Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

A tam zaraz o seksie. Głodnemu to zaraz chleb na myśli. My o wysiłku FIZYCZNYM mówimy Jacku :lol: :lol: :lol: :p :wink:

o jak "Fizycznym" to chyba do Ciebie sie trzeba zgłosić, co?

Funia ja dobry czlowiek jestem. Ja kobiecie w potrzebie odmówić nie potrafię ... :lol: :lol: :lol: :wink:

Tylko z tego Lublina do Gorzowa to jakieś .... 500- 600 km chyba?

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myśmy z Fizulą też pracowali nad przyspieszeniem porodu. Połozna powiedziała, że jak Iza nie urodzi do niedzieli - to nie mam mowy o porodzie w domu. Więc moja kochana żona biegała po lesie z psem na smyczy (biedny piesek). A brzuszek - jak piłeczka się odbijał :D :wink: .

Urodziliśmy w piątek rano (w piątek o 5 tej, 06.06.2003). Ale się działo!!! :wink:

To jakby co mogę pozyczyć psa od rodziców. Ale on jest silny i chyba żona by orła wywinełaby... :lol:

Mojej Pani doktor wyraźnie o inny rodzaj przyspieszania chodziło :roll:

z tego co wiem - pies do tego nie potrzebny

(no chyba, ze ktoś lubi :o :roll: )

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Co tak oczy wybałusza ... telewizji nie ogląda???? 8)

Qrczak, ja oglądam, ale takich rzeczy tam nie dają :roll: ... :lol: :lol: :lol:

A tam zaraz o seksie. Głodnemu to zaraz chleb na myśli. My o wysiłku FIZYCZNYM mówimy Jacku :lol: :lol: :lol: :p :wink:

Funia ja dobry czlowiek jestem. Ja kobiecie w potrzebie odmówić nie potrafię ... :lol: :lol: :lol: :wink:

.... zawsze się znajdzie jakaś praca fizyczna (np na budowie) oczywiście ...

:p :p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Tylko z tego Lublina do Gorzowa to jakieś .... 500- 600 km chyba?

To na piechotkę i po drodze na pewno Hani się znudzi siedzenie w brzuchu :wink: :lol:

Myśmy z Fizulą też pracowali nad przyspieszeniem porodu. Połozna powiedziała, że jak Iza nie urodzi do niedzieli - to nie mam mowy o porodzie w domu. Więc moja kochana żona biegała po lesie z psem na smyczy (biedny piesek). A brzuszek - jak piłeczka się odbijał :D :wink: .

Urodziliśmy w piątek rano (w piątek o 5 tej, 06.06.2003). Ale się działo!!! :wink:

To jakby co mogę pozyczyć psa od rodziców. Ale on jest silny i chyba żona by orła wywinełaby... :lol:

Mojej Pani doktor wyraźnie o inny rodzaj przyspieszania chodziło :roll:

z tego co wiem - pies do tego nie potrzebny

(no chyba, ze ktoś lubi :o :roll: )

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Co tak oczy wybałusza ... telewizji nie ogląda???? 8)

Qrczak, ja oglądam, ale takich rzeczy tam nie dają :roll: ... :lol: :lol: :lol:

moze zły kanał????

ciekawe, czy mnie ktoś pobije................ :roll:

Ania wazyła - 4.20

Michał - 4.150

kto bardziej utuczył noworodki? :wink:

:o :o :o To sie napracowałaś! Ale mojej babci nie pobiłaś, wujas ważył 5500g - 5,5kg (tak tak, słownie pięć i pół kilograma :roll: :o ) :-?

Moja szwagierka była bliska ekordu - córa 5,050 - poród trwał 40 minut!!!!!!! Od odejścia wód do wyklucia się małej.

Jacek - ty chłopie nie czaruj, nie gadaj o seksie - tylko bierz się do roboty i pisz streszczenie poprzedniej strony 8) :wink:

No, już, już .... lecę, pędzę ...

Po piewsze - dzięki za gratulki :lol:

Po drugie streszczenie będzie krótkie acz dosadne

Strona Nr 758 to taki nieco rozkołysany , rozflirtowany, nieco lubieżny a napewno przyjemny Boeing-785-Sexy....

Podoba się??? :lol: