kze 22.08.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 O Nowe stronki Kze gratulki Gratulacje Dzięki, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A gdzie te dzieci mają się tak znowu pchać ???? Na razie mają wszystko czego im potrzeba: ciepło, mokro (pływają), żywią za darmo i nawet nie pchają niczego do buzi, nie wciskają niczego na ciało (golaski) i spać można ile wlezie .... Ale po urodzeniu też może spać do woli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 22.08.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A gdzie te dzieci mają się tak znowu pchać ???? Na razie mają wszystko czego im potrzeba: ciepło, mokro (pływają), żywią za darmo i nawet nie pchają niczego do buzi, nie wciskają niczego na ciało (golaski) i spać można ile wlezie .... Ale po urodzeniu też może spać do woli... Oj z tym spaniem to nie zawsze tak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A gdzie te dzieci mają się tak znowu pchać ???? Na razie mają wszystko czego im potrzeba: ciepło, mokro (pływają), żywią za darmo i nawet nie pchają niczego do buzi, nie wciskają niczego na ciało (golaski) i spać można ile wlezie .... Ale po urodzeniu też może spać do woli... Oj z tym spaniem to nie zawsze tak jest... A dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.08.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A gdzie te dzieci mają się tak znowu pchać ???? Na razie mają wszystko czego im potrzeba: ciepło, mokro (pływają), żywią za darmo i nawet nie pchają niczego do buzi, nie wciskają niczego na ciało (golaski) i spać można ile wlezie .... Ale po urodzeniu też może spać do woli... Ciekawe, który dzieciaczek tak śpi i śpi .... kze - poczekamy, zobaczymy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A gdzie te dzieci mają się tak znowu pchać ???? Na razie mają wszystko czego im potrzeba: ciepło, mokro (pływają), żywią za darmo i nawet nie pchają niczego do buzi, nie wciskają niczego na ciało (golaski) i spać można ile wlezie .... Ale po urodzeniu też może spać do woli... Ciekawe, który dzieciaczek tak śpi i śpi .... kze - poczekamy, zobaczymy .... Ale MOŻE DO WOLI SPAĆ.. Nikt przeciez nie broni dzieciaczkowi spać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 22.08.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A gdzie te dzieci mają się tak znowu pchać ???? Na razie mają wszystko czego im potrzeba: ciepło, mokro (pływają), żywią za darmo i nawet nie pchają niczego do buzi, nie wciskają niczego na ciało (golaski) i spać można ile wlezie .... Ale po urodzeniu też może spać do woli... Oj z tym spaniem to nie zawsze tak jest... A dlaczego? Bo każdy mały człowieczek bywa indywidualistą. Jednemu chce się spac w dzień a noc jest od zabawy drugi zaś odwrotnie. Jedni lubia zasypiac prz cycusiu Mamusi i bez niego nie będą spały inne zaś niczego sobie z tego nie robią i śpią kiedy chcą i tak długo jak tylko moga... takie malutkie spryciarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.08.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A gdzie te dzieci mają się tak znowu pchać ???? Na razie mają wszystko czego im potrzeba: ciepło, mokro (pływają), żywią za darmo i nawet nie pchają niczego do buzi, nie wciskają niczego na ciało (golaski) i spać można ile wlezie .... Ale po urodzeniu też może spać do woli... Ciekawe, który dzieciaczek tak śpi i śpi .... kze - poczekamy, zobaczymy .... Ale MOŻE DO WOLI SPAĆ.. Nikt przeciez nie broni dzieciaczkowi spać, nie? Też nie do końca - czasem ma potrzeby (od dołu czy od góry), które go z tego snu wybudzają .... na siłę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 No tak.. Wszystko przez te oddaolne lub odgórne potrzeby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.08.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A gdzie te dzieci mają się tak znowu pchać ???? Na razie mają wszystko czego im potrzeba: ciepło, mokro (pływają), żywią za darmo i nawet nie pchają niczego do buzi, nie wciskają niczego na ciało (golaski) i spać można ile wlezie .... Ale po urodzeniu też może spać do woli... Ciekawe, który dzieciaczek tak śpi i śpi .... kze - poczekamy, zobaczymy .... Mój dzieciaczek na pewno tak nie śpi - i starym też nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Bo z dzieciakami nigdy nie wie, oj nie wie się ..... Ja wczoraj jechałem na sygnale z Suśca. Wiozłem znajomą z 14-to miesięcznym szkrabem i moje pociechy z Fizulą. Płakały dwa najmłodsze na zmianę!!! Oj się działo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.08.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ale dzieciaki w wieku szkolnym - to nawet ciężko zbudzić do szkoły. A jak mały jest i może pospać - to nie śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 22.08.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 najlepiej spytac Waszych Żon, Matek czy też Kochanek (zapedziłęm się )one najlepiej wiedzą jak to jest,ile nocek nie przespały etc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.08.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ale dzieciaki w wieku szkolnym - to nawet ciężko zbudzić do szkoły. A jak mały jest i może pospać - to nie śpi. To z czystej przekory... Moja córcia jak ma wstać do przedszkola to jest walka! Jak przyjdzie weekend - o 7 na równych nóżkach czyli u nas w łóżku i: - jeść mi sie chce - pobawny się w coś - no kiedy wstaniecie itd, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.08.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 najlepiej spytac Waszych Żon, Matek czy też Kochanek (zapedziłęm się )one najlepiej wiedzą jak to jest,ile nocek nie przespały etc.... Dorota ma rok i 2 tyg, a ja tyle samo czasu + 1 noc więcej nie przespałam za jednym razem więcej niż 5h nie pamiętam kiedy się wyspałam - i mówią że już tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.08.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 najlepiej spytac Waszych Żon, Matek czy też Kochanek (zapedziłęm się )one najlepiej wiedzą jak to jest,ile nocek nie przespały etc.... Dorota ma rok i 2 tyg, a ja tyle samo czasu + 1 noc więcej nie przespałam za jednym razem więcej niż 5h nie pamiętam kiedy się wyspałam - i mówią że już tak zostanie Nie, nie, nie ... Kasiu aż tak źle to nie będzie .... za jakiś czas ... no jeszcze całkiem długi i Dorotka i Ty będziecie przesypiać CAŁE NOCKI .... .... wiem, to teraz brzmi jak bajka .... ... ale przyjdą lepsze dni ...(noce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 22.08.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 najlepiej spytac Waszych Żon, Matek czy też Kochanek (zapedziłęm się )one najlepiej wiedzą jak to jest,ile nocek nie przespały etc.... Dorota ma rok i 2 tyg, a ja tyle samo czasu + 1 noc więcej nie przespałam za jednym razem więcej niż 5h nie pamiętam kiedy się wyspałam - i mówią że już tak zostanie Mój Mały Facio ma 14 miesięcy i już przesypia całe noce, tak od chwile przed roczkiem... ach co to za ulga. Chyba, że jest chory to wtedy trudno ale dziecko wazniejsze... Za chwile jedziemy do lekarza, coś goraczka od piatku nie chce sobie sama pojsc w cholerę bywajcie, tymczasem.... pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 To życzę zdrowia Facio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.08.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 czołem stukacze...jak tam po weekendzie??m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.08.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Prezes skończył pichcić, to i wpadł. Co jesz? (jemy) Co będziemy jedli jutro. Wiem, ale nie powiem! (bo to nie tylko ja będę jadł) jakis zjazd? forumowy? Taki mały grilik u znajomych. No Whisper... nie mow tego glosno bo sie Tola obrazi.. maly grillek... a fuj... nastepnym razem dostaniesz cieple piwo za kare.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts