kze 19.08.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Funia bedziemy tu rekordowo trzymac za Ciebie kciuki!!! Trzymajcie, trzymajcie i to mocno. A jak tak z 2, 3 dni nie będzie mnie w rekordzie - tzn. że walczę Funia dasz radę!! Poza tym mąż na pewno wesprze Cie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 No i zapomniałam sie przywitać. Dzień dobry Czesc Monka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.08.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Funia, to tylko trema, jak przed egzaminem. Będzie OK. Pomyśl, że wszystkie przez to przeszłyśmy bez szkody dla naszego "ja" Też tak myślę, kurcze kiedys w jaskiniach rodziły i dawały radę Ale same wiecie - nerwy leciutkie są. Funia bedziemy tu rekordowo trzymac za Ciebie kciuki!!! Będzie zamiast rekordu wpisów, rekord trzymania kciuków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.08.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Funia dasz radę!! Poza tym mąż na pewno wesprze Cie.. o ile nie nawieje, albo męskim zwyczajem - nie zemdleje na prodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.08.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 No i zapomniałam sie przywitać. Dzień dobry Czesc Monka!!!!! Cześć MOniś ale u ciebie na froncie ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Funia, to tylko trema, jak przed egzaminem. Będzie OK. Pomyśl, że wszystkie przez to przeszłyśmy bez szkody dla naszego "ja" Też tak myślę, kurcze kiedys w jaskiniach rodziły i dawały radę Ale same wiecie - nerwy leciutkie są. Funia bedziemy tu rekordowo trzymac za Ciebie kciuki!!! Będzie zamiast rekordu wpisów, rekord trzymania kciuków... Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.08.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jak Kze intensywnie klika to chyba zaraz nowa stronka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.08.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Funia dasz radę!! Poza tym mąż na pewno wesprze Cie.. o ile nie nawieje, albo męskim zwyczajem - nie zemdleje na prodówce Może nie zemdleje i zdjęcia porobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.08.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.08.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jak Kze intensywnie klika to chyba zaraz nowa stronka? No i wykrakałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.08.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Funia, to tylko trema, jak przed egzaminem. Będzie OK. Pomyśl, że wszystkie przez to przeszłyśmy bez szkody dla naszego "ja" Też tak myślę, kurcze kiedys w jaskiniach rodziły i dawały radę Ale same wiecie - nerwy leciutkie są. Funia bedziemy tu rekordowo trzymac za Ciebie kciuki!!! Będzie zamiast rekordu wpisów, rekord trzymania kciuków... za Kasztankę trzymaliśmy i jakoś poszło to teraz za Funię potrzymamy a potem będzie kolej na ciebie kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.08.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jak Kze intensywnie klika to chyba zaraz nowa stronka? a nie mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.08.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Kze gratulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 No i zapomniałam sie przywitać. Dzień dobry Czesc Monka!!!!! Cześć MOniś ale u ciebie na froncie ruch No wlasnie na chwile stanelo, ale juz od przyszlego tygodnia znowu gonimy!!!!! NIech sie cos dzieje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.08.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 za Kasztankę trzymaliśmy i jakoś poszło to teraz za Funię potrzymamy a potem będzie kolej na ciebie kze Kze - dasz radę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 za Kasztankę trzymaliśmy i jakoś poszło to teraz za Funię potrzymamy a potem będzie kolej na ciebie kze Kze - dasz radę?? Nie bedzie mial innego wyjscia!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.08.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 za Kasztankę trzymaliśmy i jakoś poszło to teraz za Funię potrzymamy a potem będzie kolej na ciebie kze Kze - dasz radę?? Nie bedzie mial innego wyjscia!!!!!!! będziemy trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.08.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Streaszczenie:- Whisper walczy- Janussz pozmywał i nie złapał myszki- Funia jest blisko porodu- wszyscy będziemy trzymać kciuki za Funię- Majka zbiera info o miksokrecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.08.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Funia, to tylko trema, jak przed egzaminem. Będzie OK. Pomyśl, że wszystkie przez to przeszłyśmy bez szkody dla naszego "ja" Też tak myślę, kurcze kiedys w jaskiniach rodziły i dawały radę Ale same wiecie - nerwy leciutkie są. Funia bedziemy tu rekordowo trzymac za Ciebie kciuki!!! Będzie zamiast rekordu wpisów, rekord trzymania kciuków... za Kasztankę trzymaliśmy i jakoś poszło to teraz za Funię potrzymamy a potem będzie kolej na ciebie kze Dzięki z Wami na pewno będzie łatwiej... Jak zniknę na kilka dni to na pewno będzie oznaczało, ze zona rodzi, a ja.. robię na etacie fotoreportera i podtrzymywacza na duchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.08.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 No i zapomniałam sie przywitać. Dzień dobry Czesc Monka!!!!! Cześć MOniś ale u ciebie na froncie ruch No wlasnie na chwile stanelo, ale juz od przyszlego tygodnia znowu gonimy!!!!! NIech sie cos dzieje!! to kiedy przeprowadzka?? wiesz że joola już niedługo się przeprowadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts