kze 29.08.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam wszystkich!! Co słychać? Od piatku tylko 2 stronki padły? Co to się stało? Łacza popsuły sie kochanym czajnikom, czy forum nie działało????? ostatnie....... A co się stało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam po przymusowym odwyku Aga gratulki !!! Przyłaczam się do gratulacji!!! Brawo dla wytrwałych: Aga J.G. i Fizyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.08.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam wszystkich!! Co słychać? Od piatku tylko 2 stronki padły? Co to się stało? Łacza popsuły sie kochanym czajnikom, czy forum nie działało????? ostatnie....... A co się stało??? nie dzialalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam wszystkich!! Co słychać? Od piatku tylko 2 stronki padły? Co to się stało? Łacza popsuły sie kochanym czajnikom, czy forum nie działało????? ostatnie....... A co się stało??? nie dzialalo Przez cały weekend? Zapowiedziana przerwa w celu konserwacji łącz lub instalacji operogramowowania? Coś było ogłaszane? Mbank jak robi przerwy to uprzedza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.08.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam wszystkich!! Co słychać? Od piatku tylko 2 stronki padły? Co to się stało? Łacza popsuły sie kochanym czajnikom, czy forum nie działało????? ostatnie....... A co się stało??? nie dzialalo Przez cały weekend? Zapowiedziana przerwa w celu konserwacji łącz lub instalacji operogramowowania? Coś było ogłaszane? Mbank jak robi przerwy to uprzedza... nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam wszystkich!! Co słychać? Od piatku tylko 2 stronki padły? Co to się stało? Łacza popsuły sie kochanym czajnikom, czy forum nie działało????? ostatnie....... A co się stało??? nie dzialalo Przez cały weekend? Zapowiedziana przerwa w celu konserwacji łącz lub instalacji operogramowowania? Coś było ogłaszane? Mbank jak robi przerwy to uprzedza... nic a nic No to rzeczywiście dla "narkomanów" mógł być to ciężki dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.08.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Na szczęście ja w weekendy rzadko kożystam, ale inni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.08.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Sie ma ziomale . Najbardziej mnie wkurzał tekst - spróbuj za parę minut. Ale najważniejsze, że działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Sie ma ziomale . Najbardziej mnie wkurzał tekst - spróbuj za parę minut. Ale najważniejsze, że działa! Sie ma! No przecież było powiedziane, że za kilka minut.. Kilka minut to pojecie względne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 29.08.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Sie ma ziomale . Najbardziej mnie wkurzał tekst - spróbuj za parę minut. Ale najważniejsze, że działa! To rzeczywiście było wkurzające Z frugiej strony - nie mamy czego nadrabiać w czytaniu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Sie ma ziomale . Najbardziej mnie wkurzał tekst - spróbuj za parę minut. Ale najważniejsze, że działa! To rzeczywiście było wkurzające Z frugiej strony - nie mamy czego nadrabiać w czytaniu .... I kolejność w rankingu pozostała bez zmian.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 29.08.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Sie ma ziomale . Najbardziej mnie wkurzał tekst - spróbuj za parę minut. Ale najważniejsze, że działa! To rzeczywiście było wkurzające Z frugiej strony - nie mamy czego nadrabiać w czytaniu .... I kolejność w rankingu pozostała bez zmian.. z czego najbardziej Ty się cieszysz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Sie ma ziomale . Najbardziej mnie wkurzał tekst - spróbuj za parę minut. Ale najważniejsze, że działa! To rzeczywiście było wkurzające Z frugiej strony - nie mamy czego nadrabiać w czytaniu .... I kolejność w rankingu pozostała bez zmian.. z czego najbardziej Ty się cieszysz .... Nie zaprzeczam i nie potwierdzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.08.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 STRESZCZENIE: ... czyli Forum nie działało więc nikt nic nie pisał ...... No a już myślałm że tylko ja mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.08.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 No to rzeczywiście dla "narkomanów" mógł być to ciężki dzień... Cięzkie 2 dni!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 No to rzeczywiście dla "narkomanów" mógł być to ciężki dzień... Cięzkie 2 dni!!!!! Zalezy dla kogo.. Może w weekend lepiej posiedzieć na na trawce niż przed monitorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Co to się stało?? Tyle czasu i nikt nic nie napisał? Rekord wpisów do czegoś zobowiązuje, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam i dzięki za gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.08.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 witajcie. przynajmniej raz nie muszę czytać z 10 stron do tyłu Zaglądam wczoraj - wyjątkowo - na forum, a tam.............chlast po łapach - nic nie działa Nie nalezy zmieniać swoich zasad - weekend dla rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts