Funia 25.08.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 może jeszcze ktoś się przyłaczy i szanse sie zwiększą Monka - dawaj z nami na pewno też masz jakąś fakturke do odliczenia i jak nie na mebelki - to chociaż na perfumki będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.08.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 może jeszcze ktoś się przyłaczy i szanse sie zwiększą Monka - dawaj z nami na pewno też masz jakąś fakturke do odliczenia i jak nie na mebelki - to chociaż na perfumki będzie no przeca ja od początku z wami za tym vatem cały czas siedzię i te kciuki gniotę a w tym roku to od perfum bardziej mnie rajcuje cement, bloczki, styropian itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.08.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Prezes zmywa się do domu. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 25.08.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 2 godziny pustki .... niesamowite.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.08.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 25.08.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 może jeszcze ktoś się przyłaczy i szanse sie zwiększą Monka - dawaj z nami na pewno też masz jakąś fakturke do odliczenia i jak nie na mebelki - to chociaż na perfumki będzie no przeca ja od początku z wami za tym vatem cały czas siedzię i te kciuki gniotę a w tym roku to od perfum bardziej mnie rajcuje cement, bloczki, styropian itp. No i mąka na racuchy dla ekipy od święta , zapomniałaś, czy co? A tak na marginesie, to witam wszystkich serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.08.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ja tylko zajrzę, co by się pożegnać. Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.08.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Jeszcze wspomnę że przybyło kilka aktualnych fotek. Zapraszam do albumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 25.08.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Fizyku, czy ta ściana wschodnia jest podparta kołkami? Sorki, ale to zdjęcie przypomniało mi dowcip: Chłopy, wy przytrzymajcie ścianę, a ja lecę do gospodarza po kasę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.08.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Jeszcze wspomnę że przybyło kilka aktualnych fotek. Zapraszam do albumu. Zaproszenie przyjęte byłam, widziałam, domek fajnie się prezentuje z karpóweczką na dachu No i widziałam że pies widmo do Ciebie teraz zawędrował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.08.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Nadzieja na mebelki????? W poniedziałek kiełbasa wyborcza WC Będą odrzucać VETO Zobaczymy (mebelki, mebelki) Ooooo to trzymam kciuki za Twoje mebelki i za swoje też Może się uda to ja bede trzymać również za swój tarasik NO to razem zawsze raźniej. może jeszcze ktoś się przyłaczy i szanse sie zwiększą ok Monka, ja też zaciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.08.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Nadzieja na mebelki????? W poniedziałek kiełbasa wyborcza WC Będą odrzucać VETO Zobaczymy (mebelki, mebelki) Ooooo to trzymam kciuki za Twoje mebelki i za swoje też Może się uda to ja bede trzymać również za swój tarasik NO to razem zawsze raźniej. może jeszcze ktoś się przyłaczy i szanse sie zwiększą ok Monka, ja też zaciskam no to teraz nie ma bata muszą odrzucić to veto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.08.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Nadzieja na mebelki????? W poniedziałek kiełbasa wyborcza WC Będą odrzucać VETO Zobaczymy (mebelki, mebelki) Ooooo to trzymam kciuki za Twoje mebelki i za swoje też Może się uda to ja bede trzymać również za swój tarasik NO to razem zawsze raźniej. może jeszcze ktoś się przyłaczy i szanse sie zwiększą ok Monka, ja też zaciskam no to teraz nie ma bata muszą odrzucić to veto NIE MAJA WYJSCIA!!!!!!!!! mebelki mebelki mebelki!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 25.08.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witam wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 25.08.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Nadzieja na mebelki????? W poniedziałek kiełbasa wyborcza WC Będą odrzucać VETO Zobaczymy (mebelki, mebelki) Ooooo to trzymam kciuki za Twoje mebelki i za swoje też Może się uda to ja bede trzymać również za swój tarasik NO to razem zawsze raźniej. może jeszcze ktoś się przyłaczy i szanse sie zwiększą ok Monka, ja też zaciskam no to teraz nie ma bata muszą odrzucić to veto NIE MAJA WYJSCIA!!!!!!!!! mebelki mebelki mebelki!!!!!!!!!!! Zazdroszczę Koleżankom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.08.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witam wieczorem witaj facio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Nadzieja na mebelki????? W poniedziałek kiełbasa wyborcza WC Będą odrzucać VETO Zobaczymy (mebelki, mebelki) Ooooo to trzymam kciuki za Twoje mebelki i za swoje też Może się uda to ja bede trzymać również za swój tarasik NO to razem zawsze raźniej. może jeszcze ktoś się przyłaczy i szanse sie zwiększą ok Monka, ja też zaciskam no to teraz nie ma bata muszą odrzucić to veto NIE MAJA WYJSCIA!!!!!!!!! mebelki mebelki mebelki!!!!!!!!!!! Zazdroszczę Koleżankom czego zazdroscisz?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 25.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Nadzieja na mebelki????? W poniedziałek kiełbasa wyborcza WC Będą odrzucać VETO Zobaczymy (mebelki, mebelki) Ooooo to trzymam kciuki za Twoje mebelki i za swoje też Może się uda to ja bede trzymać również za swój tarasik NO to razem zawsze raźniej. może jeszcze ktoś się przyłaczy i szanse sie zwiększą ok Monka, ja też zaciskam no to teraz nie ma bata muszą odrzucić to veto NIE MAJA WYJSCIA!!!!!!!!! mebelki mebelki mebelki!!!!!!!!!!! Zazdroszczę Koleżankom czego zazdroscisz?????????????? tych mebelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 pustki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 25.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witam wieczorem witaj facio Witam Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts