badi 25.08.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 jak zwykle sie czają .... Kto i gdzie??? Właśnie , proszę o odpowiedź !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.08.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A wiecie, że punkty nabija tylko 45 osób Ja bym rzekł, że aż 45.. Niektórych znam bardzo dobrze... Teraz jeszcze pytanie ilu jest tu stałych bywalców No własnie to miałem na mysli mówiąc, że niektórych znam bardzo dobrze, a innych? To znam tylko z rankingu... Znamy się tylko z ... rankingu ... a jednak lubimy się trochę Tak mi to gdzieś zaćwierkało, zupełnie nie wiem skąd Wolę ja jest "Znamy sie tylko z RW, a jednak się lubimy".. Znajomość z rankingu jest kiepską znajomoscia... Dlaczego od razu kiepską??? bo wirtualną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.08.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 jak zwykle sie czają .... Kto i gdzie??? Właśnie , proszę o odpowiedź !!! w zakamarkach duszy ... poszukaj .... a znajdziesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A wiecie, że punkty nabija tylko 45 osób Ja bym rzekł, że aż 45.. Niektórych znam bardzo dobrze... Teraz jeszcze pytanie ilu jest tu stałych bywalców No własnie to miałem na mysli mówiąc, że niektórych znam bardzo dobrze, a innych? To znam tylko z rankingu... Znamy się tylko z ... rankingu ... a jednak lubimy się trochę Tak mi to gdzieś zaćwierkało, zupełnie nie wiem skąd Wolę ja jest "Znamy sie tylko z RW, a jednak się lubimy".. Znajomość z rankingu jest kiepską znajomoscia... Dlaczego od razu kiepską??? Bo znajomość z watku oznacza, że rozmawiasz z kimś (za pomocą postów), a jak tylko ktoś zdobył 1-2 punkty i później nic nie pisał to co to za znajomość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 raczej mało dogłębna znajomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A ja tam lubię sobie z Wami pogadać i coraz mniej zależy mi na punktowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Od razu widać , że czekacie na ten właściwy moment, bo sama piszę pod koniec strony........... Właśnie o tym mówię , mówiąc , że nie zależy mi na punktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Bo znajomość z watku oznacza, że rozmawiasz z kimś (za pomocą postów), a jak tylko ktoś zdobył 1-2 punkty i później nic nie pisał to co to za znajomość? No tak, dobrze prawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.08.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A ja tam lubię sobie z Wami pogadać i coraz mniej zależy mi na punktowaniu no to jesteśmy po tej samej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 753? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 No i komu się udało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 753? O kurde.... Chyba mam dziś przypchane łącze, czy co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.08.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 753? O kurde.... Chyba mam dziś przypchane łącze, czy co???? podobno miałeś być dzisiaj BARDZO ZAJĘTY .... hę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Łaaaaa, choć raz o tej godzinie udało mi się przed Wami http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/g040.gif Od razu widać , że czekacie na ten właściwy moment, bo sama piszę pod koniec strony........... Właśnie o tym mówię , mówiąc , że nie zależy mi na punktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 753? O kurde.... Chyba mam dziś przypchane łącze, czy co???? A tylko to się liczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 753? O kurde.... Chyba mam dziś przypchane łącze, czy co???? podobno miałeś być dzisiaj BARDZO ZAJĘTY .... hę No i dlatego włączam się tylko pod koniec strony.. ale chyba muszę jednak zająć się robotą, bo coś mi dziś nie idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Łaaaaa, choć raz o tej godzinie udało mi się przed Wami http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/g040.gif Od razu widać , że czekacie na ten właściwy moment, bo sama piszę pod koniec strony........... Właśnie o tym mówię , mówiąc , że nie zależy mi na punktach Gratulki - widzę , że cię to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 753? O kurde.... Chyba mam dziś przypchane łącze, czy co???? A tylko to się liczy ? Nie... Ale adrenalinka jest bardzo fajna... Lubię pogadać, ale punkta też lubię zdobyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Bo znajomość z watku oznacza, że rozmawiasz z kimś (za pomocą postów), a jak tylko ktoś zdobył 1-2 punkty i później nic nie pisał to co to za znajomość? No tak, dobrze prawisz Gratulacje!!! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.08.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 753? O kurde.... Chyba mam dziś przypchane łącze, czy co???? podobno miałeś być dzisiaj BARDZO ZAJĘTY .... hę No i dlatego włączam się tylko pod koniec strony.. ale chyba muszę jednak zająć się robotą, bo coś mi dziś nie idzie... LUDZIE, dobre czasu idą ...KZE się bierze za robotę ..... mamy jakieś szanse .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts