kze 22.08.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 ja tam się nie czaję. Zgubiła mi sie mozliwość zmniejszania strony Więc F5 odpada Jak to zgubiła? A coś robiłą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Może ten 3 latek Ci zagubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A ja się pochwalę, że w weekend grałem w turnieju piłkarskim. Co prada nie wygraliśmy go (tzn. zajęlismy 9te miejsce na 27 zespołów), ale myslałem, że z grupy nie wyjdziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Wiem, że zbliza sie koniec strony, ale jeszcze nie ma końca... Co wszyscy tak czają się, czy co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Kze to ogromne gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 ja tam się nie czaję. Zgubiła mi sie mozliwość zmniejszania strony Więc F5 odpada Jak to zgubiła? A coś robiłą??? nie wiem, w sobotę działalo Historia z 3-latkiem to bylo ze 2 lata temu móglby ktoś powalczyć z kze, skoro ja odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A ja się pochwalę, że w weekend grałem w turnieju piłkarskim. Co prada nie wygraliśmy go (tzn. zajęlismy 9te miejsce na 27 zespołów), ale myslałem, że z grupy nie wyjdziemy... ja też pgrałabym w gałę. ale mój szanowny nie potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witam. Odnośnie streszczeń po cyknietych stronkach. strona 721 - cyknął Prezes - podał ranking - nie ma streszczenia strona 722 - cyknął damiangajda (bez komentarza sposób w jaki to zrobił) - podał błędny ranking - streszczenie BARDZO OBSZERNE strona 723 - cyknęła Sonika - jest raking - streszczenia nie ma Więc jak to jest jedni muszą podawać inni nie?? Prezes ZF jakoś inaczej to mi tłumaczyłeś... przytoczyć? Myślę, że wieczorkiem to wyjaśnisz, nadrobisz zaległości i zdyscyplinujesz forumowiczów Wszyscy MUSZĄ pisac streszczenia!!! Bez wyjatku!!! nie ma "że boli"! A jak sa zaległosci to powinny być nadronione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Skoro zaraz koenic to ja zakończę te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 kze, napraw mi "zmniejszanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Kze to ogromne gratulki Dzięki. Mieliśmy bardzo przeciętną drużynę, a udało sie uzyskać bardzo przyzwoity wynik... Dyscyplina taktyczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A ja się pochwalę, że w weekend grałem w turnieju piłkarskim. Co prada nie wygraliśmy go (tzn. zajęlismy 9te miejsce na 27 zespołów), ale myslałem, że z grupy nie wyjdziemy... ja też pgrałabym w gałę. ale mój szanowny nie potrafi A TY grywasz?? Wooow... Zaimponowałaś mi... Moja zona ma alergię na piłke i krzywo patrzy na moje ogladanie w tv. A turnieju jakoś wytrzymała, było jedzenie, picie itp. Może dlatego... Zdjęcia porobiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 kze, napraw mi "zmniejszanie" Jak to nie masz..? opisz sytuację, co masz w prawym górnym rogu swojego okienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A ja się pochwalę, że w weekend grałem w turnieju piłkarskim. Co prada nie wygraliśmy go (tzn. zajęlismy 9te miejsce na 27 zespołów), ale myslałem, że z grupy nie wyjdziemy... ja też pgrałabym w gałę. ale mój szanowny nie potrafi A TY grywasz?? Wooow... Zaimponowałaś mi... Moja zona ma alergię na piłke i krzywo patrzy na moje ogladanie w tv. A turnieju jakoś wytrzymała, było jedzenie, picie itp. Może dlatego... Zdjęcia porobiła... kiedys miałam 5 z kapek ja lubie wszystkie gry zespołowe, dawniej żyłam dosyć "sportowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 kze, napraw mi "zmniejszanie" Jak to nie masz..? opisz sytuację, co masz w prawym górnym rogu swojego okienka. mam: kreskę , kwadracik i krzyzyk jak kliknę w kwadrack, to pojawia mi się podwójny kwadracik, ale ekran się nie zmniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ja też kiedyś grywałam w nogę ale to stare dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Streszczenie:- Aga J.G. zapomniała jak było na urlopie- Janussz 34 lata jeździ samochodem- Kasztanka ma chyba zapalenie ucha- Fizyk udziela rad motoryzacyjnych przez telefon- Majka miała problem z monitorem i dzieckiem oraz zgubiła zmniejszanie strony- Kze grał w weekend w turnieju piłkarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 kze, napraw mi "zmniejszanie" Jak to nie masz..? opisz sytuację, co masz w prawym górnym rogu swojego okienka. mam: kreskę , kwadracik i krzyzyk jak kliknę w kwadrack, to pojawia mi się podwójny kwadracik, ale ekran się nie zmniejsza Jak masz podwójny kwadracik to najedź myszką na pasek tytułowy (to cuś u góry ekrany), nacisnij lewy przycisk myszki i przeciagnij w dół. Potem możesz zmniejszyć rozmiar okna. To chyba potrafisz... Myslę, że twoje zmniejszone okno ma wymiary porównywalne do normalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ja też kiedyś grywałam w nogę ale to stare dzieje To może kiedys rozegramy mecz Muratora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Post nr 4800 i co? Ciekawe, czy zmieni sie podpis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts