Majka 24.08.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja kończę o 16.30.. Ale zawsze zostaję chwilkę by pogadać na forum.. najlepszy żart dzisiejszego dnia KZE : Ty STALE gadasz na forum ..... i dobrze Wcale nie... Jak puszczam raport to co mam robić? jak to się robi???? tzn puszczanie raportu? to latawiec? Definiuję zapytanie do bazy danych i klikam uruchom...Potem czekam na wynik, a potem zapisuję dane do pliku... rany, a sprawdzasz, czy to co wyjdzie jest logiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 I to nie jest powiedziane, że to ja będę... Ostatnio nic nie ustrzeliłem.. bo jest takie przysłowie: Człowiek strzela , Pan Bóg kule nosi ... A nie Maksiu wszechmogący...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 I to nie jest powiedziane, że to ja będę... Ostatnio nic nie ustrzeliłem.. "to nic, że wskazujący sztywny, ale środkowy sie zgina..............." Nie środkowy, lecz wskazujący drugiej ręki... wskazujący na co??? .... spożycie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jacek, nie odpowiedziałeś, i teraz będzie mnie męczyć niewiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja kończę o 16.30.. Ale zawsze zostaję chwilkę by pogadać na forum.. najlepszy żart dzisiejszego dnia KZE : Ty STALE gadasz na forum ..... i dobrze Wcale nie... Jak puszczam raport to co mam robić? jak to się robi???? tzn puszczanie raportu? to latawiec? Definiuję zapytanie do bazy danych i klikam uruchom...Potem czekam na wynik, a potem zapisuję dane do pliku... rany, a sprawdzasz, czy to co wyjdzie jest logiczne? Przed wysłaniem sprawdzam wyrywkowo dane w systemie lub w momencie definiowania raportu generuję próbkę danych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 I to nie jest powiedziane, że to ja będę... Ostatnio nic nie ustrzeliłem.. "to nic, że wskazujący sztywny, ale środkowy sie zgina..............." Nie środkowy, lecz wskazujący drugiej ręki... wskazujący na co??? .... spożycie ??? zmęczenie i napięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jacek, nie odpowiedziałeś, i teraz będzie mnie męczyć niewiedza Jezu, nie znam pytania .... czuję się jak w koszmarnym śnie .... pomocna dłoń by się zdała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja kończę o 16.30.. Ale zawsze zostaję chwilkę by pogadać na forum.. najlepszy żart dzisiejszego dnia KZE : Ty STALE gadasz na forum ..... i dobrze Wcale nie... Jak puszczam raport to co mam robić? jak to się robi???? tzn puszczanie raportu? to latawiec? Definiuję zapytanie do bazy danych i klikam uruchom...Potem czekam na wynik, a potem zapisuję dane do pliku... rany, a sprawdzasz, czy to co wyjdzie jest logiczne? Przed wysłaniem sprawdzam wyrywkowo dane w systemie lub w momencie definiowania raportu generuję próbkę danych... a po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jacek, nie odpowiedziałeś, i teraz będzie mnie męczyć niewiedza Jacek69 - odpowiadaj natychmiast!! Bo zadręczysz Majkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja kończę o 16.30.. Ale zawsze zostaję chwilkę by pogadać na forum.. najlepszy żart dzisiejszego dnia KZE : Ty STALE gadasz na forum ..... i dobrze Wcale nie... Jak puszczam raport to co mam robić? jak to się robi???? tzn puszczanie raportu? to latawiec? Definiuję zapytanie do bazy danych i klikam uruchom...Potem czekam na wynik, a potem zapisuję dane do pliku... rany, a sprawdzasz, czy to co wyjdzie jest logiczne? Przed wysłaniem sprawdzam wyrywkowo dane w systemie lub w momencie definiowania raportu generuję próbkę danych... a po polsku? Co po polsku? Nie wiem co jest mniej jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jacek, nie odpowiedziałeś, i teraz będzie mnie męczyć niewiedza Jacek69 - odpowiadaj natychmiast!! Bo zadręczysz Majkę... ale gdzie ta ręka, gdzie ta ręka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jacek, nie odpowiedziałeś, i teraz będzie mnie męczyć niewiedza Jezu, nie znam pytania .... czuję się jak w koszmarnym śnie .... pomocna dłoń by się zdała .... To może odpowiedz, że zgadzasz się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jacek, nie odpowiedziałeś, i teraz będzie mnie męczyć niewiedza Jacek69 - odpowiadaj natychmiast!! Bo zadręczysz Majkę... ale gdzie ta ręka, gdzie ta ręka .... Jaka ręka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jeszcze 15 do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jacek, nie odpowiedziałeś, i teraz będzie mnie męczyć niewiedza Jacek69 - odpowiadaj natychmiast!! Bo zadręczysz Majkę... ale gdzie ta ręka, gdzie ta ręka .... Jaka ręka??? pomocna dłoń .... lub jak kto woli Czarna Ręka .... lub Karząca Ręka Sprawiedliwości (Dzijowej)....ta ręka nie zna litości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jacek, nie odpowiedziałeś, i teraz będzie mnie męczyć niewiedza Jacek69 - odpowiadaj natychmiast!! Bo zadręczysz Majkę... ale gdzie ta ręka, gdzie ta ręka .... Jaka ręka??? pomocna dłoń .... lub jak kto woli Czarna Ręka .... lub Karząca Ręka Sprawiedliwości (Dzijowej)....ta ręka nie zna litości ... Jak strzelam to nie znam litości! Chyba, że zagapię się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 24.08.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 No dobrze Ludkowie .... zmywam się .... poczajcie się sami CU J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 jeszcze 12.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 No dobrze Ludkowie .... zmywam się .... poczajcie się sami CU J Już blisko koniec strony!! No co Ty! A gdzie Twoje zawzięcie i serce do czajnikowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 9! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts