Jacek69 22.08.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 kzea gdzie Ty w te piłki pogrywasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 kze a gdzie Ty w te piłki pogrywasz??? Turniej był na Łabiszyńskiej. To nie jest przypadkiem obok tego słynnego rondelka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.08.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 kze a gdzie Ty w te piłki pogrywasz??? Turniej był na Łabiszyńskiej. To nie jest przypadkiem obok tego słynnego rondelka?? jak to na Łabiszyńskiej??? Na boisku "Poloneza" (na tyłach basenu???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 kze a gdzie Ty w te piłki pogrywasz??? Turniej był na Łabiszyńskiej. To nie jest przypadkiem obok tego słynnego rondelka?? jak to na Łabiszyńskiej??? Na boisku "Poloneza" (na tyłach basenu???) Nie wiem czy Poloneza, ale adres to Łabiszyńska 20. A co Ty też w ten weekend grałeś? Nie zauwazyłem Cie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Piłeczki Co piłeczki? Piłeczki do żaglowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.08.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Niestety nie grałem ....ale to boisko jest przed moim blokiem .... a na tyłach basenu .... ... mówiąc szczerze nie przypominam sobie innego boiska przy Łabiszyńskiej ... ale może jest gdzieś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Piłeczki Co piłeczki? Piłeczki do żaglowania Moga być i piłeczki, a nawet cała piłka-futbolówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.08.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Piłeczki Co piłeczki? Piłeczki do żaglowania Moga być i piłeczki, a nawet cała piłka-futbolówka. może pożąglujcie czymś trudniejszym niż piłeczki .... piłką do rugdy na ten przykład ... kto potrafi???? Ja nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Niestety nie grałem .... ale to boisko jest przed moim blokiem .... a na tyłach basenu .... ... mówiąc szczerze nie przypominam sobie innego boiska przy Łabiszyńskiej ... ale może jest gdzieś ... Zaraz, chyba był tam obok basen... Kolega w niedzielę przyszedł z dzieckiem i po turnieju poszedł na basen... No tak.. Wychodzi, że grałem obok Twojego bloku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.08.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Niestety nie grałem .... ale to boisko jest przed moim blokiem .... a na tyłach basenu .... ... mówiąc szczerze nie przypominam sobie innego boiska przy Łabiszyńskiej ... ale może jest gdzieś ... Zaraz, chyba był tam obok basen... Kolega w niedzielę przyszedł z dzieckiem i po turnieju poszedł na basen... No tak.. Wychodzi, że grałem obok Twojego bloku... Jeśli tam była taka SUUPER trawa - to napewno tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Piłeczki Co piłeczki? Piłeczki do żaglowania Moga być i piłeczki, a nawet cała piłka-futbolówka. może pożąglujcie czymś trudniejszym niż piłeczki .... piłką do rugdy na ten przykład ... kto potrafi???? Ja nie! Ja piłki do rugby nie miałem w ręku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Piłeczki Co piłeczki? Piłeczki do żaglowania Moga być i piłeczki, a nawet cała piłka-futbolówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Niestety nie grałem .... ale to boisko jest przed moim blokiem .... a na tyłach basenu .... ... mówiąc szczerze nie przypominam sobie innego boiska przy Łabiszyńskiej ... ale może jest gdzieś ... Zaraz, chyba był tam obok basen... Kolega w niedzielę przyszedł z dzieckiem i po turnieju poszedł na basen... No tak.. Wychodzi, że grałem obok Twojego bloku... Jeśli tam była taka SUUPER trawa - to napewno tam! Trawał była niezła. Jakieś kawaki gabki chyba też tam rozsypali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.08.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Piłeczki Co piłeczki? Piłeczki do żaglowania Moga być i piłeczki, a nawet cała piłka-futbolówka. może pożąglujcie czymś trudniejszym niż piłeczki .... piłką do rugdy na ten przykład ... kto potrafi???? Ja nie! Ja piłki do rugby nie miałem w ręku... Ja niby miałem, ale trudno to piłką nazwać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Piłeczki Co piłeczki? Piłeczki do żaglowania Moga być i piłeczki, a nawet cała piłka-futbolówka. może pożąglujcie czymś trudniejszym niż piłeczki .... piłką do rugdy na ten przykład ... kto potrafi???? Ja nie! Ja piłki do rugby nie miałem w ręku... Ja niby miałem, ale trudno to piłką nazwać ... A jak nazwać? Jajko do rugby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 W reku piłke do rugby to ja miałam, ale żąglerki nie próbowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.08.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ja piłki do rugby nie miałem w ręku... Ja niby miałem, ale trudno to piłką nazwać ... A jak nazwać? Jajko do rugby? To znacznie bliższe prawdy - JAJO RUGBOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ja piłki do rugby nie miałem w ręku... Ja niby miałem, ale trudno to piłką nazwać ... A jak nazwać? Jajko do rugby? To znacznie bliższe prawdy - JAJO RUGBOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A teraz zmykam czas na wizytę na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.08.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A teraz zmykam czas na wizytę na budowie no to do następnego rugbowania słowną żonglerką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts