maksiu 25.08.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Wolę ja jest "Znamy sie tylko z RW, a jednak się lubimy".. Znajomość z rankingu jest kiepską znajomoscia... oj kze, kze... nie przesadzaj bo pomysle żeś gbur... ja tam znam osobiscie (nie wirtualnie) 7 osob z rankingu i nie powiem aby to byly kiepskie znajomości.. no chyba ze ktoś ma zamiar obrazić Prezesa, są chetni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 25.08.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Własnie zjadłam drożdżóweczkę.A na wagary to może tym razem nad morze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Własnie zjadłam drożdżóweczkę. A na wagary to może tym razem nad morze? proponuje Świnoujście i promem się przepłyniemy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Wolę ja jest "Znamy sie tylko z RW, a jednak się lubimy".. Znajomość z rankingu jest kiepską znajomoscia... oj kze, kze... nie przesadzaj bo pomysle żeś gbur... ja tam znam osobiscie (nie wirtualnie) 7 osob z rankingu i nie powiem aby to byly kiepskie znajomości.. no chyba ze ktoś ma zamiar obrazić Prezesa, są chetni?? Nadal powtarzam, że niektórych osób z rankingu nie znam. Ani wirtualnie, a w realu... Żeby kogoś znać musiałbym coś o nim wiedzieć, kilka postów wymienić... A co ja mam np. powiedzieć o A-g-n-e-s lub Osowa??? No nic nie moge powiedzieć.. Czy to oznacza, że gbur jestem? Chyba nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Własnie zjadłam drożdżóweczkę. A na wagary to może tym razem nad morze? proponuje Świnoujście i promem się przepłyniemy..... Na Bornholm? A może Kołobrzeg? Tam jeździłem w czasie studiów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Własnie zjadłam drożdżóweczkę. A na wagary to może tym razem nad morze? proponuje Świnoujście i promem się przepłyniemy..... Na Bornholm? Mi tam wystarczy przeprawa promowa do samgo Ś. już frajda a na Bornholm nie płynę bo za bardzo będzie kołysać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.08.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Wolę ja jest "Znamy sie tylko z RW, a jednak się lubimy".. Znajomość z rankingu jest kiepską znajomoscia... Nadal powtarzam, że niektórych osób z rankingu nie znam. Ani wirtualnie, a w realu... Żeby kogoś znać musiałbym coś o nim wiedzieć, kilka postów wymienić... A co ja mam np. powiedzieć o A-g-n-e-s lub Osowa??? No nic nie moge powiedzieć.. Czy to oznacza, że gbur jestem? Chyba nie.. napisałeś wcześniej że paru? nie zauważyłem, a napisałeś że 'Znajomość z rankingu jest kiepską znajomoscia...' i tylko i wylacznie tego tyczyła uwaga odnośnie gbura :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Z rankingu poznałem w realu: Jane, Jacek69, Whisper, a Maksiem jestem na zdjęciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Wolę ja jest "Znamy sie tylko z RW, a jednak się lubimy".. Znajomość z rankingu jest kiepską znajomoscia... Nadal powtarzam, że niektórych osób z rankingu nie znam. Ani wirtualnie, a w realu... Żeby kogoś znać musiałbym coś o nim wiedzieć, kilka postów wymienić... A co ja mam np. powiedzieć o A-g-n-e-s lub Osowa??? No nic nie moge powiedzieć.. Czy to oznacza, że gbur jestem? Chyba nie.. napisałeś wcześniej że paru? nie zauważyłem, a napisałeś że 'Znajomość z rankingu jest kiepską znajomoscia...' i tylko i wylacznie tego tyczyła uwaga odnośnie gbura :D ja to zrozumiałam inaczej - że z rankngu jest kiepską ale już z rekordu jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Własnie zjadłam drożdżóweczkę. A na wagary to może tym razem nad morze? proponuje Świnoujście i promem się przepłyniemy..... Dla mnie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Wolę ja jest "Znamy sie tylko z RW, a jednak się lubimy".. Znajomość z rankingu jest kiepską znajomoscia... Nadal powtarzam, że niektórych osób z rankingu nie znam. Ani wirtualnie, a w realu... Żeby kogoś znać musiałbym coś o nim wiedzieć, kilka postów wymienić... A co ja mam np. powiedzieć o A-g-n-e-s lub Osowa??? No nic nie moge powiedzieć.. Czy to oznacza, że gbur jestem? Chyba nie.. napisałeś wcześniej że paru? nie zauważyłem, a napisałeś że 'Znajomość z rankingu jest kiepską znajomoscia...' i tylko i wylacznie tego tyczyła uwaga odnośnie gbura :D ja to zrozumiałam inaczej - że z rankngu jest kiepską ale już z rekordu jest ok. Myślę, że też jest to po części prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.08.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Z rankingu poznałem w realu: Jane, Jacek69, Whisper, a Maksiem jestem na zdjęciu... no to mamy dwóch Maksiów na forum.. nawet nie wiedziałem :D z czego jeden na zdjęciu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Z rankingu poznałem w realu: Jane, Jacek69, Whisper, a Maksiem jestem na zdjęciu... no to mamy dwóch Maksiów na forum.. nawet nie wiedziałem :D z czego jeden na zdjęciu :D Maksiu jest jeden... Chciałem tylko dodać, że z Tobą mam nawet zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ja też mam zdjęcie (a nawet kilka tysięcy ) z jednym takim forumowiczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ja też mam zdjęcie (a nawet kilka tysięcy ) z jednym takim forumowiczem Kilka tysięcy???? A gdzie Ty te tysiące zdjęć przechowujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.08.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ja też mam zdjęcie (a nawet kilka tysięcy ) z jednym takim forumowiczem chyba nawet wiem z którym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.08.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ja też mam zdjęcie (a nawet kilka tysięcy ) z jednym takim forumowiczem Kilka tysięcy???? A gdzie Ty te tysiące zdjęć przechowujesz? wbrew pozorom wystarczy jedna plytka cd.. kilka tysiecy wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.08.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ja też mam zdjęcie (a nawet kilka tysięcy ) z jednym takim forumowiczem Kilka tysięcy???? A gdzie Ty te tysiące zdjęć przechowujesz? Połowa w albumach - wielu albumach a reszta na kompie Jest to cenny dorobek wielu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ja też mam zdjęcie (a nawet kilka tysięcy ) z jednym takim forumowiczem Kilka tysięcy???? A gdzie Ty te tysiące zdjęć przechowujesz? wbrew pozorom wystarczy jedna plytka cd.. kilka tysiecy wejdzie No nie wiem.. 2 tyś zdjęć, a każde powiedzmy 4mln pikseli (ok.2mb) daje 8000mb, czyli 8GB. Jeśli masz na myśli płytki CD to chyba nie starczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.08.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ja też mam zdjęcie (a nawet kilka tysięcy ) z jednym takim forumowiczem chyba nawet wiem z którym :D Ja nie wiem, ale nie będę wnikał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts