kze 23.08.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 czołem stukacze... ja tam tylko przegladam streszczenie i to nie zawsze... milego dnia, no to zabieram sie ostro za robote m. Jaka to robota ? A sposób ze streszczeniem jest OK To był mój pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Już tak dawno nie zdobyłam punktu, a tu jeszcze dodatkowa przeszkoda No i to jaka - teraz mnie łatwiej przeskoczyć niż obejść. Ps, jeśli gdzieś czai sie Kze to i tak obie nie mamy szans Nigdzie się nie czai, nigdzie się nie czai... o 7.30to ja jestem pomiędzy myciem zębów, a goleniem się (ewentualnie idę do samochodu).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witam wszystkich! Gratulki punkta inwestorko - Kasztanko! Juz jestem na bieżąco. 2 stronki to bułka z masłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Nigdzie się nie czai, nigdzie się nie czai... o 7.30to ja jestem pomiędzy myciem zębów, a goleniem się (ewentualnie idę do samochodu).. I w ten oto sposób dowiedzieliśmy się, ze Kze nie jest brodaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ahoj! Co słychac u czających się???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 witajcie co sądzicie na temat wrzosów w ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witam strasznie ulewnie http://www.gifownik.pl/gify_gifownik/rozmaite/pogoda/5.gif Majka wrzosy sa ok, szczególnie jak pasują do reszty flory, ja myślę o lawendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 lawenda jest na skalniakua wrzoście posadziłabnym w bardziej zacienionym miejscu, bliżej stawu i rododendronów.Kto wie, jak rosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 wrzosy wyglądają znakomicie pod warunkiem że jest ich dużo i tworzą taki rodzaj "dywanu" .... efekt murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 może być ich dużo, tylko jak zrobić, aby T je nie skosił My mamy dośc duzy ogródek i brak wynajętych ogrodników A mówiłam Wam, że mamy mostki z dwóch stron na wyspę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Nigdzie się nie czai, nigdzie się nie czai... o 7.30to ja jestem pomiędzy myciem zębów, a goleniem się (ewentualnie idę do samochodu).. I w ten oto sposób dowiedzieliśmy się, ze Kze nie jest brodaczem Ale nosiłem takie nieduże wąsy i bródkę wokół ust... I wtedy też się goliłem (np. policzki)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 witajcie co sądzicie na temat wrzosów w ogrodzie? Myśmy z zona kupili rodzicom na działkę wrzosy. Wczoraj posadzili, tak więc nie mam jeszcze doświadczenia, ale za kilka tygodni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 może być ich dużo, tylko jak zrobić, aby T je nie skosił My mamy dośc duzy ogródek i brak wynajętych ogrodników A mówiłam Wam, że mamy mostki z dwóch stron na wyspę? To gdzie Ty masz działkę... W rozwidleniu rzeki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 może być ich dużo, tylko jak zrobić, aby T je nie skosił My mamy dośc duzy ogródek i brak wynajętych ogrodników A mówiłam Wam, że mamy mostki z dwóch stron na wyspę? Więc posadź je na tej wyspie - po całości .... i nie koś wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 może być ich dużo, tylko jak zrobić, aby T je nie skosił My mamy dośc duzy ogródek i brak wynajętych ogrodników A mówiłam Wam, że mamy mostki z dwóch stron na wyspę? Więc posadź je na tej wyspie - po całości .... i nie koś wcale To może posadź wrzosy na mostku.. Tylko czy urosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Cześć Fizyk!Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Wczoraj zacząłem pisać posta do ciebie Kze w odpowiedzi co słychać i ... przyszła moja dyrektor. A potem przybyło pare stron. A więc odpowiadam - wszystko OK!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Wczoraj zacząłem pisać posta do ciebie Kze w odpowiedzi co słychać i ... przyszła moja dyrektor. A potem przybyło pare stron. A więc odpowiadam - wszystko OK!!!! I tak długo pisałeś tego posta??? A moze rozwiniesz temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dach mam, tynki mam, dzisiaj gaz oraz również dzisiaj zaczynają CO, potem posadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts