kze 18.08.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 No proszę jak ładnie Streszczenie: - 711 rozpoczął Kze - było o Whisetarkach - Maluszek ma doła buuu - Majka podała przepis na pępówkę ... - na koniec pojawiła się Ewuś - a Piotruś Kasztanki zerwał kwiatki dla Maluszka I Kze nie wie jak się nazywa wódka pita jako pepówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Kze zmykam na budowa obejrzec schody Zrób zdjęcie schodów! A jakie masz? Dwubiegowe? Schody na gore beda dopiero pod sam koniec, poniewaz beda mialy baaaardzo specyficzn konstrukcje, a na razie mam zrobione stopnie (sztuk 2 ) do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.08.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 nie chcecie przepisu na pępówkę to nie a miałam nadzieję, że sie przyjmie JA, Ja chcę Wprawdzie na razie nie wypiję ale misowi zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 sluchajcie kochaNI mam taka propozycje-atrakcyjna cenowa szmbo 5m3 3komorowe -trzeba wybierac je tylko raz-dwa razy w roku bo na koncu saczy sie to wszystko do gruntu czy to nie jest wbrew prawu? czy lasic sie na cos takiego? koszt 3600 czyli atrakcyjny za rok bedzie kanaliza wiec nie chcemy wyrzyucac kasy!!! co robic???? My kupilismy szambo 10m3, co prawda jednokomorowe, ale kosztowalo chyba 1600 PLN. Nie chcielismy wydawac na dwukomorowe, poniewaz tez czekamy na kanalizacje, a do gruntu tez nie chcielismy wylewac sciekow. to takie betonowe? potrebuje toto fundamentow??? Nie, nie potrzebuje, a wyglada jak taki wielki betonowy prostopadloscian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 jeżeli nie jest to coś w rodzaju POŚ, to jest takie szambo niezgodne z prawem. witajcie bzykacze Cześć Majka! Ale duzo osób tak robi... Niestety!!! Tak jak i wiele osob wyrzuca swoje smieci w lasach, przy drogach..... Ostatnio takiego zlapalam, niebieskie worki w Kampinosie chcial zostawic!!!! Ale byla afera!!!!! I jak się skończyło? Speszony i chyba przestaszony zabral te wory do samochodu i odjechal...... pewnie znalazl sobie inny las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 nie chcecie przepisu na pępówkę to nie a miałam nadzieję, że sie przyjmie JA, Ja chcę Wprawdzie na razie nie wypiję ale misowi zrobię Funia przepis na poprzedniej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 jeżeli nie jest to coś w rodzaju POŚ, to jest takie szambo niezgodne z prawem. witajcie bzykacze Cześć Majka! Ale duzo osób tak robi... Niestety!!! Tak jak i wiele osob wyrzuca swoje smieci w lasach, przy drogach..... Ostatnio takiego zlapalam, niebieskie worki w Kampinosie chcial zostawic!!!! Ale byla afera!!!!! I jak się skończyło? Speszony i hyba przestaszony zabral te wory do samochodu i odjechal...... pewnie znalazl sobie inny las na drugi raz, powiedz, że zapisałaś numery rej, auta i przekazujesz je do: strazy miejskiej, lesnictwa, policji, gazet /wybrać odpowiednie do sytuacji/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 jeżeli nie jest to coś w rodzaju POŚ, to jest takie szambo niezgodne z prawem. witajcie bzykacze Cześć Majka! Ale duzo osób tak robi... Niestety!!! Tak jak i wiele osob wyrzuca swoje smieci w lasach, przy drogach..... Ostatnio takiego zlapalam, niebieskie worki w Kampinosie chcial zostawic!!!! Ale byla afera!!!!! I jak się skończyło? Speszony i chyba przestaszony zabral te wory do samochodu i odjechal...... pewnie znalazl sobie inny las na drugi raz, powiedz, że zapisałaś numery rej, auta i przekazujesz je do: strazy miejskiej, lesnictwa, policji, gazet /wybrać odpowiednie do sytuacji/ W tej zlosci nie pomyslalm o tym, ale nich ja go jeszcze raz spotkam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.08.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 nie chcecie przepisu na pępówkę to nie a miałam nadzieję, że sie przyjmie JA, Ja chcę Wprawdzie na razie nie wypiję ale misowi zrobię Funia przepis na poprzedniej stronie miałam małą drzemkę nie doczytałam dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 nie chcecie przepisu na pępówkę to nie a miałam nadzieję, że sie przyjmie JA, Ja chcę Wprawdzie na razie nie wypiję ale misowi zrobię Funia przepis na poprzedniej stronie Ale tego przepisu nie da się wprowadzić w zycie... A nie ma w sklepie jakiegoś odpowiedniego gatunku wódki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Uciekam kochani na spotkanie z wykonawca, a potem wybrac roslinnosc do ogrodu.... takze do wieczo ra!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 każda wódka dobra , byle sponiewierała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.08.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 każda wódka dobra , byle sponiewierała zgadzam się w pełni. Moja "znajoma" bardzo miło wspomina poród - ją tak sponiewierało, ze nie zauważyła kiedy urodziła, a jaka była zaskoczona jak wytrzeźwiała i się bez brzucha obudziła. Dziecko zdrowe jak koń A tu człowiek uważa - witaminki, badania co 4 tygodnie, itp., a taka to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Funia, ale masz "sponiewieranych" znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.08.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Funia, ale masz "sponiewieranych" znajomych "znajomych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.08.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 ale co ciekawe - dziecko się chowa jak marzenie, zero grypki chrypki czy wysypki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Funia, ale masz "sponiewieranych" znajomych "znajomych" no wiem ja znam osobiście 4 recydywistów /chyba juz ich zostało 3, bo jeden cos połknął /, 2 rodziny sponiewieranych, wróżbitkę -cygankę, itd. Mam spore grono znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.08.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Funia, ale masz "sponiewieranych" znajomych "znajomych" no wiem ja znam osobiście 4 recydywistów /chyba juz ich zostało 3, bo jeden cos połknął no taaakich znajjomych to ja też mam - i to dużo więcej nawet mi się czasem kłaniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.08.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 ale co ciekawe - dziecko się chowa jak marzenie, zero grypki chrypki czy wysypki Ech, zaprawione za życia płodowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Funia, ale masz "sponiewieranych" znajomych "znajomych" no wiem ja znam osobiście 4 recydywistów /chyba juz ich zostało 3, bo jeden cos połknął no taaakich znajjomych to ja też mam - i to dużo więcej nawet mi się czasem kłaniają Funia, a Ty ich nie spotykasz przypadkiem zawodowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts