fizyk 24.08.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Zaraz tam wskoczę. Ale najpierw runking. Paty gratulację. Już nie chciałem (sz)czekać, więc zakończyłem tę wojnę nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.08.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 W psychologu dyżurnym chcą robić zadymę. Pomożemy? Gdzie? Kiedy? Z kim? Z jakiego powodu? Kze - jakie to ma znaczenie. Ważne że jest zadyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Fizyk obejrzałem zdjęcia Twojego domu. Na zdjęciach ściana fundamentowa wygląda na bardzo duża (wysoką). Masz piwnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 W psychologu dyżurnym chcą robić zadymę. Pomożemy? Gdzie? Kiedy? Z kim? Z jakiego powodu? Kze - jakie to ma znaczenie. Ważne że jest zadyma Aaaa rozumiem... Wg zasady biją naszych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.08.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Lista obecności 1. Kze - 83 2. Whisper - 82 3. Fizyk - 55 4. Sonika, Kasztanka - 46 6. Maksiu - 42 7. Moniś - 34 8. Majka - 33 9. Joanna i Janusz - 32 10. Teska - 31 11. SławekD-żonka, Badi - 30 13. Jezier - 24 14. Olkalybowa, Monka - 21 16. Aga J.G - 20 17. Andrzejka - 15 18. Agniesia - 14 19. Joola - 12 20. Jane - 10 21. Wojty, Funia, - 9 23. Markus_Gdynia - 6 24. Verunia - 5 25. Ewuś, Ania, Facio, Janussz - 4 29. Damiangajda - 3 30. Daria, Baba_budowniczy, Paty - 2 33. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Jolana, Zaba_gonia, Anna Wiśniewska - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.08.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Fizyk obejrzałem zdjęcia Twojego domu. Na zdjęciach ściana fundamentowa wygląda na bardzo duża (wysoką). Masz piwnicę? Jeszcze nie - ale będę miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a ja właśnie jestem po lunchu : beef stroganoff z kopytkami .... mówię Wam : PYSZNE Pewnie jeszcze dofinansowywany przez Zakład Pracy? Co to to nie ... z funduszy własnych ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.08.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a ja właśnie jestem po lunchu : beef stroganoff z kopytkami .... mówię Wam : PYSZNE Pewnie jeszcze dofinansowywany przez Zakład Pracy? Co to to nie ... z funduszy własnych ..... kurka wodna co to za praca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Fizyk obejrzałem zdjęcia Twojego domu. Na zdjęciach ściana fundamentowa wygląda na bardzo duża (wysoką). Masz piwnicę? Jeszcze nie - ale będę miał To pewnie dlatego ta ściana fundamentowa taka wysoka wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.08.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Zaraz się zrywam i idę na zakupy. Czas napełnic lodówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Fizyk obejrzałem zdjęcia Twojego domu. Na zdjęciach ściana fundamentowa wygląda na bardzo duża (wysoką). Masz piwnicę? Jeszcze nie - ale będę miał nic nie widzę................widze ciemność zamierzasz ja wykopać później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a ja właśnie jestem po lunchu : beef stroganoff z kopytkami .... mówię Wam : PYSZNE Pewnie jeszcze dofinansowywany przez Zakład Pracy? Co to to nie ... z funduszy własnych ..... kurka wodna co to za praca ? W Wawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a ja właśnie jestem po lunchu : beef stroganoff z kopytkami .... mówię Wam : PYSZNE Pewnie jeszcze dofinansowywany przez Zakład Pracy? Co to to nie ... z funduszy własnych ..... kurka wodna co to za praca ? nie najgorsza .... amerykancka .... raczej skąpa niż rozrzutna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Fizyk obejrzałem zdjęcia Twojego domu. Na zdjęciach ściana fundamentowa wygląda na bardzo duża (wysoką). Masz piwnicę? Jeszcze nie - ale będę miał nic nie widzę................widze ciemność zamierzasz ja wykopać później Może piwniczka będzie obok domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.08.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Fizyk obejrzałem zdjęcia Twojego domu. Na zdjęciach ściana fundamentowa wygląda na bardzo duża (wysoką). Masz piwnicę? Jeszcze nie - ale będę miał nic nie widzę................widze ciemność zamierzasz ja wykopać później Jak cie zahibernowali to widzisz ciemność. Weź pigułkę, weź pigułkę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a ja właśnie jestem po lunchu : beef stroganoff z kopytkami .... mówię Wam : PYSZNE Pewnie jeszcze dofinansowywany przez Zakład Pracy? Co to to nie ... z funduszy własnych ..... kurka wodna co to za praca ? nie najgorsza .... amerykancka .... raczej skąpa niż rozrzutna .... qrcze, ale cedzi informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a ja właśnie jestem po lunchu : beef stroganoff z kopytkami .... mówię Wam : PYSZNE Pewnie jeszcze dofinansowywany przez Zakład Pracy? Co to to nie ... z funduszy własnych ..... kurka wodna co to za praca ? nie najgorsza .... amerykancka .... raczej skąpa niż rozrzutna .... A mówiłeś, że jesteś pediatrą... ? Myslałem, że lekarze pracują w szpitalach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.08.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a ja właśnie jestem po lunchu : beef stroganoff z kopytkami .... mówię Wam : PYSZNE Pewnie jeszcze dofinansowywany przez Zakład Pracy? Co to to nie ... z funduszy własnych ..... kurka wodna co to za praca ? nie najgorsza .... amerykancka .... raczej skąpa niż rozrzutna .... Powiało luksusem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.08.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a ja właśnie jestem po lunchu : beef stroganoff z kopytkami .... mówię Wam : PYSZNE Pewnie jeszcze dofinansowywany przez Zakład Pracy? Co to to nie ... z funduszy własnych ..... kurka wodna co to za praca ? nie najgorsza .... amerykancka .... raczej skąpa niż rozrzutna .... qrcze, ale cedzi informacje Bo to przecieki.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a ja właśnie jestem po lunchu : beef stroganoff z kopytkami .... mówię Wam : PYSZNE Pewnie jeszcze dofinansowywany przez Zakład Pracy? Co to to nie ... z funduszy własnych ..... kurka wodna co to za praca ? nie najgorsza .... amerykancka .... raczej skąpa niż rozrzutna .... qrcze, ale cedzi informacje Bo to przecieki.......... dawkuje napięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts