Jacek69 26.08.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Majka Gratulacje!!! no i spadam .... do poniedziąłku Udanego weeeeekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.08.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Już za minutkę Juz za momęcik........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Rekordowe ilosci postow piszecie.... Rekord wpisów to rekord wpisów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Witam wszystkich!!!!!!!!!!! Cześć Moniś! Co słychać? Czesc Kze!!! U mnie same dobre nowiny: otoz mamy juz okna i drzwi - superowe, dzisiaj Zbych konczy pierwszy etap alarmu, wiec bedziemy sie mogli wlaczyc w monitoring i w ogole mam dobry nastroj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.08.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Ogłaszam inaugurację ostatniego weekendu w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.08.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Ja tam nie lubię BMW.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.08.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 I ja spadam!!!! 3majta się!!! Do wieczora! huraaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.08.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Ogłaszam inaugurację ostatniego weekendu w sierpniu I znowu szkoła, kanapki, tornister, lekcje................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.08.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Majka!!!!!!!!!!!!!!!! Przyczaiłas się. ledwo zdążyłam, palce mi się poplątały ale skutek odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.08.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 i jakie wejście z usmiechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Witam wszystkich!!!!!!!!!!! Cześć Moniś! Co słychać? Czesc Kze!!! U mnie same dobre nowiny: otoz mamy juz okna i drzwi - superowe, dzisiaj Zbych konczy pierwszy etap alarmu, wiec bedziemy sie mogli wlaczyc w monitoring i w ogole mam dobry nastroj To gratuluję! Mówisz, że Zbycha mozna wynając do monitoringu? To chyba dobra wiadomość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 26.08.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Coś nam obroty spadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Majka!!!!!!!!!!!!!!!! Przyczaiłas się. ledwo zdążyłam, palce mi się poplątały ale skutek odpowiedni No, a gdzie streszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Coś nam obroty spadły Jak Ty przyszłaś to dostalismy ... speedu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Witam wszystkich!!!!!!!!!!! Cześć Moniś! Co słychać? Czesc Kze!!! U mnie same dobre nowiny: otoz mamy juz okna i drzwi - superowe, dzisiaj Zbych konczy pierwszy etap alarmu, wiec bedziemy sie mogli wlaczyc w monitoring i w ogole mam dobry nastroj To gratuluję! Mówisz, że Zbycha mozna wynając do monitoringu? To chyba dobra wiadomość... Zbycha robi tylko instalacje alarmowe, a bedziemy sie podpinac chyba pod Solida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Witam wszystkich!!!!!!!!!!! Cześć Moniś! Co słychać? Czesc Kze!!! U mnie same dobre nowiny: otoz mamy juz okna i drzwi - superowe, dzisiaj Zbych konczy pierwszy etap alarmu, wiec bedziemy sie mogli wlaczyc w monitoring i w ogole mam dobry nastroj To gratuluję! Mówisz, że Zbycha mozna wynając do monitoringu? To chyba dobra wiadomość... Zbycha robi tylko instalacje alarmowe, a bedziemy sie podpinac chyba pod Solida Ale zawsze miło jak instalację zrobi ktoś znajomy, a nie firma ochroniarska (lub forma przez nich polecona).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Stuku puku.Tu dzięcioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Ani streszczenia, ani rankingu- skandal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Witam wszystkich!!!!!!!!!!! Cześć Moniś! Co słychać? Czesc Kze!!! U mnie same dobre nowiny: otoz mamy juz okna i drzwi - superowe, dzisiaj Zbych konczy pierwszy etap alarmu, wiec bedziemy sie mogli wlaczyc w monitoring i w ogole mam dobry nastroj To gratuluję! Mówisz, że Zbycha mozna wynając do monitoringu? To chyba dobra wiadomość... Zbycha robi tylko instalacje alarmowe, a bedziemy sie podpinac chyba pod Solida Ale zawsze miło jak instalację zrobi ktoś znajomy, a nie firma ochroniarska (lub forma przez nich polecona).. A to jest racja... oprocz tego Zbych jest przesympatyczny i bardzo dokladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Ani streszczenia, ani rankingu- skandal. Zwłaszcza streszczenia!!! ranking zawsze jakoś się kiedyś znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts