badi 25.08.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Będę tu czasem zaglądać, ale tylko po to by sobie pogadać......... nie będę brała udziału w wyścigu.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Albo "Znamy się tylko z rankingu i jedno o drugim nic nie wie.." ee, nie coś tam wiemy KZE np. dobrze strzela i lubi piłkę nożną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 753? O kurde.... Chyba mam dziś przypchane łącze, czy co???? A tylko to się liczy ? Nie... Ale adrenalinka jest bardzo fajna... Lubię pogadać, ale punkta też lubię zdobyć... cenna szczerość !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Będę tu czasem zaglądać, ale tylko po to by sobie pogadać......... nie będę brała udziału w wyścigu.......... Uwaga! Konkurs? Kto to kupił???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 To streszczonko: - 752 otworzyła Majka dla której były nawet kwiaty - kontynuowano temat z poprzedniej strony - było o bykach w rankingu - Kze dementuje jakoby miał kalkulator popsuty - było o znajomościach z RW i finito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Łaaaaa, choć raz o tej godzinie udało mi się przed Wami http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/g040.gif Od razu widać , że czekacie na ten właściwy moment, bo sama piszę pod koniec strony........... Właśnie o tym mówię , mówiąc , że nie zależy mi na punktach Gratulki - widzę , że cię to cieszy Cieszy, bo to pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Będę tu czasem zaglądać, ale tylko po to by sobie pogadać......... nie będę brała udziału w wyścigu.......... Uwaga! Konkurs? Kto to kupił???? O czyżbyś zarzucał nieszczerośc ? Na prawdę przestało mnie to bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Łaaaaa, choć raz o tej godzinie udało mi się przed Wami http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/g040.gif Od razu widać , że czekacie na ten właściwy moment, bo sama piszę pod koniec strony........... Właśnie o tym mówię , mówiąc , że nie zależy mi na punktach Gratulki - widzę , że cię to cieszy Cieszy, bo to pierwszy raz No to jeszcze raz gratulki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.08.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Będę tu czasem zaglądać, ale tylko po to by sobie pogadać......... nie będę brała udziału w wyścigu.......... Uwaga! Konkurs? Kto to kupił???? O czyżbyś zarzucał nieszczerośc ? Na prawdę przestało mnie to bawić Spoko, spoko badi .... przecież pisałem, że jesteśmy po tej samej stronie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Będę tu czasem zaglądać, ale tylko po to by sobie pogadać......... nie będę brała udziału w wyścigu.......... Uwaga! Konkurs? Kto to kupił???? O czyżbyś zarzucał nieszczerośc ? Na prawdę przestało mnie to bawić Ja wierzę Zresztą sama niedawno też tak robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 OFICJALNY RANKING CZAJNIKÓW WSZECHPOLSKICH 1. Kze - 84 2. Whisper - 82 3. Fizyk - 56 4. Sonika, Kasztanka - 46 6. Maksiu - 42 7. Moniś, Majka - 34 9. Joanna i Janusz - 32 10. Teska, SławekD-żonka - 31 12. Badi - 30 13. Jezier - 24 14. Olkalybowa, Monka - 21 16. Aga J.G - 20 17. Andrzejka - 15 18. Agniesia - 14 19. Joola - 12 20. Jane - 10 21. Wojty, Funia, - 9 23. Markus_Gdynia - 6 24. Verunia, facio, Janussz - 5 27. Ewuś, Ania - 4 29. Damiangajda - 3 30. Daria, Baba_budowniczy, Paty - 2 33. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Jolana, Zaba_gonia, Anna Wiśniewska, jacek69 - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Będę tu czasem zaglądać, ale tylko po to by sobie pogadać......... nie będę brała udziału w wyścigu.......... Uwaga! Konkurs? Kto to kupił???? O czyżbyś zarzucał nieszczerośc ? Na prawdę przestało mnie to bawić Spoko, spoko badi .... przecież pisałem, że jesteśmy po tej samej stronie, nie? Ja myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 753? O kurde.... Chyba mam dziś przypchane łącze, czy co???? podobno miałeś być dzisiaj BARDZO ZAJĘTY .... hę No i dlatego włączam się tylko pod koniec strony.. ale chyba muszę jednak zająć się robotą, bo coś mi dziś nie idzie... LUDZIE, dobre czasu idą ...KZE się bierze za robotę ..... mamy jakieś szanse .... Coś Ty taki czepliwy, co? Ja cały czas jestem ZAROBIONY!!! A ponieważ dobrze zarządzam (w końcu już skończyłem 2 semestry MBA) czasem to mam też czas na RW. Na inne wątki mam już znacznie mniej czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Albo "Znamy się tylko z rankingu i jedno o drugim nic nie wie.." ee, nie coś tam wiemy KZE np. dobrze strzela i lubi piłkę nożną A Funia spodziewa się dziecka i ma czarne przeczucia, że zacznie rodzić w supermarkecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 753? O kurde.... Chyba mam dziś przypchane łącze, czy co???? podobno miałeś być dzisiaj BARDZO ZAJĘTY .... hę No i dlatego włączam się tylko pod koniec strony.. ale chyba muszę jednak zająć się robotą, bo coś mi dziś nie idzie... LUDZIE, dobre czasu idą ...KZE się bierze za robotę ..... mamy jakieś szanse .... Coś Ty taki czepliwy, co? Ja cały czas jestem ZAROBIONY!!! A ponieważ dobrze zarządzam (w końcu już skończyłem 2 semestry MBA) czasem to mam też czas na RW. Na inne wątki mam już znacznie mniej czasu... Tego MBA to ci kze zazdroszczę Ja za leniwa jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 25.08.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Cześc Wam ludziska. Klikamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 753? O kurde.... Chyba mam dziś przypchane łącze, czy co???? podobno miałeś być dzisiaj BARDZO ZAJĘTY .... hę No i dlatego włączam się tylko pod koniec strony.. ale chyba muszę jednak zająć się robotą, bo coś mi dziś nie idzie... LUDZIE, dobre czasu idą ...KZE się bierze za robotę ..... mamy jakieś szanse .... Coś Ty taki czepliwy, co? Ja cały czas jestem ZAROBIONY!!! A ponieważ dobrze zarządzam (w końcu już skończyłem 2 semestry MBA) czasem to mam też czas na RW. Na inne wątki mam już znacznie mniej czasu... Tego MBA to ci kze zazdroszczę Ja za leniwa jestem... Dzięki. Ja też leniwy, ale uznałem, że to ostatni moment. Jak nie teraz to kidedy? Ja będę miał dzieci? I tak mam czarne mysli, że żona zacznie mi rodzić, kiedy będę miał zajęcia... A poza tym trzeba cały czas uczyć się rozwijać, bo inaczej młodzież będzie Ci deptać po piętach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Cześc Wam ludziska. Klikamy? Pewnie, że klikamy!! Dziś też idziemy na wagary? Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Cześc Wam ludziska. Klikamy? Pewnie, że klikamy!! Dziś też idziemy na wagary? Gdzie? Ja bym na jakieś słodkości wyskoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Albo "Znamy się tylko z rankingu i jedno o drugim nic nie wie.." ee, nie coś tam wiemy KZE np. dobrze strzela i lubi piłkę nożną A Funia spodziewa się dziecka i ma czarne przeczucia, że zacznie rodzić w supermarkecie a widzisz jednak coś o sobie wiemy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts