kze 22.08.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A ja się pochwalę, że w weekend grałem w turnieju piłkarskim. Co prada nie wygraliśmy go (tzn. zajęlismy 9te miejsce na 27 zespołów), ale myslałem, że z grupy nie wyjdziemy... ja też pgrałabym w gałę. ale mój szanowny nie potrafi A TY grywasz?? Wooow... Zaimponowałaś mi... Moja zona ma alergię na piłke i krzywo patrzy na moje ogladanie w tv. A turnieju jakoś wytrzymała, było jedzenie, picie itp. Może dlatego... Zdjęcia porobiła... kiedys miałam 5 z kapek ja lubie wszystkie gry zespołowe, dawniej żyłam dosyć "sportowo" Co to jest "kapek"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ja też kiedyś grywałam w nogę ale to stare dzieje To może kiedys rozegramy mecz Muratora... Tylko planowac trzeba wcześniej żebym miała czas poprawić kondycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A ja się pochwalę, że w weekend grałem w turnieju piłkarskim. Co prada nie wygraliśmy go (tzn. zajęlismy 9te miejsce na 27 zespołów), ale myslałem, że z grupy nie wyjdziemy... ja też pgrałabym w gałę. ale mój szanowny nie potrafi A TY grywasz?? Wooow... Zaimponowałaś mi... Moja zona ma alergię na piłke i krzywo patrzy na moje ogladanie w tv. A turnieju jakoś wytrzymała, było jedzenie, picie itp. Może dlatego... Zdjęcia porobiła... kiedys miałam 5 z kapek ja lubie wszystkie gry zespołowe, dawniej żyłam dosyć "sportowo" Co to jest "kapek"? Kze w pilke grywasz i nie wiesz co to są kapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A ja się pochwalę, że w weekend grałem w turnieju piłkarskim. Co prada nie wygraliśmy go (tzn. zajęlismy 9te miejsce na 27 zespołów), ale myslałem, że z grupy nie wyjdziemy... ja też pgrałabym w gałę. ale mój szanowny nie potrafi A TY grywasz?? Wooow... Zaimponowałaś mi... Moja zona ma alergię na piłke i krzywo patrzy na moje ogladanie w tv. A turnieju jakoś wytrzymała, było jedzenie, picie itp. Może dlatego... Zdjęcia porobiła... kiedys miałam 5 z kapek ja lubie wszystkie gry zespołowe, dawniej żyłam dosyć "sportowo" Co to jest "kapek"? Kze w pilke grywasz i nie wiesz co to są kapki No ja grywam amatorsko... Może słabo coś dziś kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 kze, napraw mi "zmniejszanie" Jak to nie masz..? opisz sytuację, co masz w prawym górnym rogu swojego okienka. mam: kreskę , kwadracik i krzyzyk jak kliknę w kwadrack, to pojawia mi się podwójny kwadracik, ale ekran się nie zmniejsza Jak masz podwójny kwadracik to najedź myszką na pasek tytułowy (to cuś u góry ekrany), nacisnij lewy przycisk myszki i przeciagnij w dół. Potem możesz zmniejszyć rozmiar okna. To chyba potrafisz... Myslę, że twoje zmniejszone okno ma wymiary porównywalne do normalnego. hmmm, u mnie - w ten sposób- da się przesunąć - zmniejszyć ekran tylko przy pojedyńczym kwadraciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ja też kiedyś grywałam w nogę ale to stare dzieje To może kiedys rozegramy mecz Muratora... Tylko planowac trzeba wcześniej żebym miała czas poprawić kondycje Ja próbowałem przed turniejem poprawić kondycje, ale nie dało sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 kze, napraw mi "zmniejszanie" Jak to nie masz..? opisz sytuację, co masz w prawym górnym rogu swojego okienka. mam: kreskę , kwadracik i krzyzyk jak kliknę w kwadrack, to pojawia mi się podwójny kwadracik, ale ekran się nie zmniejsza Jak masz podwójny kwadracik to najedź myszką na pasek tytułowy (to cuś u góry ekrany), nacisnij lewy przycisk myszki i przeciagnij w dół. Potem możesz zmniejszyć rozmiar okna. To chyba potrafisz... Myslę, że twoje zmniejszone okno ma wymiary porównywalne do normalnego. hmmm, u mnie - w ten sposób- da się przesunąć - zmniejszyć ekran tylko przy pojedyńczym kwadraciku I słusznie. Chyba coś pomotałem. W kazdym wypadku udało Ci się zminimalizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Kapki to jest takie odbijanie piłki nogą do góry jak najwięcej razy żeby nie psadła na ziemię nie wiem czy obrazowo to wytłumaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 kze, napraw mi "zmniejszanie" Jak to nie masz..? opisz sytuację, co masz w prawym górnym rogu swojego okienka. mam: kreskę , kwadracik i krzyzyk jak kliknę w kwadrack, to pojawia mi się podwójny kwadracik, ale ekran się nie zmniejsza Jak masz podwójny kwadracik to najedź myszką na pasek tytułowy (to cuś u góry ekrany), nacisnij lewy przycisk myszki i przeciagnij w dół. Potem możesz zmniejszyć rozmiar okna. To chyba potrafisz... Myslę, że twoje zmniejszone okno ma wymiary porównywalne do normalnego. hmmm, u mnie - w ten sposób- da się przesunąć - zmniejszyć ekran tylko przy pojedyńczym kwadraciku I słusznie. Chyba coś pomotałem. W kazdym wypadku udało Ci się zminimalizować? jestem ready Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Kapki to jest takie odbijanie piłki nogą do góry jak najwięcej razy żeby nie psadła na ziemię nie wiem czy obrazowo to wytłumaczyłam stopa, kolano, klata i główki wchodzą w ten zakres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 I teraz znowu możesz strzelac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Kapki to jest takie odbijanie piłki nogą do góry jak najwięcej razy żeby nie psadła na ziemię nie wiem czy obrazowo to wytłumaczyłam stopa, kolano, klata i główki wchodzą w ten zakres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Kapki to jest takie odbijanie piłki nogą do góry jak najwięcej razy żeby nie psadła na ziemię nie wiem czy obrazowo to wytłumaczyłam stopa, kolano, klata i główki wchodzą w ten zakres U nas to się nazywało żąglowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Kapki to jest takie odbijanie piłki nogą do góry jak najwięcej razy żeby nie psadła na ziemię nie wiem czy obrazowo to wytłumaczyłam stopa, kolano, klata i główki wchodzą w ten zakres U nas to się nazywało żąglowanie... Najważniejsze że już wiemy o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 żonglowanie to chyba piłeczkami tenisowymi lub maczugami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 żonglowanie to chyba piłeczkami tenisowymi lub maczugami Nie.. Piłka! Odbianie stopa, kolankiem, głowką. Zdecydowanie zonglowanie. Ale, co kraj to obyczaj, a co region to zwyczaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 żonglowanie to chyba piłeczkami tenisowymi lub maczugami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Piłeczkami tenisowymi to nawet kiedys udawało mi się żąglowac. 3 piłeczki i kilka razy podrzuciłem i złapałem... Ale to było jak byłem w LO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Piłeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Piłeczki Co piłeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts