Aga J.G 25.08.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 U nas też będą cementowe ciekawe co miał na mysli Twój architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 U nas też będą cementowe ciekawe co miał na mysli Twój architekt może jakis cement radioaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Dzień dobry Czwartek ale pospałam Funia a ja już sądziłam....................... Co Ty, ta moja mała to mnie chyba do samego końca przetrzyma. do końca tego tygodnia? nieeeee to końca terminu czyli ponad tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Dzień dobry Czwartek ale pospałam Funia a ja już sądziłam....................... Co Ty, ta moja mała to mnie chyba do samego końca przetrzyma. do końca tego tygodnia? nieeeee to końca terminu czyli ponad tydzień jak cie pogoni, to wpisz tutaj chocby slowo "już" - to bedziemy trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 U nas też będą cementowe ciekawe co miał na mysli Twój architekt może jakis cement radioaktywny coś w tym jest - nam Pan z hurtowni mówił np. żeby nie brać siporexu z Rurki, bo oni tam dodają popiół z elektrowni (Dolna Odra) i nie wiadomo czy potem takie ściany nie będą świecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Dzień dobry Czwartek ale pospałam Funia a ja już sądziłam....................... Co Ty, ta moja mała to mnie chyba do samego końca przetrzyma. Funia uważaj baby są złośliwe wiem co mowię mam takie dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 jak cie pogoni, to wpisz tutaj chocby slowo "już" - to bedziemy trzymać kciuki Mądre kobietki, które mają juz to za sobą pisały mi, ze jak sie zaczyna to ma się jeszcze chwilką np. na herbatkę lub prysznic. Zatem na forum też zdąże zajrzeć. No chyba, ze spełni się mój koszmar i złapie mnie w kolejce przy kasie w jakimś duuużym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 n o i który czajnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.08.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 pif-paf ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 U nas też będą cementowe ciekawe co miał na mysli Twój architekt może jakis cement radioaktywny coś w tym jest - nam Pan z hurtowni mówił np. żeby nie brać siporexu z Rurki, bo oni tam dodają popiół z elektrowni (Dolna Odra) i nie wiadomo czy potem takie ściany nie będą świecić Ja na takie rewelacje patrzę z przymrużonym okiem bo jesć też nic nie powionniśmy to na nawozie to po deszczu a to jeszcze po innych cholerstwach Zamknąc się do inkubatora i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 n o i który czajnik? wzorcowy czajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Funia uważaj baby są złośliwe wiem co mowię mam takie dwie No jak się moja w matkę wdała to mogę być tego więcej niż pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.08.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 n o i który czajnik? czajnik o imieniu Majka :D gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ja na takie rewelacje patrzę z przymrużonym okiem bo jesć też nic nie powionniśmy to na nawozie to po deszczu a to jeszcze po innych cholerstwach Zamknąc się do inkubatora i tyle I wyglądać jak Michael Jackson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.08.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 U nas też będą cementowe ciekawe co miał na mysli Twój architekt może jakis cement radioaktywny coś w tym jest - nam Pan z hurtowni mówił np. żeby nie brać siporexu z Rurki, bo oni tam dodają popiół z elektrowni (Dolna Odra) i nie wiadomo czy potem takie ściany nie będą świecić Funia... nie wierz w bajki... mam suporeks z Rurki i wszystko jest w porządku, ściany nie swiecą... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 w poprzednim odcinku: - cyknął Janusz - poruszona została kwestia monitorów - i to, kto nie chce za nie płacić - Funia jeszcze w całości - cement świeci czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 n o i który czajnik? czajnik o imieniu Majka :D gratulacje Ja się przyłączam http://www.pocztakwiatowa.pl/if2/img/pic/2/4/9/6/49611073476851.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Jak rozmawiałem z moim architektem to mówił, żeby cementowych od środka nie, najwyżej od zewnątrz... jasne... a w ameryce ponoc murzynów biją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Funia... nie wierz w bajki... mam suporeks z Rurki i wszystko jest w porządku, ściany nie swiecą... :D a szkoda - na prądzie byś zaoszczędził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 n o i który czajnik? czajnik o imieniu Majka :D gratulacje Ja się przyłączam http://www.pocztakwiatowa.pl/if2/img/pic/2/4/9/6/49611073476851.jpg rany............. za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts