kze 22.08.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Słuchał. To są radiówki. A ja myślałem, że tv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 w poprzednim odcinku: .. - kze się boi zony, bo woli miejsce publiczne .. Nie tyle boi, co dawno nie słyszał takich propozycji... Czas widać odmłodzić sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 22.08.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Żartujesz .... kto by tego słuchał??? Chyba ogladał... Lubię sport. ale on też w radiu gadał sobie dużo .... Oj dużo... Do przegrania mam ponad 2000 minut gadania. Pilotów liczy się na godziny wylatane a spikerów na wygadane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 kze, a gdzie jestt ranking najwiekszych czajników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Widzę, że rozchodzimy się powoli to też będę powoli wracał do realu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 22.08.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 w poprzednim odcinku: .. - kze się boi zony, bo woli miejsce publiczne .. Nie tyle boi, co dawno nie słyszał takich propozycji... Czas widać odmłodzić sie.. Żona ci nigdy nic nie proponuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Żartujesz .... kto by tego słuchał??? Chyba ogladał... Lubię sport. ale on też w radiu gadał sobie dużo .... Oj dużo... Do przegrania mam ponad 2000 minut gadania. Pilotów liczy się na godziny wylatane a spikerów na wygadane A przegrywaczy na przegrane..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Jak tam nasze wagary Jakie pożądne dzieciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 kze, a gdzie jestt ranking najwiekszych czajników Czeka na Prezesa lub Whispetarki.. Zdaje się, że niedawno została jakaś nowo mianowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 w poprzednim odcinku: .. - kze się boi zony, bo woli miejsce publiczne .. Nie tyle boi, co dawno nie słyszał takich propozycji... Czas widać odmłodzić sie.. Żona ci nigdy nic nie proponuje??? No własnie w .. krzaki nie... Wstydzi się? No nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 kze, a gdzie jestt ranking najwiekszych czajników Czeka na Prezesa lub Whispetarki.. Zdaje się, że niedawno została jakaś nowo mianowana... to - mam nadzieję - że o moim, w pocie czoła, wypracowanym punkciku nie zapomną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 I tak to jest.. Staram się wyjść, a tu .. dalej z Wami siedzę... Znaczy się miłe toważystwo i rozmowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 w poprzednim odcinku: .. - kze się boi zony, bo woli miejsce publiczne .. Nie tyle boi, co dawno nie słyszał takich propozycji... Czas widać odmłodzić sie.. Żona ci nigdy nic nie proponuje??? No własnie w .. krzaki nie... Wstydzi się? No nie wiem... może niewygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 kze, a gdzie jestt ranking najwiekszych czajników Czeka na Prezesa lub Whispetarki.. Zdaje się, że niedawno została jakaś nowo mianowana... to - mam nadzieję - że o moim, w pocie czoła, wypracowanym punkciku nie zapomną Myślę, że to jest niemozliwe...! No co Ty! Pożądek musi być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 w poprzednim odcinku: .. - kze się boi zony, bo woli miejsce publiczne .. Nie tyle boi, co dawno nie słyszał takich propozycji... Czas widać odmłodzić sie.. Żona ci nigdy nic nie proponuje??? No własnie w .. krzaki nie... Wstydzi się? No nie wiem... może niewygodnie W 9-tym miesiącu ciązy to na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Jak tam nasze wagary Jakie pożądne dzieciaki No, a Ty przyłaczyłaś się, czy tylko Śniezkę zaproponowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.08.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Mojemu malszukowi (maluszce) też nie spieszy sie.. To dobrze, bo miło jak urodzi się w terminie.. Tak mówisz bo to nie Ty nosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 No tak, teraz to masz prohibicję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 w poprzednim odcinku: .. - kze się boi zony, bo woli miejsce publiczne .. Nie tyle boi, co dawno nie słyszał takich propozycji... Czas widać odmłodzić sie.. Żona ci nigdy nic nie proponuje??? No własnie w .. krzaki nie... Wstydzi się? No nie wiem... może niewygodnie Albo nie ma odpowiednich krzaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.08.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 No tak, teraz to masz prohibicję Przecież zbliżenia można robić nawet prawie do porodu.. A zona nie ma przeciwskazań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts