Jacek69 24.08.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a ja właśnie jestem po lunchu : beef stroganoff z kopytkami .... mówię Wam : PYSZNE Pewnie jeszcze dofinansowywany przez Zakład Pracy? Co to to nie ... z funduszy własnych ..... kurka wodna co to za praca ? nie najgorsza .... amerykancka .... raczej skąpa niż rozrzutna .... A mówiłeś, że jesteś pediatrą... ? Myslałem, że lekarze pracują w szpitalach... bo kiedyś pracowali ..... a teraz robią coś innego dla wrażego kapitału zagranicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a ja właśnie jestem po lunchu : beef stroganoff z kopytkami .... mówię Wam : PYSZNE Pewnie jeszcze dofinansowywany przez Zakład Pracy? Co to to nie ... z funduszy własnych ..... kurka wodna co to za praca ? nie najgorsza .... amerykancka .... raczej skąpa niż rozrzutna .... qrcze, ale cedzi informacje Bo to przecieki.......... jednak hydraulik a nie pediatra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a ja właśnie jestem po lunchu : beef stroganoff z kopytkami .... mówię Wam : PYSZNE Pewnie jeszcze dofinansowywany przez Zakład Pracy? Co to to nie ... z funduszy własnych ..... kurka wodna co to za praca ? nie najgorsza .... amerykancka .... raczej skąpa niż rozrzutna .... A mówiłeś, że jesteś pediatrą... ? Myslałem, że lekarze pracują w szpitalach... bo kiedyś pracowali ..... a teraz robią coś innego dla wrażego kapitału zagranicznego a toyotką granatowa sie jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a ja właśnie jestem po lunchu : beef stroganoff z kopytkami .... mówię Wam : PYSZNE Pewnie jeszcze dofinansowywany przez Zakład Pracy? Co to to nie ... z funduszy własnych ..... kurka wodna co to za praca ? nie najgorsza .... amerykancka .... raczej skąpa niż rozrzutna .... qrcze, ale cedzi informacje Bo to przecieki.......... jednak hydraulik a nie pediatra Ale nie ten co Europę na kolana powalił .... nie ten .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.08.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a ja właśnie jestem po lunchu : beef stroganoff z kopytkami .... mówię Wam : PYSZNE Pewnie jeszcze dofinansowywany przez Zakład Pracy? Co to to nie ... z funduszy własnych ..... kurka wodna co to za praca ? nie najgorsza .... amerykancka .... raczej skąpa niż rozrzutna .... qrcze, ale cedzi informacje Bo to przecieki.......... jednak hydraulik a nie pediatra zaraz przywali z grubej rury......... [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a ja właśnie jestem po lunchu : beef stroganoff z kopytkami .... mówię Wam : PYSZNE Pewnie jeszcze dofinansowywany przez Zakład Pracy? Co to to nie ... z funduszy własnych ..... kurka wodna co to za praca ? nie najgorsza .... amerykancka .... raczej skąpa niż rozrzutna .... A mówiłeś, że jesteś pediatrą... ? Myslałem, że lekarze pracują w szpitalach... bo kiedyś pracowali ..... a teraz robią coś innego dla wrażego kapitału zagranicznego a toyotką granatowa sie jeździ? czemu granatową???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.08.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Tamten był na eksport do Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.08.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Bo my wszystko wiemy.A co nie chciałbyś granatowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 a ja właśnie jestem po lunchu : beef stroganoff z kopytkami .... mówię Wam : PYSZNE Pewnie jeszcze dofinansowywany przez Zakład Pracy? Co to to nie ... z funduszy własnych ..... kurka wodna co to za praca ? nie najgorsza .... amerykancka .... raczej skąpa niż rozrzutna .... A mówiłeś, że jesteś pediatrą... ? Myslałem, że lekarze pracują w szpitalach... bo kiedyś pracowali ..... a teraz robią coś innego dla wrażego kapitału zagranicznego a toyotką granatowa sie jeździ? czemu granatową???? kiedyś jeździli granatowymi, niby bez afiszowania. Teraz daja inne firmowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Bo my wszystko wiemy. no jeszcze nie wszystko .... na szczęście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.08.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 To gadaj bo bedziemy paznokcie wyrywali.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Bo my wszystko wiemy. A co nie chciałbyś granatowej? Nie .... ja lubię jasne kolory ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 To gadaj bo bedziemy paznokcie wyrywali.......... miałaś walczyć z ogrodem .... nie ze mną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.08.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Bo my wszystko wiemy. A co nie chciałbyś granatowej? Nie .... ja lubię jasne kolory ..... To się przemaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.08.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 To gadaj bo bedziemy paznokcie wyrywali.......... miałaś walczyć z ogrodem .... nie ze mną ... Cholera i walczę . Jutro nastepna bitwa. Końca nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 To gadaj bo bedziemy paznokcie wyrywali.......... miałaś walczyć z ogrodem .... nie ze mną ... Cholera i walczę . Jutro nastepna bitwa. Końca nie widać. rozwiąż problem ogrodu definitywnie - zabetonuj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.08.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Wczoraj jak kosiłam nędzne resztki mojej trawy to mi się ryczeć chciało.Az na wieczór wypiłam pół Tokaja i poszłam spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 no i który to koncern farmaceutyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.08.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 To gadaj bo bedziemy paznokcie wyrywali.......... miałaś walczyć z ogrodem .... nie ze mną ... Cholera i walczę . Jutro nastepna bitwa. Końca nie widać. rozwiąż problem ogrodu definitywnie - zabetonuj ... Niezły pomysł - pomyslę.I pomaluje na zielono . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 To gadaj bo bedziemy paznokcie wyrywali.......... miałaś walczyć z ogrodem .... nie ze mną ... Cholera i walczę . Jutro nastepna bitwa. Końca nie widać. rozwiąż problem ogrodu definitywnie - zabetonuj ... Niezły pomysł - pomyslę.I pomaluje na zielono . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts