaj straszliwego doła A co się stało? Opowiadaj! kze - to nie jest opowieść na sieć, ale jest bardzo ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Brawo kze Idziesz dzisiaj jak burza Kochani proszę o miłe słowa bo mam dzisiaj straszliwego doła Ta ja Ci zapodam miłe słowo, np WAKACJE może być??? Głowa do góry, nigdy nie jest tak źle, by nie mogło być gorzej Kasiu, dzięki za dobre słowo. Wiem, że zawsze może być gorzej ale raczej teraz nie chciałabym, żeby to się sprawdziło W każdym bądź razie nie może się sprawdzić. propozycja ode mnie na miłe słowo dla Ciebie BROWAREK zimny bo upał jest troszeczkę (bynajmniej u nas) To ja zapodam słowo: Słońce Świeci, brak chmurek, jakoś tak raźniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Kze jak zona i dzidzius sie czuja???? Brzuszek coraz większy. Ale i tak mało żona przytyła, bo tylko 9kg.... Szybciej się meczy, ale nadal lubi latać. Dzidziuś coraz więcej kopie i Żona twierdzi, że żoładek ma już pod płucami ... O qrczak, to ja coś przegapiłam Gratulacje i kiedy mamy nie jechać do pracy samochodem by ostro zakropić narodziny??? Dzięki. Własnie zaczyna się 9-ty miesiąc. A w ogóle to jak się nazywa wódka, która pije się z okazji narodzin dziecka? Zapomniałęm nazwy... Ja nie wiedzialam że taka jest Ale chyba każda będzie odpowiednia, a szampan to już w ogóle super Oj jest.. jakaś żoładkówka, pempówka... kurde zapomniałem... pępówka a wiecie z czwgo się ją robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.08.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 ... - SławekD-żonka chce zostać Whispetarką ... Niech mnie ktoś oświeci ko to Whispetarka ... chyba się domyślam, ale poprosze to na piśmie Jako długotygodniowy lider naszego rankingu i aktualny wicelider mianuję Cię na Whispetarkę. Jeszcze tylko Prezes musi klepnąć nominację i powinno być OK... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Brawo kze Idziesz dzisiaj jak burza Kochani proszę o miłe słowa bo mam dzisiaj straszliwego doła A co się stało? Opowiadaj! kze - to nie jest opowieść na sieć, ale jest bardzo ciężko Co prawada facio to nie kze ale jeśli masz taką potrzebe to podaj nr tel zadzwonię..... (serio), pogadac zawsze warto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.08.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Brawo kze Idziesz dzisiaj jak burza Kochani proszę o miłe słowa bo mam dzisiaj straszliwego doła A co się stało? Opowiadaj! kze - to nie jest opowieść na sieć, ale jest bardzo ciężko http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/92/155.png http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Brawo kze Idziesz dzisiaj jak burza Kochani proszę o miłe słowa bo mam dzisiaj straszliwego doła A co się stało? Opowiadaj! kze - to nie jest opowieść na sieć, ale jest bardzo ciężko No to nie wiem jak Ci pomóc.. Może info ma priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.08.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Brawo kze Idziesz dzisiaj jak burza Kochani proszę o miłe słowa bo mam dzisiaj straszliwego doła A co się stało? Opowiadaj! kze - to nie jest opowieść na sieć, ale jest bardzo ciężko Co prawada facio to nie kze ale jeśli masz taką potrzebe to podaj nr tel zadzwonię..... (serio), pogadac zawsze warto.... Facio - dzięki Nawet nie wiesz ile zrobiłeś dla mnie tym co napisałeś ale teraz chyba nie jestem w stanie z nikim rozmawiać bo całkowicie się rozkleję. Jakby co to oczywiście skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 18.08.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Facio - dzięki Nawet nie wiesz ile zrobiłeś dla mnie tym co napisałeś ale teraz chyba nie jestem w stanie z nikim rozmawiać bo całkowicie się rozkleję. Jakby co to oczywiście skorzystam. Proszę bardzo. Propozycja aktualna do odwołania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Kze jak zona i dzidzius sie czuja???? Brzuszek coraz większy. Ale i tak mało żona przytyła, bo tylko 9kg.... Szybciej się meczy, ale nadal lubi latać. Dzidziuś coraz więcej kopie i Żona twierdzi, że żoładek ma już pod płucami ... O qrczak, to ja coś przegapiłam Gratulacje i kiedy mamy nie jechać do pracy samochodem by ostro zakropić narodziny??? Dzięki. Własnie zaczyna się 9-ty miesiąc. A w ogóle to jak się nazywa wódka, która pije się z okazji narodzin dziecka? Zapomniałęm nazwy... Ja nie wiedzialam że taka jest Ale chyba każda będzie odpowiednia, a szampan to już w ogóle super Oj jest.. jakaś żoładkówka, pempówka... kurde zapomniałem... pępówka a wiecie z czwgo się ją robi? Nie... A Ty wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Kze jak zona i dzidzius sie czuja???? Brzuszek coraz większy. Ale i tak mało żona przytyła, bo tylko 9kg.... Szybciej się meczy, ale nadal lubi latać. Dzidziuś coraz więcej kopie i Żona twierdzi, że żoładek ma już pod płucami ... O qrczak, to ja coś przegapiłam Gratulacje i kiedy mamy nie jechać do pracy samochodem by ostro zakropić narodziny??? Dzięki. Własnie zaczyna się 9-ty miesiąc. A w ogóle to jak się nazywa wódka, która pije się z okazji narodzin dziecka? Zapomniałęm nazwy... Ja nie wiedzialam że taka jest Ale chyba każda będzie odpowiednia, a szampan to już w ogóle super Oj jest.. jakaś żoładkówka, pempówka... kurde zapomniałem... pępówka a wiecie z czwgo się ją robi? Nie... A Ty wiesz? przepis jest bardzo prosty. "odpadniętą końcówka pępka noworodka zalewa się spirytusem i stawia na tydziń w zimnym pomieszczeniu......................." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts