SławekD-żonka 23.08.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 może być ich dużo, tylko jak zrobić, aby T je nie skosił My mamy dośc duzy ogródek i brak wynajętych ogrodników A mówiłam Wam, że mamy mostki z dwóch stron na wyspę? Więc posadź je na tej wyspie - po całości .... i nie koś wcale To jest pomysł, kwestia jak duża jest ta wyspa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dach mam, tynki mam, dzisiaj gaz oraz również dzisiaj zaczynają CO, potem posadzki O CO było w przedostatnim Muratorze.. Ja w weekend grałem w turnieju piłkarskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Wczoraj dałem spokój - spieszyłem się a było wpół do piątej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dach mam, tynki mam, dzisiaj gaz oraz również dzisiaj zaczynają CO, potem posadzki O CO było w przedostatnim Muratorze.. Ja w weekend grałem w turnieju piłkarskim... A ja w siatkówkę!!! Taki mały turniejek zorganizowaliśmy wśród znajomych. Wygraliśmy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Wczoraj dałem spokój - spieszyłem się a było wpół do piątej. Wczoraj ładnie stronki padały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Tylko raz zawalczyłem, ale mnie ubiegłeś. Mam za wolne łącze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Wczoraj dałem spokój - spieszyłem się a było wpół do piątej. Wczoraj ładnie stronki padały... jak znam życie dzisiaj też padną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 A może się uda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dach mam, tynki mam, dzisiaj gaz oraz również dzisiaj zaczynają CO, potem posadzki O CO było w przedostatnim Muratorze.. Ja w weekend grałem w turnieju piłkarskim... A ja w siatkówkę!!! Taki mały turniejek zorganizowaliśmy wśród znajomych. Wygraliśmy!!! 9 - te miejsce... Byli lepsi tzn. lżejsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Tylko raz zawalczyłem, ale mnie ubiegłeś. Mam za wolne łącze. Mój komp o tej godzinie to padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Tylko raz zawalczyłem, ale mnie ubiegłeś. Mam za wolne łącze. Na neostradzie da się bawić. Spoko! Ja tak walczyłem z siostry kompa i .. wygrywałem z Whisperem! Można poradzić sobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 może być ich dużo, tylko jak zrobić, aby T je nie skosił My mamy dośc duzy ogródek i brak wynajętych ogrodników A mówiłam Wam, że mamy mostki z dwóch stron na wyspę? Więc posadź je na tej wyspie - po całości .... i nie koś wcale To jest pomysł, kwestia jak duża jest ta wyspa ... na wyspie narazie za duzo słońca, posadzona są brzoza i wierzba płaczące. A że dostalismy je szczepione to szybko i wysoko nie urosną. Wyspa jest na stawie i ma wielkość 5 m długości i 3 metry szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Oooo się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Tylko raz zawalczyłem, ale mnie ubiegłeś. Mam za wolne łącze. Mój komp o tej godzinie to padło ja nawet nie próbuję .... tu są Mistrzowie tej walki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 A może się uda?? Gratulacje, gratulacje!! Ciekawe, gdzie podział się Prezes i Whispetarki... Coś rankingu nie było od dawna, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.08.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dach mam, tynki mam, dzisiaj gaz oraz również dzisiaj zaczynają CO, potem posadzki O CO było w przedostatnim Muratorze.. Ja w weekend grałem w turnieju piłkarskim... A ja w siatkówkę!!! Taki mały turniejek zorganizowaliśmy wśród znajomych. Wygraliśmy!!! 9 - te miejsce... Byli lepsi tzn. lżejsi... Wiem o czym myślisz. Znam WAGĘ problemu z autopsji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Tylko raz zawalczyłem, ale mnie ubiegłeś. Mam za wolne łącze. Mój komp o tej godzinie to padło ja nawet nie próbuję .... tu są Mistrzowie tej walki... Jacek69!! Trening czyni mistrza!!! Trzeba próbować! Nie można tak walkowera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 A może się uda?? Gratulacje, gratulacje!! Ciekawe, gdzie podział się Prezes i Whispetarki... Coś rankingu nie było od dawna, nie? może trzeba się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dach mam, tynki mam, dzisiaj gaz oraz również dzisiaj zaczynają CO, potem posadzki O CO było w przedostatnim Muratorze.. Ja w weekend grałem w turnieju piłkarskim... A ja w siatkówkę!!! Taki mały turniejek zorganizowaliśmy wśród znajomych. Wygraliśmy!!! 9 - te miejsce... Byli lepsi tzn. lżejsi... Wiem o czym myślisz. Znam WAGĘ problemu z autopsji . No własnie! Teraz wygrywają nie lepsi, tylko .. lzejsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 A może się uda?? Gratulacje, gratulacje!! Ciekawe, gdzie podział się Prezes i Whispetarki... Coś rankingu nie było od dawna, nie? może trzeba się martwić Ślad się urwał na ślubie siostry... A może weselu... Może Prezesa trzeba poszukać na grupie Warszawskiej? Może tam ktoś coś wie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts