SławekD-żonka 29.08.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Praca - wązna rzecz! Ja uważam, że lepiej jak jest za dużo pracy, niż jakby jej miało brakować... Dokładnie tak I tym zdaniem mówię do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 I to może trwać 3-4 tygodnie ponoć... no, musi albo i nie kmusi .... zalezy od sytuacji .... A kiedy nie musi? Bo mnie gmina już zaczyna denerwować... Wtedy, gdy nie ma kogo pytać ... czyli nie masz bezpośrednich sąsiadów .... tak było u mnie Wówczas cały proces uprawomocniania zależy wyłącznie od tego czy zadeklarujesz (na piśmie), że nie zamierzasz się odwoływać od PnB ..... ... i już po kilku dniach (choć tego do dziś nie mogę zrozumieć po co czekają) dostajesz uprawomocnione PnB ! Ale u mnie są sąsiedzi... To pewnie będzie ze 4tyg... Czyli .. po urodzeniu dziecka A w temacie dziecka! Już wiem jak było z wagą. Ja urodziłem się w 8mym miesiącu i ważyłem 2400, a żona w 9-tym i 2700. dziecko w 35tyg i 4dniu waży 2200... Czyli jak, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Praca - wązna rzecz! Ja uważam, że lepiej jak jest za dużo pracy, niż jakby jej miało brakować... Dokładnie tak I tym zdaniem mówię do widzenia Ale jak jest za dużo to mozna odreagować stres gadając na RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 29.08.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Praca - ważna rzecz! Ja uważam, że lepiej jak jest za dużo pracy, niż jakby jej miało brakować... Dokładnie tak I tym zdaniem mówię do widzenia Ale jak jest za dużo to mozna odreagować stres gadając na RW... własnie trzeba pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Praca - ważna rzecz! Ja uważam, że lepiej jak jest za dużo pracy, niż jakby jej miało brakować... Dokładnie tak I tym zdaniem mówię do widzenia Ale jak jest za dużo to mozna odreagować stres gadając na RW... własnie trzeba pracowac A przerwy spędzać w RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 29.08.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 strzeliła Aga J.G ciemną i głuchą nocą... przywitała SławekD- żonka pojawiła się kasztanka i Jacek69, monka i kze, fizyk biadolili, że forum nie działało na koniec kze prowadził monolog o PnB a facio wciął się w samotne wywody... Nic się nie wciął, tylko kulturalnie przywitał się... trafiło sie ślepej kurze jajko.... (czyli mnie....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 strzeliła Aga J.G ciemną i głuchą nocą... przywitała SławekD- żonka pojawiła się kasztanka i Jacek69, monka i kze, fizyk biadolili, że forum nie działało na koniec kze prowadził monolog o PnB a facio wciął się w samotne wywody... Nic się nie wciął, tylko kulturalnie przywitał się... trafiło sie ślepej kurze jajko.... (czyli mnie....) Od kiedy slepy jesteś? Nie mówiąc o kurze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 strzeliła Aga J.G ciemną i głuchą nocą... przywitała SławekD- żonka pojawiła się kasztanka i Jacek69, monka i kze, fizyk biadolili, że forum nie działało na koniec kze prowadził monolog o PnB a facio wciął się w samotne wywody... Nic się nie wciął, tylko kulturalnie przywitał się... trafiło sie ślepej kurze jajko.... (czyli mnie....) A poza tym to Twój 7-my punkt! Nie jest tak źle... Biorąc pod uwagę czas od jakiego jesteś w RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 I co znowu wszyscy sobie poszli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ja przyszłąm zobaczyć co słychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ja przyszłąm zobaczyć co słychac Ciesze się, cieszę się.. Bo juz myslałem, żeś porzuciła RW dla KK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ja przyszłąm zobaczyć co słychac I co? Jakie wrażenia? A może masz jakies ciekawe informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Chyba rzeczywiście dziś wszyscy sa strasznie zapracowani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Nic nie słychać zaczyna się szkoła i zaczyna być brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Nic nie słychać zaczyna się szkoła i zaczyna być brak czasu A jak szkoła to nie ma czasu na forum? Myślałem, że jak budowa to nie ma czasu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Tylko jedna stronka podczas całego dnia??? No nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ja rozumiem, że dużo pracy, słońce świeci, ale tak nikt, prawie nic nie postuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.08.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 ???? co???? nawet nie ma jak sie wyrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Jestem niepocieszony, że dziś nie mam z kim pagadać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts