kze 22.08.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Słuchajcie i zapamiętajcie sobie dobrze .... ŻADNYCH WAGARÓW W WARSZAWIE !!!!!! ZROZUMIANO! JAK WAGAROWAĆ TO NA CAŁEGO - GDZIEŚ W POLSCE - BYLE DALEJ ... ....Zielona Góra .... Sanok ... żadnych Wałów Zawadowskich czy innych ... mogą być Chrobrego (Szczecin) .... albo Jagiellońskie (tu każdy kierunek w zależności od piosenki) .... Mazury????? Ty a coś Ty taki przeciwnik Wawy? Kolego z Wawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 22.08.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Wagary - jak sama nazwa wskazuje mogą trwać tylko 45 minut. Nie zdążymy nigdzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Wagary - jak sama nazwa wskazuje mogą trwać tylko 45 minut. Nie zdążymy nigdzie dalej... Albo 90 min (jakby zerwać się z 2 lekcji..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ale o tej porze to chyba trzeba do domu, a nie na wagary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.08.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Słuchajcie i zapamiętajcie sobie dobrze .... ŻADNYCH WAGARÓW W WARSZAWIE !!!!!! ZROZUMIANO! JAK WAGAROWAĆ TO NA CAŁEGO - GDZIEŚ W POLSCE - BYLE DALEJ ... ....Zielona Góra .... Sanok ... żadnych Wałów Zawadowskich czy innych ... mogą być Chrobrego (Szczecin) .... albo Jagiellońskie (tu każdy kierunek w zależności od piosenki) .... Mazury????? Ty a coś Ty taki przeciwnik Wawy? Kolego z Wawy... Ja - przeciwnik Wa-wy????? To permanentne nieporozumienie !!! Wa-wa jest SUUUPER !!! Ale ja pisałem o wagarach: po co wagarować jeśli ma to byc w miejscu zamieszkania???? A zaraz ktoś zadzwoni, poprosi o pilne przyycie w celu jeszcze pilniejszej konsultacji itd, itd, itd .... i z wagarów zrobi się normalka .... fuj z takimi wagarami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 rxxx82 cy cóś takiego... nie było go tu już od pół roku... szkoda... Może zrezygnował z budowania... A ktoś czytał jego dziennik budowy? A może przeniósł się na inne forum? a może uzywa innego nicka na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Słuchajcie i zapamiętajcie sobie dobrze .... ŻADNYCH WAGARÓW W WARSZAWIE !!!!!! ZROZUMIANO! JAK WAGAROWAĆ TO NA CAŁEGO - GDZIEŚ W POLSCE - BYLE DALEJ ... ....Zielona Góra .... Sanok ... żadnych Wałów Zawadowskich czy innych ... mogą być Chrobrego (Szczecin) .... albo Jagiellońskie (tu każdy kierunek w zależności od piosenki) .... Mazury????? Ty a coś Ty taki przeciwnik Wawy? Kolego z Wawy... Ja - przeciwnik Wa-wy????? To permanentne nieporozumienie !!! Wa-wa jest SUUUPER !!! Ale ja pisałem o wagarach: po co wagarować jeśli ma to byc w miejscu zamieszkania???? A zaraz ktoś zadzwoni, poprosi o pilne przyycie w celu jeszcze pilniejszej konsultacji itd, itd, itd .... i z wagarów zrobi się normalka .... fuj z takimi wagarami ... No to chwała Bogu, że fan wawy (tak jak ja). Bo moja żona to tylko Kraków i Kraków... Ale teraz to już pozostaje pofajrantowe piwo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 rxxx82 cy cóś takiego... nie było go tu już od pół roku... szkoda... Może zrezygnował z budowania... A ktoś czytał jego dziennik budowy? A może przeniósł się na inne forum? a może uzywa innego nicka na codzień Ale zakończył pisanie na 144 postach w Czw Lis 25, 2004.. Może po prostu zapomniał hasła do nicku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A może nie chciał być Olimpem i zmienia nicki przy 145? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 To może zaproponuje Wam Snieżke na te wagary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Majka idziesz z nami na wagary lub pofajrantowe piwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 To może zaproponuje Wam Snieżke na te wagary A idziesz z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A może nie chciał być Olimpem i zmienia nicki przy 145? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Chyba trzeba będzie ewakuować się do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Wszyscy już poszli na wagary tylko ja maruda jestem w tej pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Majka idziesz z nami na wagary lub pofajrantowe piwo? pewnie czekam na kazimierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Rozumiem wszyscy czmychnęli bo końcówka strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Majka idziesz z nami na wagary lub pofajrantowe piwo? pewnie czekam na kazimierzu Na Kazimierzu jest nowoczesny most.Chyba podogrodzki nazywa się, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 22.08.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 No coś ty! Ja dopiero zaczynam pracę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 No coś ty! Ja dopiero zaczynam... Co pracę zaczynasz? 3-cia zmiana, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts