SławekD-żonka 25.08.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 ranking jak zwykle skopany... to już wersja poprawiona..... OFICJALNY RANKING CZAJNIKÓW WSZECHPOLSKICH 33. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Jolana, Zaba_gonia, Anna Wiśniewska, jacek69 - po 1 A co w nim nie gra-ło?? Nie chce mi się przyglądać Dobra, już wiem, ale chciałam zaznaczyć, że skopiowałam to po Kasztance, a ona po kimś innym ... no po innym kimś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A wiecie, że punkty nabija tylko 45 osób a nieprawda bo mnie trzeba policzyc podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A wiecie, że punkty nabija tylko 45 osób Ja bym rzekł, że aż 45.. Niektórych znam bardzo dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A wiecie, że punkty nabija tylko 45 osób Ja bym rzekł, że aż 45.. Niektórych znam bardzo dobrze... Teraz jeszcze pytanie ilu jest tu stałych bywalców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 25.08.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 ranking jak zwykle skopany... to już wersja poprawiona..... OFICJALNY RANKING CZAJNIKÓW WSZECHPOLSKICH 33. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Jolana, Zaba_gonia, Anna Wiśniewska, jacek69 - po 1 A co w nim nie gra-ło?? Nie chce mi się przyglądać Dobra, już wiem, ale chciałam zaznaczyć, że skopiowałam to po Kasztance, a ona po kimś innym ... no po innym kimś na 749 stronce Prezes Whisper ZF uaktualnił ranking (z malenkim błedem ), dalej były tylko3 stony/punkty aż dziwne ile można namieszać no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 25.08.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A wiecie, że punkty nabija tylko 45 osób a nieprawda bo mnie trzeba policzyc podwójnie Funia Tobie (no raczej Maleństwu) za wytrwałość x 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 ranking jak zwykle skopany... to już wersja poprawiona..... OFICJALNY RANKING CZAJNIKÓW WSZECHPOLSKICH 33. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Jolana, Zaba_gonia, Anna Wiśniewska, jacek69 - po 1 A co w nim nie gra-ło?? Nie chce mi się przyglądać Dobra, już wiem, ale chciałam zaznaczyć, że skopiowałam to po Kasztance, a ona po kimś innym ... no po innym kimś na 749 stronce Prezes Whisper ZF uaktualnił ranking (z malenkim błedem ), dalej były tylko3 stony/punkty aż dziwne ile można namieszać no nie? Przynajmniej coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A wiecie, że punkty nabija tylko 45 osób Ja bym rzekł, że aż 45.. Niektórych znam bardzo dobrze... Teraz jeszcze pytanie ilu jest tu stałych bywalców No własnie to miałem na mysli mówiąc, że niektórych znam bardzo dobrze, a innych? To znam tylko z rankingu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.08.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A wiecie, że punkty nabija tylko 45 osób a nieprawda bo mnie trzeba policzyc podwójnie Funia Tobie (no raczej Maleństwu) za wytrwałość x 3 Funi z Maleństwem to ... bez Kozery razy 500 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A wiecie, że punkty nabija tylko 45 osób Ja bym rzekł, że aż 45.. Niektórych znam bardzo dobrze... Teraz jeszcze pytanie ilu jest tu stałych bywalców No własnie to miałem na mysli mówiąc, że niektórych znam bardzo dobrze, a innych? To znam tylko z rankingu... Znamy się tylko z ... rankingu ... a jednak lubimy się trochę Tak mi to gdzieś zaćwierkało, zupełnie nie wiem skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A wiecie, że punkty nabija tylko 45 osób Ja bym rzekł, że aż 45.. Niektórych znam bardzo dobrze... Teraz jeszcze pytanie ilu jest tu stałych bywalców No własnie to miałem na mysli mówiąc, że niektórych znam bardzo dobrze, a innych? To znam tylko z rankingu... Znamy się tylko z ... rankingu ... a jednak lubimy się trochę Tak mi to gdzieś zaćwierkało, zupełnie nie wiem skąd Wolę ja jest "Znamy sie tylko z RW, a jednak się lubimy".. Znajomość z rankingu jest kiepską znajomoscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A autor strony to był chyba tylko parę razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Albo "Znamy się tylko z rankingu i jedno o drugim nic nie wie.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.08.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 jak zwykle sie czają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A autor strony to był chyba tylko parę razy Rozumiem, że masz na mysli autora wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A wiecie, że punkty nabija tylko 45 osób Ja bym rzekł, że aż 45.. Niektórych znam bardzo dobrze... Teraz jeszcze pytanie ilu jest tu stałych bywalców No własnie to miałem na mysli mówiąc, że niektórych znam bardzo dobrze, a innych? To znam tylko z rankingu... Znamy się tylko z ... rankingu ... a jednak lubimy się trochę Tak mi to gdzieś zaćwierkało, zupełnie nie wiem skąd Wolę ja jest "Znamy sie tylko z RW, a jednak się lubimy".. Znajomość z rankingu jest kiepską znajomoscia... Bo nie wiadomo o jaki chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A autor strony to był chyba tylko parę razy Rozumiem, że masz na mysli autora wątku... No pewnie , że wątku gapa ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 jak zwykle sie czają .... Kto i gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 jak zwykle sie czają .... Kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A wiecie, że punkty nabija tylko 45 osób Ja bym rzekł, że aż 45.. Niektórych znam bardzo dobrze... Teraz jeszcze pytanie ilu jest tu stałych bywalców No własnie to miałem na mysli mówiąc, że niektórych znam bardzo dobrze, a innych? To znam tylko z rankingu... Znamy się tylko z ... rankingu ... a jednak lubimy się trochę Tak mi to gdzieś zaćwierkało, zupełnie nie wiem skąd Wolę ja jest "Znamy sie tylko z RW, a jednak się lubimy".. Znajomość z rankingu jest kiepską znajomoscia... Dlaczego od razu kiepską??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts