SławekD-żonka 23.08.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 gratulki KZE Dzięki. Nie mogłem sie oprzec pokusie wyprzedzenia Whispera... To gratulki, streszczonko i będzie ranking Dzięki, dzieki... Whisper wszedł mi na ambicję.. Trudno było nie zauważyć Ciekawe jak długo się utrzymasz w pozycji lidera Nie podpuszczaj mnie.. Bo chciałem ciut odpuścić by inni też zaczęli zdobywać punkty... Pamiętam jak kolarz Olaf Ludwig wygrywał etapy Wyścigu Pokoju to tez bywało nudnawo.. Nie chiałbym by tutaj tak się stało... To jak ciut zastopujesz, to nie muszę wklejać do podpisu Kze gratulki a to dobrze, bo w podpisie nie mam już wolnych znaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 gratulki KZE Dzięki. Nie mogłem sie oprzec pokusie wyprzedzenia Whispera... To gratulki, streszczonko i będzie ranking Dzięki, dzieki... Whisper wszedł mi na ambicję.. Trudno było nie zauważyć Ciekawe jak długo się utrzymasz w pozycji lidera Nie podpuszczaj mnie.. Bo chciałem ciut odpuścić by inni też zaczęli zdobywać punkty... Pamiętam jak kolarz Olaf Ludwig wygrywał etapy Wyścigu Pokoju to tez bywało nudnawo.. Nie chiałbym by tutaj tak się stało... To jak ciut zastopujesz, to nie muszę wklejać do podpisu Kze gratulki a to dobrze, bo w podpisie nie mam już wolnych znaków PS Zachwilę pewnie bedzie fala strzałów Prezesa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Prezes chyba śpi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 23.08.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Łomatko ale tempo! Gdzie tak lecita tym 737? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No to przekroczyłem 5tyś postów... Jak ten czas szybko leci... 13 miesięcy... To zdecydowanie dzięki Wam i naszemu wątkowi RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 23.08.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Na wagary to juz zapóźno. Trzeba z rańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Łomatko ale tempo! Gdzie tak lecita tym 737? Wagary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Na wagary to juz zapóźno. Trzeba z rańca. Mozna zerwać się z kilku ostatnich lekcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 23.08.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No i wszystko sie wyjaśniło. Sczytować się panu kze zachciało na oświeconych górach........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No to przekroczyłem 5tyś postów... Jak ten czas szybko leci... 13 miesięcy... To zdecydowanie dzięki Wam i naszemu wątkowi RW... a ja 10 razy mnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No to przekroczyłem 5tyś postów... Jak ten czas szybko leci... 13 miesięcy... To zdecydowanie dzięki Wam i naszemu wątkowi RW... a ja 10 razy mniej gratulki kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 23.08.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dzisiaj się urywam i idę grzebać w ziemi. Mam plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No i wszystko sie wyjaśniło. Sczytować się panu kze zachciało na oświeconych górach........... Ło matko szczytowanie na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dzisiaj się urywam i idę grzebać w ziemi. Mam plan. Oj, plan to ważna rzecz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 23.08.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Wiesz jak tam na górze musi byc przyjemnie............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 23.08.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dzisiaj się urywam i idę grzebać w ziemi. Mam plan. Oj, plan to ważna rzecz ... Ważna , a jakże ............ Tylko żeby go nic nie pokrzyżowało........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No to przekroczyłem 5tyś postów... Jak ten czas szybko leci... 13 miesięcy... To zdecydowanie dzięki Wam i naszemu wątkowi RW... a ja 10 razy mniej gratulki kze Wszystko przed Tobą! Ja na 5tyś pracowałem 13 miesięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No to przekroczyłem 5tyś postów... Jak ten czas szybko leci... 13 miesięcy... To zdecydowanie dzięki Wam i naszemu wątkowi RW... a ja 10 razy mniej gratulki kze Wszystko przed Tobą! Ja na 5tyś pracowałem 13 miesięcy... O dobry Jezu - to ja musiałbym chyba do emerytury tu klikać .... no chance ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Wiesz jak tam na górze musi byc przyjemnie............. No własnie nie wiem.. Mam tylko 170cm.. A jak ostatnio zdejmowałem szafkę przymocowaną pod sufitem to pod sufitem było bardzo gorąco i duszno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dzisiaj się urywam i idę grzebać w ziemi. Mam plan. Oj, plan to ważna rzecz ... Ważna , a jakże ............ Tylko żeby go nic nie pokrzyżowało........... No właśnie bo Plan to Jedno, a Realizacja - Drugie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts