kasztanka 23.08.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Już tak dawno nie zdobyłam punktu, a tu jeszcze dodatkowa przeszkoda No i to jaka - teraz mnie łatwiej przeskoczyć niż obejść. Ps, jeśli gdzieś czai sie Kze to i tak obie nie mamy szans Swięte słowa !!! Kurcze - nie Kze Tylko Kasztanka No tak - od rana walczy z Piotrusiem to i z nami wygrała hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 23.08.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Kurde, nawet nie zuwazyłem, że sztafeta była Była i nagrodę zgarnęła ta co nie chciała ( ponoć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 sorki badi naprawde chcialam juz isc a tu jeszcze runkking i streszczenie bleeeeeee Jak takie bleeeeeeeee, to po co ci to było ? Właśnie - trzeba było dać nam powalczyć. ps. swoją drogą - było coś o tym, że jak dwóch się bije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 sorki badi naprawde chcialam juz isc a tu jeszcze runkking i streszczenie bleeeeeee dawaj, dawaj nie ma zmiłuj się spoko szukam rankingu -dawno go nie bylo~!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 sorki badi naprawde chcialam juz isc a tu jeszcze runkking i streszczenie bleeeeeee Jak takie bleeeeeeeee, to po co ci to było ? przypadek......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 23.08.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Już tak dawno nie zdobyłam punktu, a tu jeszcze dodatkowa przeszkoda No i to jaka - teraz mnie łatwiej przeskoczyć niż obejść. Ps, jeśli gdzieś czai sie Kze to i tak obie nie mamy szans Swięte słowa !!! Kurcze - nie Kze Tylko Kasztanka No tak - od rana walczy z Piotrusiem to i z nami wygrała A ja wyszłam z wprawy z walczeniem z małolatami, bo moje wyjechały na wakacje i jeszcze nie wróciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 23.08.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 sorki badi naprawde chcialam juz isc a tu jeszcze runkking i streszczenie bleeeeeee Jak takie bleeeeeeeee, to po co ci to było ? Właśnie - trzeba było dać nam powalczyć. ps. swoją drogą - było coś o tym, że jak dwóch się bije No popatrz przysłowia mądrością narodów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 23.08.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Chyba odpadam z zabawy, lecę się ubrać i na posterunek.... Budowa czeka , stolarz od mebli przyjeżdża i muszę go przycisnąć w sprawie terminów........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 streszczenie: -Januszz rozpoczal-facio czyta dzienniki budow-andrzejka sie zegna-powitania i pozegnania ......-potem badi probuje dobic do konca i wskoczyc na nowa strone, ale kasztanka - brzydka wtracanka zabiera jej ta przyjemnosc (calkiem przypadkowo NAPRAWDE!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 rankingu nie znalazlam i nie znajde bo musze juz leciec bye bye mielgo dnia!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 23.08.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 streszczenie: -Januszz rozpoczal -facio czyta dzienniki budow -andrzejka sie zegna -powitania i pozegnania ...... -potem badi probuje dobic do konca i wskoczyc na nowa strone, ale kasztanka - brzydka wtracanka zabiera jej ta przyjemnosc (calkiem przypadkowo NAPRAWDE!) całkiem, całkiem chyba trzeba uwierzyć koleżance z Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 23.08.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Kurde, nawet nie zuwazyłem, że sztafeta była Była i nagrodę zgarnęła ta co nie chciała ( ponoć ) Ona nie chciała, ale jak dostała bacikiem po(ominę po czym), to wyszło jak wyszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 23.08.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Kurde, nawet nie zuwazyłem, że sztafeta była Była i nagrodę zgarnęła ta co nie chciała ( ponoć ) Ona nie chciała, ale jak dostała bacikiem po(ominę po czym), to wyszło jak wyszło . bacikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Kurde, nawet nie zuwazyłem, że sztafeta była Była i nagrodę zgarnęła ta co nie chciała ( ponoć ) Ona nie chciała, ale jak dostała bacikiem po(ominę po czym), to wyszło jak wyszło . bacikiem kobietę?????? Nawet kwiatkiem nie wolno - a ON bacikiem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.08.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 jestem i gratuluję Kasztance punkcika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.08.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Funiu - kiedy będą nowe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 23.08.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Kurde, nawet nie zuwazyłem, że sztafeta była Była i nagrodę zgarnęła ta co nie chciała ( ponoć ) Ona nie chciała, ale jak dostała bacikiem po(ominę po czym), to wyszło jak wyszło . bacikiem kobietę?????? Nawet kwiatkiem nie wolno - a ON bacikiem????? Słyszałem, że kwiatkiem nie wolno. Widziałem, chyba na Polonii jeden reklamę takich kobiecych bacików . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Funiu - kiedy będą nowe zdjęcia? Funi z domu nie puszczają - "bo to może już" a Miś mi fotek nie robi Jeśli go gwałtem nie przymuszę (co w mojej sytuacji łatwe nie jest ) to zdjecia będą chyba dopiero jak pojadę Hani nasz domek pokazać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 23.08.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ale pewnie te baciki na chłopów . Przykro mi, ale muszę zmiatać do pracy. Pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.08.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No to jesteś rozgrzeszona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts