Olkalybowa 19.08.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Pa Facio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.08.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 uciekam z forum bo Mały Facio ma gorączkę i niespokojnie śpi... dobranoc wszystkim papa Facio, mam nadzieję, że to nic poważnego. Zdrówka dla synka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.08.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 uciekam z forum bo Mały Facio ma gorączkę i niespokojnie śpi... dobranoc wszystkim papa , pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.08.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 A ja idę looknąć na Sopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 19.08.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Słuchajcie: Miejsce akcji: autobus miejski MPK Wrocław Czas akcji: godziny szczytu Stoi Tata i Synek. Autobus też stoi, bo korek. Za szybą autobusu witryna skepu z zabawkami. W niej extra samolot. Synek: Tata kup mi samolot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tata: nie, kupię Syneczku, bo.... ( standartowe tłumaczenie Rodzica ) S: Tata, kup mi!!!!!!!!!!!!!!! T: Nie, synku!!! S:tata!!!!!!!!!!!!!tata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! T: Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Synek: Tata! Kup, bo powiem Mamie, że sikasz do zlewu!!! Tata; wszyscy Tatowie uważajcie na zlewy!!! pozdrawiam pokar ( ojciec przeuroczej 4,5 - Latki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.08.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 uciekam z forum bo Mały Facio ma gorączkę i niespokojnie śpi... dobranoc wszystkim papa Dobrej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 19.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 uciekam z forum bo Mały Facio ma gorączkę i niespokojnie śpi... dobranoc wszystkim papa Facio, mam nadzieję, że to nic poważnego. Zdrówka dla synka! dzięki, ząbki mu się wyrzynają, teraz górne czwórki, tak to przechodzi... jeszcze raz DOBRANOC wszystkim, bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 wszyscy Tatowie uważajcie na zlewy!!! To tam nie można? Bo ja już w sumie sięgam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.08.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 wszyscy Tatowie uważajcie na zlewy!!! To tam nie można? Bo ja już w sumie sięgam... My kobiety jesteśmy zdecydowanie poszkodowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.08.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Stołeczek, Jagna, stołeczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 19.08.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ja tam sięgam do zlewu, ale muszę najpierw uklęnkąć, zakrętu nie wyrabiam Przepraszam, poniosło mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.08.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Dobra moi drodzy, Prezes się żegna. Elvis just left the building... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.08.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.08.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Tak latałą że dwie stronki padły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.08.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 a ty Aga, gdzie byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.08.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Tu i tam A teraz zmykam bo jutro do parcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.08.2005 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Mam swoje dziewczyny w domu. Usunąłem usterkę samochodu w 10 minut, w tym 8 straciłem na podniesienie i opuszczenie koła. Przycięła się linka hamulca ręcznego. Przygrzało tak, że zaczął wyciekać smar z łożysk. Tak rozgrzała się felga, że powietrze zeszło z opony. Nie ma powietrza, rzuca samochodem, tym bardziej, że obciążenie 5 osób plus bagaż, a przez telefon: układ kierowniczy siadł, coś leci z koła! Przyjechała laweta, to zamiast sprawdzić co jest, wymienić koło, to na lawetę i do Suwałk. Ale jest już po wszystkim. Kobiety są może i dobrymi kierowcami, ale jak coś nawali, to szkoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Witajcie Najgorzej z dotychczasowej budowy wspominam: ZASYPYWANIE FUNDAMENTÓW Niech nikt tego nie robi sam!! STRASZNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 20.08.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 A masz już coś więcej niż tylko fundament?Ze zdjęcia wnioskuję, że nie bardzo...Wszystko przed Tobą!pozdrawiam!pokar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.08.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 witajcie. Janusz - jakos sobie niewyobrażam, że mam sama naprawiac auto. OK zmienić koło - tak, dolac olej, płyn do chlodnicy, do spryskiwaczy itp. Ale w małego majsterkowicza przy takich objawach bawić się nie bedę. Rozumiem Twoją zonę, A mojej córki gdzies na Litwie nie widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts