Janussz 21.08.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Już domyśliłem się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 21.08.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Niedługo zapomnimy języka polskiego, tylko posługiwać się będziemy skrótami. Widać nie nadążam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 21.08.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Zagadka dla zmotoryzowanych i nie tylko:telefon od żony(mojej): uklad kierowniczy siadł, przy tylnym kole coś leci(jakiś olej), dym wali spod samochodu i strasznie śmierdzi.Pytanie nr.1: jakie uszkodzenie, nr.2: co byście poradzili telefonicznie.Dla ułatwienia dodam, że jeżdże już 34 lata, ale takiego numeru to nie widziałem.Aha. Napęd na przód., ale nie ma związku z pytaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.08.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Zagadka dla zmotoryzowanych i nie tylko: telefon od żony(mojej): uklad kierowniczy siadł, przy tylnym kole coś leci(jakiś olej), dym wali spod samochodu i strasznie śmierdzi. Pytanie nr.1: jakie uszkodzenie, nr.2: co byście poradzili telefonicznie. Dla ułatwienia dodam, że jeżdże już 34 lata, ale takiego numeru to nie widziałem. Aha. Napęd na przód., ale nie ma związku z pytaniem. wspolczuje Twojej zonie! jak sobie poradzila? telefonicznie to poradzilabym telefon do asistance lub po pomoc drogowa! co tu radzic kobiecie!???? chyba ze jest mechanikiem samochodowym-ale wtedy nie potrzebowalaby porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.08.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2005 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Dzień dobry...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.08.2005 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Dzień dobry poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.08.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.08.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 jak samopoczucie od poniedzialku ? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.08.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 jak samopoczucie od poniedzialku ? ;P od dzisiaj w pracy a było tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.08.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 jak samopoczucie od poniedzialku ? ;P od dzisiaj w pracy a było tak fajnie no tak wszystko sie kiedys konczy .......... bedzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.08.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.08.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 mam chyba zapalenie ucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witam.Na razie tylko się przywitam, bo nadrabiam zaległości weekendowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.08.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 dzień dobry Cześć Funiu jak się trzymasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 22.08.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Zagadka dla zmotoryzowanych i nie tylko: telefon od żony(mojej): uklad kierowniczy siadł, przy tylnym kole coś leci(jakiś olej), dym wali spod samochodu i strasznie śmierdzi. Pytanie nr.1: jakie uszkodzenie, nr.2: co byście poradzili telefonicznie. Dla ułatwienia dodam, że jeżdże już 34 lata, ale takiego numeru to nie widziałem. Aha. Napęd na przód., ale nie ma związku z pytaniem. wspolczuje Twojej zonie! jak sobie poradzila? telefonicznie to poradzilabym telefon do asistance lub po pomoc drogowa! co tu radzic kobiecie!???? chyba ze jest mechanikiem samochodowym-ale wtedy nie potrzebowalaby porady Witam wszystkich. To było na Litwie. Nie mmiała miedzynarodowego assistance. Tylko krajowe . Samochód przyjechał na lawecie. A przyczyna: złapała gumę. Powietrze schodziło powoli. Samochód obciążony. Opona dostała takiej temperatury, że stopiła się plastykowa obudowa amortyzatora. Wystrzelił olej z tego amortyzatora prosto na tłumik. Stąd ten dym i smród. Układ kierowniczy siadł, no bo jak się jedzie bez powietrza, to trudno zachować prosty kierunek jazdy Opona mogła też siąść z tego powodu, że lekko był przycięty hamulec ręczny i mogło zagrzać felgę. Tak myślałem też na początku, ale jak zobaczyłem sopel z amortyzatora, to bez anteny satelitarnej wszystko stało się jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.08.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.08.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Heloo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.08.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 dzień dobry Cześć Funiu jak się trzymasz? Daję radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts