SławekD-żonka 23.08.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ranking: 1. Kze - 822. Whisper - 81 3. Fizyk - 54 4. Sonika, Kasztanka - 46 6. Maksiu - 41 7. Moniś - 34 8. Majka - 339. Joanna i Janusz - 32 10. Teska - 31 11. SławekD-żonka - 30 12. Badi - 29 13. Jezier - 24 14. Olkalybowa - 22 15. Monka - 21 16. Aga J.G - 20 17. Andrzejka - 15 18. Agniesia 14 19. Joola - 12 20. Wojty, Funia, Jane - 9 23. Markus_Gdynia - 6 24. Verunia, Ewuś, Ania, facio, Janussz - 4 29. Damiangajda-3 30. Daria, Baba_budowniczy, 32. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Jolana, zaba_gonia, Anna Wiśniewska - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 w poprzednim odcinku - kze wystartował boeningiem - Pati walczy - obliczenia statystyczne - swiętujemy góre olimp czyli kze - Funia zamilkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 aaaa, dziekuję wyprzedziłam olimp, chociaz raz Już kilka razy mnie wyprzedzałaś... Bez przesady... Raz to nawet czajnikowałem i byłaś lepsza... to był przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 A może na takie coś ktoś skusi się...http://koniak.e-drinks.com.pl/gfx/elita_8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 aaaa, dziekuję wyprzedziłam olimp, chociaz raz Już kilka razy mnie wyprzedzałaś... Bez przesady... Raz to nawet czajnikowałem i byłaś lepsza... to był przypadek Uczciwa walka! No coś Ty. Teraz też wygrałaś w uczciwej walce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 aaaa, dziekuję wyprzedziłam olimp, chociaz raz Już kilka razy mnie wyprzedzałaś... Bez przesady... Raz to nawet czajnikowałem i byłaś lepsza... to był przypadek Uczciwa walka! No coś Ty. Teraz też wygrałaś w uczciwej walce. teraz to ty popijałes koniaczek. A wygrać z ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 aaaa, dziekuję wyprzedziłam olimp, chociaz raz Już kilka razy mnie wyprzedzałaś... Bez przesady... Raz to nawet czajnikowałem i byłaś lepsza... to był przypadek Uczciwa walka! No coś Ty. Teraz też wygrałaś w uczciwej walce. teraz to ty popijałes koniaczek. A wygrać z ................... Nie zamierzam pomniejszać Twojego punkta zdobytego w walce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 aaaa, dziekuję wyprzedziłam olimp, chociaz raz Już kilka razy mnie wyprzedzałaś... Bez przesady... Raz to nawet czajnikowałem i byłaś lepsza... to był przypadek Uczciwa walka! No coś Ty. Teraz też wygrałaś w uczciwej walce. teraz to ty popijałes koniaczek. A wygrać z ................... Nie zamierzam pomniejszać Twojego punkta zdobytego w walce... sama sobie pomniejszam zasługi Żebym poczuła wygraną, to musi przeciwnik byc całkowicie ready Walka tylko z silniejszymi daje zadowolenie z wygranej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 aaaa, dziekuję wyprzedziłam olimp, chociaz raz Już kilka razy mnie wyprzedzałaś... Bez przesady... Raz to nawet czajnikowałem i byłaś lepsza... to był przypadek Uczciwa walka! No coś Ty. Teraz też wygrałaś w uczciwej walce. teraz to ty popijałes koniaczek. A wygrać z ................... Nie zamierzam pomniejszać Twojego punkta zdobytego w walce... sama sobie pomniejszam zasługi Żebym poczuła wygraną, to musi przeciwnik byc całkowicie ready Walka tylko z silniejszymi daje zadowolenie z wygranej No toć wygrałas teraz walkę z liderem rankingu. Z kim jeszcze silniejszym chcesz wygrać? Whispera teraz Ci nie wyczaruję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 aaaa, dziekuję wyprzedziłam olimp, chociaz raz Już kilka razy mnie wyprzedzałaś... Bez przesady... Raz to nawet czajnikowałem i byłaś lepsza... to był przypadek Uczciwa walka! No coś Ty. Teraz też wygrałaś w uczciwej walce. teraz to ty popijałes koniaczek. A wygrać z ................... Nie zamierzam pomniejszać Twojego punkta zdobytego w walce... sama sobie pomniejszam zasługi Żebym poczuła wygraną, to musi przeciwnik byc całkowicie ready Walka tylko z silniejszymi daje zadowolenie z wygranej No toć wygrałas teraz walkę z liderem rankingu. Z kim jeszcze silniejszym chcesz wygrać? Whispera teraz Ci nie wyczaruję... przydaloby się czajnikowanie samych mistrzów i .............udany strzał. Wtedy to jest radocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 sama sobie pomniejszam zasługi Żebym poczuła wygraną, to musi przeciwnik byc całkowicie ready Walka tylko z silniejszymi daje zadowolenie z wygranej No to zostaliśmy słabeuszami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 sama sobie pomniejszam zasługi Żebym poczuła wygraną, to musi przeciwnik byc całkowicie ready Walka tylko z silniejszymi daje zadowolenie z wygranej No to zostaliśmy słabeuszami ... ja tam nawet nie próbuję się wcinać w te GÓRNE półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 aaaa, dziekuję wyprzedziłam olimp, chociaz raz Już kilka razy mnie wyprzedzałaś... Bez przesady... Raz to nawet czajnikowałem i byłaś lepsza... to był przypadek Uczciwa walka! No coś Ty. Teraz też wygrałaś w uczciwej walce. teraz to ty popijałes koniaczek. A wygrać z ................... Nie zamierzam pomniejszać Twojego punkta zdobytego w walce... sama sobie pomniejszam zasługi Żebym poczuła wygraną, to musi przeciwnik byc całkowicie ready Walka tylko z silniejszymi daje zadowolenie z wygranej No toć wygrałas teraz walkę z liderem rankingu. Z kim jeszcze silniejszym chcesz wygrać? Whispera teraz Ci nie wyczaruję... przydaloby się czajnikowanie samych mistrzów i .............udany strzał. Wtedy to jest radocha Ależ Majka - wykorzystanie mojego zagapienia się za koniakiem jest grą jak najbardziej fair. Przecież w sporcie własnie oto chodzi, by wykorzystywać słabości i dekoncentrację przeciwnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 sama sobie pomniejszam zasługi Żebym poczuła wygraną, to musi przeciwnik byc całkowicie ready Walka tylko z silniejszymi daje zadowolenie z wygranej No to zostaliśmy słabeuszami ... O przepraszam! Tego nie powiedziałem. Tylko Majka chciała wygrać z kimś silnym (cokolwiek by to miało znaczyć)... Zaproponowałem lidera lub wicelidera naszego rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 aaaa, dziekuję wyprzedziłam olimp, chociaz raz Już kilka razy mnie wyprzedzałaś... Bez przesady... Raz to nawet czajnikowałem i byłaś lepsza... to był przypadek Uczciwa walka! No coś Ty. Teraz też wygrałaś w uczciwej walce. teraz to ty popijałes koniaczek. A wygrać z ................... Nie zamierzam pomniejszać Twojego punkta zdobytego w walce... sama sobie pomniejszam zasługi Żebym poczuła wygraną, to musi przeciwnik byc całkowicie ready Walka tylko z silniejszymi daje zadowolenie z wygranej No toć wygrałas teraz walkę z liderem rankingu. Z kim jeszcze silniejszym chcesz wygrać? Whispera teraz Ci nie wyczaruję... przydaloby się czajnikowanie samych mistrzów i .............udany strzał. Wtedy to jest radocha Jak pamiętam to conajmniej raz wyczajnikowałaś mnie... Ale ja mam pamięć dobrą, ale krótką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.08.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dobrze moi mili, wreszcie jade do domku, przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 O qrka, nie ma córki, mogę tu trochę popisać. Ostatnio walka o kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 O qrka, nie ma córki, mogę tu trochę popisać. Ostatnio walka o kompa Nie ma sprawy! A na jaki temat pogadamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ja to mogę o wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ja to mogę o wszystkim tak więc Wszystki był miłym facetem ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts