Aga J.G 22.08.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 No tak, teraz to masz prohibicję Przecież zbliżenia można robić nawet prawie do porodu.. A zona nie ma przeciwskazań... Nawet wskazane Też słyszałem coś na ten temat. Ale ponoć mało kobiet to stosuje... Nie wiedzą co tracą zony czy mężowie?? Zony a może męzowie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 22.08.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 No tak, teraz to masz prohibicję Przecież zbliżenia można robić nawet prawie do porodu.. A zona nie ma przeciwskazań... Nawet wskazane Też słyszałem coś na ten temat. Ale ponoć mało kobiet to stosuje... Nie wiedzą co tracą zony czy mężowie?? Zony a może męzowie też mężowie też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.08.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witam ponownie Witaj Witaj Aga Witajcie Co za rozmowa żonowo mężowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 22.08.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witam ponownie Witaj Witaj Aga Witajcie Co za rozmowa żonowo mężowa Witaj spragnione żony i męzowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 No tak, teraz to masz prohibicję Przecież zbliżenia można robić nawet prawie do porodu.. A zona nie ma przeciwskazań... Nawet wskazane Też słyszałem coś na ten temat. Ale ponoć mało kobiet to stosuje... Nie wiedzą co tracą zony czy mężowie?? Zony a może męzowie też mężowie też.... Nie wiem czy też nigdy nie byłam mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 22.08.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 No tak, teraz to masz prohibicję Przecież zbliżenia można robić nawet prawie do porodu.. A zona nie ma przeciwskazań... Nawet wskazane Też słyszałem coś na ten temat. Ale ponoć mało kobiet to stosuje... Nie wiedzą co tracą zony czy mężowie?? Zony a może męzowie też mężowie też.... Nie wiem czy też nigdy nie byłam mężem Nie wiem czy też.... nigdy nie byłem żoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witaj Andrzejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.08.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witaj Andrzejka Niestety młodsze pokolenie przejeło kompa i koniec pisania Narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 22.08.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witaj Andrzejka Niestety młodsze pokolenie przejeło kompa i koniec pisania Narazie tzn. Mąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.08.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witaj Andrzejka Niestety młodsze pokolenie przejeło kompa i koniec pisania Narazie tzn. Mąż? Niestety nie mąż Dziecię Mąż chwilowo nieobecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.08.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ale miałam udany wekeend Byłam u mamy ŁAziłam z dzieciakami po łakach i lasach i łapaliśmy jaszczurki i żaby TZN dzieciaki bo ja boję Chciały przygody no to było czołganie pod drutem kolczastym przechodzenie przez rowy i rzeczki obserwacja bobrów, bocianów To jest życie Nie to co w tych nieszczęsnych blokowiskach I ja przypomniałam sobie swoje dziecięce lata To były czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.08.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 A tak w ogóle to jest tu ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 22.08.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witam, ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 22.08.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 To mówisz, że byłaś u mamy? A co z tatą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.08.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witam, ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.08.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 To mówisz, że byłaś u mamy? A co z tatą? Niestety nie żyje już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.08.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 No i znowu pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 22.08.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 To mówisz, że byłaś u mamy? A co z tatą? Niestety nie żyje już Przykro mi. Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 22.08.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Mam dwie córki. Już dorosłe. No i one zawsze przyjeżdżają do mamy. A ja to co? Ostatnio i do mnie też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.08.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Mam dwie córki. Już dorosłe. No i one zawsze przyjeżdżają do mamy. A ja to co? Ostatnio i do mnie też . Myślałeś że ja jestem mamusiowa córeczka a tato be Nie tak nie było u mnie A w życiu to różnie się zmienia i myślę, ze im człowiek starszy tym bardziej docenia i tatka i mamę bo jak jeszcze młody to inaczej widzi świat i ich Ja tak mam przynajmniej A czym ich przekupiłeś, że i do ciebie ostatnio też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts