Olkalybowa 19.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Łaziłam dziś za umywalkami. Ten sam model z Koła w Lora Merlinie kosztował 215zł a w sklepie z płytkami cena katalogowa 338zł. Facet ze sklepu tłumaczył,ze te robione do marketu sakrócej wypalane, szybciej sieniszcza. Słyszeliscie o czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.08.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Heloo Hola, Olkalybowa, como esta? Wsjo wpariatkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 19.08.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Łaziłam dziś za umywalkami. Ten sam model z Koła w Lora Merlinie kosztował 215zł a w sklepie z płytkami cena katalogowa 338zł. Facet ze sklepu tłumaczył,ze te robione do marketu sakrócej wypalane, szybciej sieniszcza. Słyszeliscie o czymś takim? jasne... specjalnie dla marketów partię krócej wypalają.... oj kity to są jak dla mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.08.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 streszczenie - stronkę cyknął kze - Majka nie radzi sobie z klawiszem F5 - żona Janussza na Litwie ma problemy - Mały Facio pozdrawia wszystkich - Prezes pichci - Aga J.G. lata po wątkach...... Zona Janusza jedzie jak pani na tylnym siedzeniu samochodu Na tym tylnym siedzeniu jadą w piątkę, ale mówią, że jest fajnie. Widocznie na wózku ich holuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 19.08.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Heloo Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.08.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Łaziłam dziś za umywalkami. Ten sam model z Koła w Lora Merlinie kosztował 215zł a w sklepie z płytkami cena katalogowa 338zł. Facet ze sklepu tłumaczył,ze te robione do marketu sakrócej wypalane, szybciej sieniszcza. Słyszeliscie o czymś takim? Takie chodzą ploty, ale czy to prawda? Na pewno hiperki mają dużo lepsze warunki zakupu od producenta, stac ich też żeby sprzedac coś na granicy opłacalności, albo wręcz ze stratą. To dla nich reklama. A jak jest naprawdę??? Nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.08.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Łaziłam dziś za umywalkami. Ten sam model z Koła w Lora Merlinie kosztował 215zł a w sklepie z płytkami cena katalogowa 338zł. Facet ze sklepu tłumaczył,ze te robione do marketu sakrócej wypalane, szybciej sieniszcza. Słyszeliscie o czymś takim? jasne... specjalnie dla marketów partię krócej wypalają.... oj kity to są jak dla mnie.... Spytałam czy nas nie wkręca a on na to,ze proszę zadzwonić na infolinie Koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.08.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 A micha z aluminium tłoczona to nie dość?W głowach Wam się przewraca!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 19.08.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 streszczenie - stronkę cyknął kze - Majka nie radzi sobie z klawiszem F5 - żona Janussza na Litwie ma problemy - Mały Facio pozdrawia wszystkich - Prezes pichci - Aga J.G. lata po wątkach...... Zona Janusza jedzie jak pani na tylnym siedzeniu samochodu Na tym tylnym siedzeniu jadą w piątkę, ale mówią, że jest fajnie. Widocznie na wózku ich holuje. sprostowanie: Żona Janussza fajnie się bawi na Litwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.08.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Spytałam czy nas nie wkręca a on na to,ze proszę zadzwonić na infolinie Koła. O! Zadzwoniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 I jeszcze może ciepłą wodę chcesz wpuścić do tego zlewozmywaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Spytałam czy nas nie wkręca a on na to,ze proszę zadzwonić na infolinie Koła. O! Zadzwoniłaś? Jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 19.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Łaziłam dziś za umywalkami. Ten sam model z Koła w Lora Merlinie kosztował 215zł a w sklepie z płytkami cena katalogowa 338zł. Facet ze sklepu tłumaczył,ze te robione do marketu sakrócej wypalane, szybciej sieniszcza. Słyszeliscie o czymś takim? jasne... specjalnie dla marketów partię krócej wypalają.... oj kity to są jak dla mnie.... Spytałam czy nas nie wkręca a on na to,ze proszę zadzwonić na infolinie Koła. pewnie w info znają cały proces technologiczny umywalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.08.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 A micha z aluminium tłoczona to nie dość? W głowach Wam się przewraca!!!!!!!!!!!!!!!!!! tam w głowach, w d.....ch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.08.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 A micha z aluminium tłoczona to nie dość? W głowach Wam się przewraca!!!!!!!!!!!!!!!!!! tam w głowach, w d.....ch. To Ty bidet kupujesz emaliowany do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.08.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 A micha z aluminium tłoczona to nie dość? W głowach Wam się przewraca!!!!!!!!!!!!!!!!!! tam w głowach, w d.....ch. Gdybyście kibelek kupowali to by mogła być prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.08.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Co tak zamilkli a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 19.08.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 A micha z aluminium tłoczona to nie dość? W głowach Wam się przewraca!!!!!!!!!!!!!!!!!! tam w głowach, w d.....ch. To Ty bidet kupujesz emaliowany do kuchni? pomysł wart zapisania, jak będe wykańczał podsunę go żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.08.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Co tak zamilkli a? Bo się zastanawiamy po co zlewozmywak do d....y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.08.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Co tak zamilkli a? A ty co taka wyszczekana sie zrobiła, a? Akcent jakby ze Lwowa była, a przecież z Wielkopolski. Powinna kończyć zdanie: "tak". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts