Jacek69 26.08.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 i w koncu .......... 5000 teraz przyjmuje gratulacje No i sie UDAŁO !!!! Uściski dla Zwyciężczyni !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.08.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 i w koncu .......... 5000 teraz przyjmuje gratulacje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.08.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Kasztanko GRATULACJE !!!! http://www.vivat.pl/pic/szampanskibukiet_300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.08.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Przypominam o obowiązku zajrzenia do mojego albumu i pochwalenia mnie za po(d)stępy budowlane Ja już wczoraj obowiązek spełniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.08.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Kasztanka - gratulacje. Słuchajcie - coraz więcej naszych na Olimpie. Jak wy się tam pomieścicie biedacy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Witam wszystkich!! Juz jestem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 i w koncu .......... 5000 teraz przyjmuje gratulacje Gratuluję!!! kasztanko - inwestorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 A generalnie to OLYMP wita OLYMYMPIJCZYKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 26.08.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 dziekie dzieki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Dobri dzeń . Zaczytałem się w innych watkach i jakoś nie zdąrzyłem się zaczjniczyć. Gratulacje wszystkim po kolei, dla SD-Ż za stronkę , dla prezesa bo zdobył Olimp, dla Fizyka (to ja ?) za 3500 posta i wszystkim innym, za dobry humor z rana. Przypominam o obowiązku zajrzenia do mojego albumu i pochwalenia mnie za po(d)stępy budowlane Fizyk!! Ty już masz prawie całą chałupę zbudowaną!!! A kapiówka miodzio... tez bym chciał karpoiwókę, ale ponoć bardzo droga jest... Tak więc ciut zazdroszę Ci takiego łądnego pokrycia dachu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Dobri dzeń . Zaczytałem się w innych watkach i jakoś nie zdąrzyłem się zaczjniczyć. Gratulacje wszystkim po kolei, dla SD-Ż za stronkę , dla prezesa bo zdobył Olimp, dla Fizyka (to ja ?) za 3500 posta i wszystkim innym, za dobry humor z rana. Przypominam o obowiązku zajrzenia do mojego albumu i pochwalenia mnie za po(d)stępy budowlane Fizyk!! Ty już masz prawie całą chałupę zbudowaną!!! A kapiówka miodzio... tez bym chciał karpoiwókę, ale ponoć bardzo droga jest... Tak więc ciut zazdroszę Ci takiego łądnego pokrycia dachu.. To samo sobie pomyślałam Tak w ogóle, to my jeszcze nie mieszkamy, a już nam dachówka zielenieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Dobri dzeń . Zaczytałem się w innych watkach i jakoś nie zdąrzyłem się zaczjniczyć. Gratulacje wszystkim po kolei, dla SD-Ż za stronkę , dla prezesa bo zdobył Olimp, dla Fizyka (to ja ?) za 3500 posta i wszystkim innym, za dobry humor z rana. Przypominam o obowiązku zajrzenia do mojego albumu i pochwalenia mnie za po(d)stępy budowlane Fizyk!! Ty już masz prawie całą chałupę zbudowaną!!! A kapiówka miodzio... tez bym chciał karpoiwókę, ale ponoć bardzo droga jest... Tak więc ciut zazdroszę Ci takiego łądnego pokrycia dachu.. To samo sobie pomyślałam Tak w ogóle, to my jeszcze nie mieszkamy, a już nam dachówka zielenieje To trzeba szybciej się wprowadzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 26.08.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Mogę potwierdzić, że karpiówka jest DROGA ... bardzo.Właśnie robimy sobie wyceny z różnego rodzaju dachówek .... karpiówka jest najdroższa ... oraz mnich/mniszka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.08.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Tak w ogóle, to my jeszcze nie mieszkamy, a już nam dachówka zielenieje To trzeba szybciej się wprowadzić! Masz rację, domowa atmosfera by coś tu poradziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.08.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Gratulacje Whisper !!!! No i jeszcze mały załącznik żeby było czym świętować http://secure.scotchwhisky.com/shop/acatalog/Glenfiddich4.jpg Dziękuję I gratuluję KASZTANCE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.08.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Fizyk, gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 26.08.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Whisper idziemy lep w lep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Whisper idziemy lep w lep Whisper idziemy łeb w łeb... w rankingu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Co dzisiaj takie słabe tempo? Za oknem deszcz, to gdzie Wy się ludzie podziewacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.08.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Kasztanka, kze: idziemy, idziemy.. Ale ja dziś w pracy więc mnie przegonicie Nie gniewam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts