kze 29.08.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 ???? co???? nawet nie ma jak sie wyrwać Skąd chcesz się wyrwać? Z pracy? Może Paty przyjdzie to zerwiemy się na wagary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A gdzie reszta ferajny? Fizyk? Funia (może rodzi? )? Kasztanka? Badi? Whisper? Maksiu? itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.08.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A gdzie reszta ferajny? Fizyk? Funia (może rodzi? )? Kasztanka? Badi? Whisper? Maksiu? itd.... niestety - nie rodzi ale była na spacerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A jak Wam podoba się pogoda? U mnie świeci słońce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A gdzie reszta ferajny? Fizyk? Funia (może rodzi? )? Kasztanka? Badi? Whisper? Maksiu? itd.... niestety - nie rodzi ale była na spacerku Oooo! A ja juz myslałem... To wszystko z samotności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A gdzie reszta ferajny? Fizyk? Funia (może rodzi? )? Kasztanka? Badi? Whisper? Maksiu? itd.... niestety - nie rodzi ale była na spacerku I jak było? Ładna pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.08.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 UWAGA - zaczyna sie posiedzenie w sprawie VAtu (będą mebelki czy nie będą?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.08.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 UWAGA - zaczyna sie posiedzenie w sprawie VAtu (będą mebelki czy nie będą?) wiedziałam że jesteś na nasłuchu w necie informacji nie znalazłam więc zdawaj relację na bierząco mebelki! mebelki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.08.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A gdzie reszta ferajny? Fizyk? Funia (może rodzi? )? Kasztanka? Badi? Whisper? Maksiu? itd.... eee to idę sobie, ze mną nie chciałeś gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 UWAGA - zaczyna sie posiedzenie w sprawie VAtu (będą mebelki czy nie będą?) Będą, będą... Przecież ta ustawa to kiełbasa wyborcza!!! Na pewno przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A gdzie reszta ferajny? Fizyk? Funia (może rodzi? )? Kasztanka? Badi? Whisper? Maksiu? itd.... eee to idę sobie, ze mną nie chciałeś gadać Jak to nie chciałem??? ja tylko tak kilka osób z głowy wpisałem... Tak to musiałbym cały ranking czajników wpisac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.08.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 więc zdawaj relację na bierząco mebelki! mebelki! Na razie przemawia Dubaniowski i tłumaczy nam tłukom dlaczego Pan Prezydent zawetował niebezpieczną ustawę. (ps. mebelki, mebelki) PS. a swoją drogą jak teraz nas straszą, że trzeba bedzie podnieść akcyzę na paliwo - jak bedzie zwrot budującym - to gdzie przeżarli te 15 % VAT które zyskali na podwyżce w 2004. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Poza tym jakby tej ustawy nie odrzucili to wyborcy by ich ... pobili. A dokładnie odpowiednio by zagłosowali, tak więc jestem na 100% pewny, że wszyscy poprą tą ustawę tzn. orzucą veto Prezydenta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 więc zdawaj relację na bierząco mebelki! mebelki! Na razie przemawia Dubaniowski i tłumaczy nam tłukom dlaczego Pan Prezydent zawetował niebezpieczną ustawę. (ps. mebelki, mebelki) PS. a swoją drogą jak teraz nas straszą, że trzeba bedzie podnieść akcyzę na paliwo - jak bedzie zwrot budującym - to gdzie przeżarli te 15 % VAT które zyskali na podwyżce w 2004. No bo to darmnozjady i pasibrzuchy (jak to moja zona mówi... )!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.08.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Teraz przemawia poseł Janowski (nie Gabriel) (coś pustawo na trybunach - o a teraz mała przerwa w dostawie sygnału - albo mi sie tuner zawiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Teraz przemawia poseł Janowski (nie Gabriel) (coś pustawo na trybunach - o a teraz mała przerwa w dostawie sygnału - albo mi sie tuner zawiesił Chyba jednak tuner... Ale prosimy nie przerywać nadawania relacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 To jakie będa te mebelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.08.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 oki sygnał wrócił dalej Janowski mówi, ze ustawa nie jest "kiełbasą wyborczą" Ps. coś mi się pierniczy z tunerem - znów sie podwiesił. Może mam gołębia na konwerterze (co się czasem zdarza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.08.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 No i co z tym Vat'em i mebelkami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.08.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 (coś pustawo na trybunach mam nadzieję że wystarczająco żeby przegłosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts