Paty 24.08.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Aaaaa... chyba powiniennem podsumowac poprzedniego Boeinga ??? To była w całości storna Paty: 1. Paty rozpoczęła 2. potem zbierano watahę na zadymę u psychologa 3. Potam Majka, KZE i Paty zaglądali mi za zawodową pazuchę 4. Potem Paty walczyła z ogrodem i potencjalnym nałogiem alkoholowym 4. zakończyła też oczywiście ... Paty... dziekuje bardzo za tak miłe podsumowanie to wszystko z pazerności na nową stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.08.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 za 28 minutek ide do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Aaaaa... chyba powiniennem podsumowac poprzedniego Boeinga ??? To była w całości storna Paty: 1. Paty rozpoczęła 2. potem zbierano watahę na zadymę u psychologa 3. Potam Majka, KZE i Paty zaglądali mi za zawodową pazuchę 4. Potem Paty walczyła z ogrodem i potencjalnym nałogiem alkoholowym 4. zakończyła też oczywiście ... Paty... dziekuje bardzo za tak miłe podsumowanie to wszystko z pazerności na nową stronkę Boeing 747-Paty : nowy model na naszym niebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 za 28 minutek ide do domku Znaczy o 17 wylot z pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Aaaaa... chyba powiniennem podsumowac poprzedniego Boeinga ??? To była w całości storna Paty: 1. Paty rozpoczęła 2. potem zbierano watahę na zadymę u psychologa 3. Potam Majka, KZE i Paty zaglądali mi za zawodową pazuchę 4. Potem Paty walczyła z ogrodem i potencjalnym nałogiem alkoholowym 4. zakończyła też oczywiście ... Paty... dziekuje bardzo za tak miłe podsumowanie to wszystko z pazerności na nową stronkę Boeing 747-Paty : nowy model na naszym niebie ... Skoro AirBus wypuscił nowy model to i Boeing nie moze zostać w tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 za 28 minutek ide do domku nie jesteś w tym odosobniona .... zastanawiam się nawet czy nie wyjść już za 10 minutek czyli punktualnie o czasie (co mi się niestety nie zdarza) ... szefa nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja kończę o 16.30.. Ale zawsze zostaję chwilkę by pogadać na forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja kończę o 16.30.. Ale zawsze zostaję chwilkę by pogadać na forum.. najlepszy żart dzisiejszego dnia KZE : Ty STALE gadasz na forum ..... i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Wychodzić z ukrycia!!! Na czajnikowanie jeszcze za wcześnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja kończę o 16.30.. Ale zawsze zostaję chwilkę by pogadać na forum.. najlepszy żart dzisiejszego dnia KZE : Ty STALE gadasz na forum ..... i dobrze Wcale nie... Jak puszczam raport to co mam robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Do 17 jeszcze troszkę czasu jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Stronka sama nie padnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jak mi pomożecie to ktoś szybciej zdobędzie punkta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja kończę o 16.30.. Ale zawsze zostaję chwilkę by pogadać na forum.. najlepszy żart dzisiejszego dnia KZE : Ty STALE gadasz na forum ..... i dobrze Wcale nie... Jak puszczam raport to co mam robić? a puszczaj sobie co chcesz .... nawet statki po Wiśle (nomen omen) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja kończę o 16.30.. Ale zawsze zostaję chwilkę by pogadać na forum.. najlepszy żart dzisiejszego dnia KZE : Ty STALE gadasz na forum ..... i dobrze Wcale nie... Jak puszczam raport to co mam robić? jak to się robi???? tzn puszczanie raportu? to latawiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 I to nie jest powiedziane, że to ja będę... Ostatnio nic nie ustrzeliłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja kończę o 16.30.. Ale zawsze zostaję chwilkę by pogadać na forum.. najlepszy żart dzisiejszego dnia KZE : Ty STALE gadasz na forum ..... i dobrze Wcale nie... Jak puszczam raport to co mam robić? jak to się robi???? tzn puszczanie raportu? to latawiec? Definiuję zapytanie do bazy danych i klikam uruchom...Potem czekam na wynik, a potem zapisuję dane do pliku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 I to nie jest powiedziane, że to ja będę... Ostatnio nic nie ustrzeliłem.. "to nic, że wskazujący sztywny, ale środkowy sie zgina..............." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 I to nie jest powiedziane, że to ja będę... Ostatnio nic nie ustrzeliłem.. bo jest takie przysłowie: Człowiek strzela , Pan Bóg kule nosi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 I to nie jest powiedziane, że to ja będę... Ostatnio nic nie ustrzeliłem.. "to nic, że wskazujący sztywny, ale środkowy sie zgina..............." Nie środkowy, lecz wskazujący drugiej ręki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts