Paty 23.08.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Mam już gorące palce od klikania............ Zaraz się zapalę. Pół godzinki i do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 O kurcze!! Teraz nikt mi nie uwierzy, że nie celowałem... kze Ty ZAWSZE celujesz To przecież sam szczyt......... tytuł do czegoś zobowiązuje a może napiszemy do Maksia, zeby Kze i Whisper dostali pod emblematami oznaczenia "rekordziści" zamiast "elita" czy "olimp" Ps. dalej o studiach - ale to na żywo - trzeba czekać Zawszeć to lepsze od jakiegoś Olimpu... Co ja mam wspólnego z jakąś górą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 a nie mówiłem ... to była tylko kiełbasa .... gest odchodzącego Sejmu, który miał zwiększyć szanse tych obecnych nierobów, że znowu zasiądą w ławach ..... .... przecież oni byli dobrzy - to Pan Prezydent nie podpisał ... złamane Poszłabym sie upić - ale jak nie zwrócą mi VATu to nie mam za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 23.08.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Czy tu jest jakaś cenzura? Napisałam przez d a nie p. jest Maksiu czuwa I tak od razu W trakcie wysyłania się zmieniło? Łomatko aż sie boje klikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 O kurcze!! Teraz nikt mi nie uwierzy, że nie celowałem... kze Ty ZAWSZE celujesz nie zawsze. ok. 3-4 pkt zdobyłem bez czajnikowania.. 3-4 punkty NA OSIEMDZIESIĄT PARĘ !!!!! Bo co!! 5%... a co to jakaś Norma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Baba mi dupę torbami zawraca i przeszkadz klikać Ale tu jest przez d, a nie przez p... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 O kurcze!! Teraz nikt mi nie uwierzy, że nie celowałem... kze Ty ZAWSZE celujesz nie zawsze. ok. 3-4 pkt zdobyłem bez czajnikowania.. 3-4 punkty NA OSIEMDZIESIĄT PARĘ !!!!! Bo co!! 5%... a co to jakaś Norma??? Nie norma, tylko czasami zdobywam pkt przez przypadek. Średnio raz na 20 lub 19 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 23.08.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 No własnie. Ale w późniejszym jest prze P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 23.08.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 I kasy nie będzie. pupa zbita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 a nie mówiłem ... to była tylko kiełbasa .... gest odchodzącego Sejmu, który miał zwiększyć szanse tych obecnych nierobów, że znowu zasiądą w ławach ..... .... przecież oni byli dobrzy - to Pan Prezydent nie podpisał ... złamane Poszłabym sie upić - ale jak nie zwrócą mi VATu to nie mam za co Ty lepiej oddychaj głęboko i regularnie .... a nie mi tu o piciu nawijasz .... mleko, MLEKO - to jest napój dla Ciebie .... lub woda mineralna (niegazowana naturalnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 rany........co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 z tym vatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ty lepiej oddychaj głęboko i regularnie .... a nie mi tu o piciu nawijasz .... mleko, MLEKO - to jest napój dla Ciebie .... lub woda mineralna (niegazowana naturalnie) w pupie ( jak mawia Paty) mam mleko. Hanka z resztą też. Ten VAT mógł być dla niej na mebelki do pokoiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 a nie mówiłem ... to była tylko kiełbasa .... gest odchodzącego Sejmu, który miał zwiększyć szanse tych obecnych nierobów, że znowu zasiądą w ławach ..... .... przecież oni byli dobrzy - to Pan Prezydent nie podpisał ... złamane Poszłabym sie upić - ale jak nie zwrócą mi VATu to nie mam za co A moze zrobimy zadymę jak górnicy? W końcu jest to forum budowlane może udałoby się zebrać kilka osób i pod sejm...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 z tym vatem? lipa ja przechodzę do szarej strefy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 a nie mówiłem ... to była tylko kiełbasa .... gest odchodzącego Sejmu, który miał zwiększyć szanse tych obecnych nierobów, że znowu zasiądą w ławach ..... .... przecież oni byli dobrzy - to Pan Prezydent nie podpisał ... złamane Poszłabym sie upić - ale jak nie zwrócą mi VATu to nie mam za co A moze zrobimy zadymę jak górnicy? W końcu jest to forum budowlane może udałoby się zebrać kilka osób i pod sejm...? Ja mam niezły kawał pręta w bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 a nie mówiłem ... to była tylko kiełbasa .... gest odchodzącego Sejmu, który miał zwiększyć szanse tych obecnych nierobów, że znowu zasiądą w ławach ..... .... przecież oni byli dobrzy - to Pan Prezydent nie podpisał ... złamane Poszłabym sie upić - ale jak nie zwrócą mi VATu to nie mam za co A moze zrobimy zadymę jak górnicy? W końcu jest to forum budowlane może udałoby się zebrać kilka osób i pod sejm...? Pod jaki Sejm? Tych kmiotków dawno tam nie ma - wakacjują po ciężkiej pracy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ty lepiej oddychaj głęboko i regularnie .... a nie mi tu o piciu nawijasz .... mleko, MLEKO - to jest napój dla Ciebie .... lub woda mineralna (niegazowana naturalnie) w pupie ( jak mawia Paty) mam mleko. Hanka z resztą też. Ten VAT mógł być dla niej na mebelki do pokoiku. Pódźmy z hasłem, że prezydent zabrał nam mebelki z pokoju dziecinnego!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 z tym vatem? lipa ja przechodzę do szarej strefy aaa, to cię w niej witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 a nie mówiłem ... to była tylko kiełbasa .... gest odchodzącego Sejmu, który miał zwiększyć szanse tych obecnych nierobów, że znowu zasiądą w ławach ..... .... przecież oni byli dobrzy - to Pan Prezydent nie podpisał ... złamane Poszłabym sie upić - ale jak nie zwrócą mi VATu to nie mam za co A moze zrobimy zadymę jak górnicy? W końcu jest to forum budowlane może udałoby się zebrać kilka osób i pod sejm...? Pod jaki Sejm? Tych kmiotków dawno tam nie ma - wakacjują po ciężkiej pracy .... Od września pracują!! Łomu nie mam, ale kamienie bedę zbierał i Chajda na Sejm!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts