SławekD-żonka 23.08.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No nie wiem, podpisał o adwokaturze - a tam było silniejsze lobby Może sie uda Funia tu nie o lobby idzie .... tylko o poglądy polityczne: "lewica powinna odbierać bogatym aby dać biednym" Tu chodzi o punkty dla SLD. Podpisze, bo odchodzi i teraz to mu to lotto. Ale nie może od razu podpisac. Jak by to wyglądało. Ja bym tez chciał by podpisał. Jak dla mnie to los SLD jest mu obojętny, szykuje się na karierę w UE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 jemu lotto to jest od 10 lat ... ale i tak nie podpisze Niezupełnie. Przy pierwszej kadencji musiał musleć o drugiej. Na trzecią nie ma szansy, więc rzeczywiście teraz mu lotto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No nie wiem, podpisał o adwokaturze - a tam było silniejsze lobby Może sie uda Funia tu nie o lobby idzie .... tylko o poglądy polityczne: "lewica powinna odbierać bogatym aby dać biednym" Tu chodzi o punkty dla SLD. Podpisze, bo odchodzi i teraz to mu to lotto. Ale nie może od razu podpisac. Jak by to wyglądało. Ja bym tez chciał by podpisał. Jak dla mnie to los SLD jest mu obojętny, szykuje się na karierę w UE. Otóż to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No nie wiem, podpisał o adwokaturze - a tam było silniejsze lobby Może sie uda Funia tu nie o lobby idzie .... tylko o poglądy polityczne: "lewica powinna odbierać bogatym aby dać biednym" Tu chodzi o punkty dla SLD. Podpisze, bo odchodzi i teraz to mu to lotto. Ale nie może od razu podpisac. Jak by to wyglądało. Ja bym tez chciał by podpisał. Jak dla mnie to los SLD jest mu obojętny, szykuje się na karierę w UE. UE? Chyba w NATO.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 a ja przysięgam, że zagram w totka, bo jak widzę stan konta to mi się płakać chce Ja nawet grywam, ale to nie pomaga... moze nawet troche szkodzi ... U mnie w biurze grają grupowo, globalnie wygrali nawet ładny tysiączek ... tracąc na to dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No nie wiem, podpisał o adwokaturze - a tam było silniejsze lobby Może sie uda Funia tu nie o lobby idzie .... tylko o poglądy polityczne: "lewica powinna odbierać bogatym aby dać biednym" Tu chodzi o punkty dla SLD. Podpisze, bo odchodzi i teraz to mu to lotto. Ale nie może od razu podpisac. Jak by to wyglądało. Ja bym tez chciał by podpisał. Jak dla mnie to los SLD jest mu obojętny, szykuje się na karierę w UE. UE? Chyba w NATO.. Może, może nawet NASA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No nie wiem, podpisał o adwokaturze - a tam było silniejsze lobby Może sie uda Funia tu nie o lobby idzie .... tylko o poglądy polityczne: "lewica powinna odbierać bogatym aby dać biednym" Tu chodzi o punkty dla SLD. Podpisze, bo odchodzi i teraz to mu to lotto. Ale nie może od razu podpisac. Jak by to wyglądało. Ja bym tez chciał by podpisał. Jak dla mnie to los SLD jest mu obojętny, szykuje się na karierę w UE. UE? Chyba w NATO.. a kto by go tam chciał???? W UE więcej różowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Boeng 737? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.08.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 gratulki KZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No nie wiem, podpisał o adwokaturze - a tam było silniejsze lobby Może sie uda Funia tu nie o lobby idzie .... tylko o poglądy polityczne: "lewica powinna odbierać bogatym aby dać biednym" Tu chodzi o punkty dla SLD. Podpisze, bo odchodzi i teraz to mu to lotto. Ale nie może od razu podpisac. Jak by to wyglądało. Ja bym tez chciał by podpisał. Jak dla mnie to los SLD jest mu obojętny, szykuje się na karierę w UE. UE? Chyba w NATO.. Może, może nawet NASA Ponoć miał być sekretarzem generalnym NATO... Albo ja źle słyszałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 gratulki KZE Dzięki. Nie mogłem sie oprzec pokusie wyprzedzenia Whispera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 i ? A to juz czas? a tego to ja nie wiem ale Funia śledzi prezydenta.... ciągle cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 gratulki KZE Dzięki. Nie mogłem sie oprzec pokusie wyprzedzenia Whispera... To gratulki, streszczonko i będzie ranking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No nie wiem, podpisał o adwokaturze - a tam było silniejsze lobby Może sie uda Funia tu nie o lobby idzie .... tylko o poglądy polityczne: "lewica powinna odbierać bogatym aby dać biednym" Tu chodzi o punkty dla SLD. Podpisze, bo odchodzi i teraz to mu to lotto. Ale nie może od razu podpisac. Jak by to wyglądało. Ja bym tez chciał by podpisał. Jak dla mnie to los SLD jest mu obojętny, szykuje się na karierę w UE. UE? Chyba w NATO.. Może, może nawet NASA Ponoć miał być sekretarzem generalnym NATO... Albo ja źle słyszałem.. On to raczej do RWPG się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Streszczenie:- jeżyki, pizza, kebab, mieszkanka krakowska- Joola ma super widoki z mieszkania - W sprawie VAT i prezydenta dalej cicho- Majka jest pesymistka- Funia już rozplanowała zwrot- SławekD-żonka planuje grać w totka- Kze grywa, ale nie wygrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ranking: 1. Kze - 822. Whisper - 81 3. Fizyk - 54 4. Sonika, Kasztanka - 46 6. Maksiu - 41 7. Moniś - 34 8. Joanna i Janusz, Majka - 32 10. Teska - 31 11. SławekD-żonka - 30 12. Badi - 29 13. Jezier - 24 14. Olkalybowa - 22 15. Monka - 21 16. Aga J.G - 20 17. Andrzejka - 15 18. Agniesia 14 19. Joola - 12 20. Wojty, Funia, Jane - 9 23. Markus_Gdynia - 6 24. Verunia, Ewuś, Ania, facio, Janussz - 4 29. Damiangajda-3 30. Daria, Baba_budowniczy, 32. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Jolana, zaba_gonia, Anna Wiśniewska - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 gratulki KZE Dzięki. Nie mogłem sie oprzec pokusie wyprzedzenia Whispera... To gratulki, streszczonko i będzie ranking Dzięki, dzieki... Whisper wszedł mi na ambicję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 gratulki KZE Dzięki. Nie mogłem sie oprzec pokusie wyprzedzenia Whispera... To gratulki, streszczonko i będzie ranking Dzięki, dzieki... Whisper wszedł mi na ambicję.. Trudno było nie zauważyć Ciekawe jak długo się utrzymasz w pozycji lidera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 gratulki KZE Dzięki. Nie mogłem sie oprzec pokusie wyprzedzenia Whispera... To gratulki, streszczonko i będzie ranking Dzięki, dzieki... Whisper wszedł mi na ambicję.. Trudno było nie zauważyć Ciekawe jak długo się utrzymasz w pozycji lidera Nie podpuszczaj mnie.. Bo chciałem ciut odpuścić by inni też zaczęli zdobywać punkty... Pamiętam jak kolarz Olaf Ludwig wygrywał etapy Wyścigu Pokoju to tez bywało nudnawo.. Nie chiałbym by tutaj tak się stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 gratulki KZE Dzięki. Nie mogłem sie oprzec pokusie wyprzedzenia Whispera... To gratulki, streszczonko i będzie ranking Dzięki, dzieki... Whisper wszedł mi na ambicję.. Trudno było nie zauważyć Ciekawe jak długo się utrzymasz w pozycji lidera Nie podpuszczaj mnie.. Bo chciałem ciut odpuścić by inni też zaczęli zdobywać punkty... Pamiętam jak kolarz Olaf Ludwig wygrywał etapy Wyścigu Pokoju to tez bywało nudnawo.. Nie chiałbym by tutaj tak się stało... Dobrze, że to sam zauważyłeś kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts