Majka 23.08.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ty lepiej oddychaj głęboko i regularnie .... a nie mi tu o piciu nawijasz .... mleko, MLEKO - to jest napój dla Ciebie .... lub woda mineralna (niegazowana naturalnie) w pupie ( jak mawia Paty) mam mleko. Hanka z resztą też. Ten VAT mógł być dla niej na mebelki do pokoiku. Pódźmy z hasłem, że prezydent zabrał nam mebelki z pokoju dziecinnego!!!!! prezydent zabrał marzenia naszych dzieci to jest dopiero haslo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 z tym vatem? lipa ja przechodzę do szarej strefy aaa, to cię w niej witam A to NIE BYŁAŚ W SZAREJ ????? To aj się nie dziwię, że Ci na mebelki brakuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 z tym vatem? lipa ja przechodzę do szarej strefy aaa, to cię w niej witam A ja głupi myslałem by zawierać umowy wykonawcami i brać faktury w składach budowlanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 z tym vatem? lipa ja przechodzę do szarej strefy aaa, to cię w niej witam A to NIE BYŁAŚ W SZAREJ ????? To aj się nie dziwię, że Ci na mebelki brakuje ... komu brakuje? aaa? mnie na co innego brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ty lepiej oddychaj głęboko i regularnie .... a nie mi tu o piciu nawijasz .... mleko, MLEKO - to jest napój dla Ciebie .... lub woda mineralna (niegazowana naturalnie) w pupie ( jak mawia Paty) mam mleko. Hanka z resztą też. Ten VAT mógł być dla niej na mebelki do pokoiku. Pódźmy z hasłem, że prezydent zabrał nam mebelki z pokoju dziecinnego!!!!! prezydent zabrał marzenia naszych dzieci to jest dopiero haslo Prezydent - musi odejść! Prezydent - złodziej - okrada nasze dzieci!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 z tym vatem? lipa ja przechodzę do szarej strefy aaa, to cię w niej witam A ja głupi myslałem by zawierać umowy wykonawcami i brać faktury w składach budowlanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 z tym vatem? lipa ja przechodzę do szarej strefy aaa, to cię w niej witam A to NIE BYŁAŚ W SZAREJ ????? To aj się nie dziwię, że Ci na mebelki brakuje ... komu brakuje? aaa? mnie na co innego brakuje FUNI, FUNI ... umowy, faktury .... Bogu chwała, że ja trzeźwo myślę (czasami) .... a teraz tylko trochę makulatury bym miał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 23.08.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Czyli znowu państwo zmusza obywateli do kombinowania. a z tym Vatem to juz tak na amen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 no to.............. gratulki Kze muszem poprawić PATI GRATULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 A to NIE BYŁAŚ W SZAREJ ????? To aj się nie dziwię, że Ci na mebelki brakuje ... Popłakałam się ze śmiechu Fajni jesteście Tylko tego VATu mi k##$$%^^&% żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 no to.............. gratulki Kze muszem poprawić PATI GRATULKI Paty, Paty , Paty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 no to.............. gratulki Kze muszem poprawić PATI GRATULKI A czego mi gratulujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 no to.............. gratulki Kze muszem poprawić PATI GRATULKI Paty, Paty , Paty .... fakt, przecież sama jej kiedyś nicka pomagałam założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Czyli znowu państwo zmusza obywateli do kombinowania. a z tym Vatem to juz tak na amen? teoretycznie - ustawa została zwrócona do poprawki do Sejmu tyle, ze tego sejmu praktycznie juz nie ma a nowy... coż droga legislacyjna od początku i grupy interesów już inne. Praktycznie zero szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 no to.............. gratulki Kze muszem poprawić PATI GRATULKI A czego mi gratulujesz? zanim kliknęłam wyslij to zobaczyłam, że juz jest .....40, no i sadziłam, że to Ty....................jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 A to NIE BYŁAŚ W SZAREJ ????? To aj się nie dziwię, że Ci na mebelki brakuje ... Popłakałam się ze śmiechu Fajni jesteście Tylko tego VATu mi k##$$%^^&% żal Żal nic tu nie pomoże .... (Szczepanik) więc Nie rycz mała, nie rycz .... (Franek Kimono) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Nie rycz mała, nie rycz .... (Franek Kimono) Rycz mała, rycz; płacz maleńka płacz (VOX??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Czyli znowu państwo zmusza obywateli do kombinowania. a z tym Vatem to juz tak na amen? teoretycznie - ustawa została zwrócona do poprawki do Sejmu tyle, ze tego sejmu praktycznie juz nie ma a nowy... coż droga legislacyjna od początku i grupy interesów już inne. Praktycznie zero szans. Drogi legislacyjnej to może nie ma dłuższej ale jest coś innego: trzeba mieć większą większość aby odrzucić to Veto .... chyba 60% lub nawet trochę więcej ... niemożliwe aby się udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.08.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 no to.............. gratulki Kze muszem poprawić PATI GRATULKI A czego mi gratulujesz? zanim kliknęłam wyslij to zobaczyłam, że juz jest .....40, no i sadziłam, że to Ty....................jak zwykle Nie jestem pazerny na punkty... Jak wyprzedziłem Prezesa to znowu gram spokojnie, czyli pkt głównie jak przypadkowo wceluję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 niemożliwe aby się udało... Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts