Gość 23.02.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 czemu przechlapane???? damy rade dziewczyny!!!!!!!!!!! DO BOJUU DO BBOOOJUUU!!!!!!!!!! strona dziewiata czeka na odsłonę! Masz rację Kasztanka: DO BOJU!! Doooooopieeeeroooooo teeeeeerrrraaaaaazzzz maaaaamyyyyyy wyyyyyzwaaaaanieeeeeeee!!!!!!!!!! Doooooo booooooojuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Ano mamy więc: DO BOJU!! oby nam sie udalo!!!! Uda nam się: DO BOJU!! Odliczanie czas zaczac w takim razie!!!!!!!!!!! A więc:osiem, dziewięć..DO BOJU!! musi my sobie jeszcze zyczyc wytrwalosci coby sie nie poddac 2posty przed dziewiatka! POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!! O W O D Z E N I A ! ! ! ! ! ! Życzę sobie...DO BOJU!! Wytrwalosci cierpliwosci i odwagi w walce o dziewiatke!!!!!!!!!!!!!!!! A potem o dziesiątkę..DO BOJU!! Widze,ze latwo nie bedzie Razem dziewczyny, to i 100(o przepraszam chciałam napisać SETNEJ) strony dojdziemy..DO BOJU!! Joola lepiej bym tego nie ujela!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.02.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.02.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 czemu przechlapane???? damy rade dziewczyny!!!!!!!!!!! DO BOJUU DO BBOOOJUUU!!!!!!!!!! strona dziewiata czeka na odsłonę! Masz rację Kasztanka: DO BOJU!! Doooooopieeeeroooooo teeeeeerrrraaaaaazzzz maaaaamyyyyyy wyyyyyzwaaaaanieeeeeeee!!!!!!!!!! Doooooo booooooojuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Ano mamy więc: DO BOJU!! oby nam sie udalo!!!! Uda nam się: DO BOJU!! Odliczanie czas zaczac w takim razie!!!!!!!!!!! A więc:osiem, dziewięć..DO BOJU!! musi my sobie jeszcze zyczyc wytrwalosci coby sie nie poddac 2posty przed dziewiatka! POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!! O W O D Z E N I A ! ! ! ! ! ! Życzę sobie...DO BOJU!! Wytrwalosci cierpliwosci i odwagi w walce o dziewiatke!!!!!!!!!!!!!!!! A potem o dziesiątkę..DO BOJU!! Widze,ze latwo nie bedzie Razem dziewczyny, to i 100(o przepraszam chciałam napisać SETNEJ) strony dojdziemy..DO BOJU!! Joola lepiej bym tego nie ujela!!!!!!! To ja też się przyłączam. Do boju. Czas dziewiątą stronę zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.02.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 dziewczyny idziecie jak burza!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 24.02.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 łoj cosik cieniutkorekorda nie budzietale się wpisuję Pozdrowienia dla wszystkich budującychtych co jeszcze nie zaczeli (jak ja) szaleńców poszukujących kawałka pola coby chałupę wyrzeźbićlekko-pół-średnio zaawansowanych oraz szczęśliwych posiadaczy wiechyno i oczywiście wykańczających i wykończonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 24.02.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 widzę że tu taka świecka tradycja coby choć dwa wpisy klepnąć... więc pozdrawiam jeszcze remontujących - bez względu czy skończyli budować swe domy 20+ lat wzad ... czy może już remontują choć budowa jeszcze trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 czemu przechlapane???? damy rade dziewczyny!!!!!!!!!!! DO BOJUU DO BBOOOJUUU!!!!!!!!!! strona dziewiata czeka na odsłonę! Masz rację Kasztanka: DO BOJU!! Doooooopieeeeroooooo teeeeeerrrraaaaaazzzz maaaaamyyyyyy wyyyyyzwaaaaanieeeeeeee!!!!!!!!!! Doooooo booooooojuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Ano mamy więc: DO BOJU!! oby nam sie udalo!!!! Uda nam się: DO BOJU!! Odliczanie czas zaczac w takim razie!!!!!!!!!!! A więc:osiem, dziewięć..DO BOJU!! musi my sobie jeszcze zyczyc wytrwalosci coby sie nie poddac 2posty przed dziewiatka! POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!! O W O D Z E N I A ! ! ! ! ! ! Życzę sobie...DO BOJU!! Wytrwalosci cierpliwosci i odwagi w walce o dziewiatke!!!!!!!!!!!!!!!! A potem o dziesiątkę..DO BOJU!! Widze,ze latwo nie bedzie Razem dziewczyny, to i 100(o przepraszam chciałam napisać SETNEJ) strony dojdziemy..DO BOJU!! Joola lepiej bym tego nie ujela!!!!!!! To ja też się przyłączam. Do boju. Czas dziewiątą stronę zacząć. DAMY RADE DAMY RADE DAMY RADE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 czemu przechlapane???? damy rade dziewczyny!!!!!!!!!!! DO BOJUU DO BBOOOJUUU!!!!!!!!!! strona dziewiata czeka na odsłonę! Masz rację Kasztanka: DO BOJU!! Doooooopieeeeroooooo teeeeeerrrraaaaaazzzz maaaaamyyyyyy wyyyyyzwaaaaanieeeeeeee!!!!!!!!!! Doooooo booooooojuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Ano mamy więc: DO BOJU!! oby nam sie udalo!!!! Uda nam się: DO BOJU!! Odliczanie czas zaczac w takim razie!!!!!!!!!!! A więc:osiem, dziewięć..DO BOJU!! musi my sobie jeszcze zyczyc wytrwalosci coby sie nie poddac 2posty przed dziewiatka! POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!! O W O D Z E N I A ! ! ! ! ! ! Życzę sobie...DO BOJU!! Wytrwalosci cierpliwosci i odwagi w walce o dziewiatke!!!!!!!!!!!!!!!! A potem o dziesiątkę..DO BOJU!! Widze,ze latwo nie bedzie Razem dziewczyny, to i 100(o przepraszam chciałam napisać SETNEJ) strony dojdziemy..DO BOJU!! Joola lepiej bym tego nie ujela!!!!!!! To ja też się przyłączam. Do boju. Czas dziewiątą stronę zacząć. DAMY RADE DAMY RADE DAMY RADE I co i znowu osemka!!!!!!!! M U S Z E S I E B A R D Z I E J P O S T A R A C ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 24.02.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 no to zaczynamy "9" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 czemu przechlapane???? damy rade dziewczyny!!!!!!!!!!! DO BOJUU DO BBOOOJUUU!!!!!!!!!! strona dziewiata czeka na odsłonę! Masz rację Kasztanka: DO BOJU!! Doooooopieeeeroooooo teeeeeerrrraaaaaazzzz maaaaamyyyyyy wyyyyyzwaaaaanieeeeeeee!!!!!!!!!! Doooooo booooooojuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Ano mamy więc: DO BOJU!! oby nam sie udalo!!!! Uda nam się: DO BOJU!! Odliczanie czas zaczac w takim razie!!!!!!!!!!! A więc:osiem, dziewięć..DO BOJU!! musi my sobie jeszcze zyczyc wytrwalosci coby sie nie poddac 2posty przed dziewiatka! POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!! O W O D Z E N I A ! ! ! ! ! ! Życzę sobie...DO BOJU!! Wytrwalosci cierpliwosci i odwagi w walce o dziewiatke!!!!!!!!!!!!!!!! A potem o dziesiątkę..DO BOJU!! Widze,ze latwo nie bedzie Razem dziewczyny, to i 100(o przepraszam chciałam napisać SETNEJ) strony dojdziemy..DO BOJU!! Joola lepiej bym tego nie ujela!!!!!!! To ja też się przyłączam. Do boju. Czas dziewiątą stronę zacząć. DAMY RADE DAMY RADE DAMY RADE I co i znowu osemka!!!!!!!! M U S Z E S I E B A R D Z I E J P O S T A R A C ! ! ! Żeby zacząć dziewiątą, trzeba się baaaaaaardziej starać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 czemu przechlapane???? damy rade dziewczyny!!!!!!!!!!! DO BOJUU DO BBOOOJUUU!!!!!!!!!! strona dziewiata czeka na odsłonę! Masz rację Kasztanka: DO BOJU!! Doooooopieeeeroooooo teeeeeerrrraaaaaazzzz maaaaamyyyyyy wyyyyyzwaaaaanieeeeeeee!!!!!!!!!! Doooooo booooooojuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Ano mamy więc: DO BOJU!! oby nam sie udalo!!!! Uda nam się: DO BOJU!! Odliczanie czas zaczac w takim razie!!!!!!!!!!! A więc:osiem, dziewięć..DO BOJU!! musi my sobie jeszcze zyczyc wytrwalosci coby sie nie poddac 2posty przed dziewiatka! POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!! O W O D Z E N I A ! ! ! ! ! ! Życzę sobie...DO BOJU!! Wytrwalosci cierpliwosci i odwagi w walce o dziewiatke!!!!!!!!!!!!!!!! A potem o dziesiątkę..DO BOJU!! Widze,ze latwo nie bedzie Razem dziewczyny, to i 100(o przepraszam chciałam napisać SETNEJ) strony dojdziemy..DO BOJU!! Joola lepiej bym tego nie ujela!!!!!!! To ja też się przyłączam. Do boju. Czas dziewiątą stronę zacząć. DAMY RADE DAMY RADE DAMY RADE I co i znowu osemka!!!!!!!! M U S Z E S I E B A R D Z I E J P O S T A R A C ! ! ! Żeby zacząć dziewiątą, trzeba się baaaaaaardziej starać!!!! I jeszcze bardziej, niż bardziej. Nic nie ma za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 czemu przechlapane???? damy rade dziewczyny!!!!!!!!!!! DO BOJUU DO BBOOOJUUU!!!!!!!!!! strona dziewiata czeka na odsłonę! Masz rację Kasztanka: DO BOJU!! Doooooopieeeeroooooo teeeeeerrrraaaaaazzzz maaaaamyyyyyy wyyyyyzwaaaaanieeeeeeee!!!!!!!!!! Doooooo booooooojuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Ano mamy więc: DO BOJU!! oby nam sie udalo!!!! Uda nam się: DO BOJU!! Odliczanie czas zaczac w takim razie!!!!!!!!!!! A więc:osiem, dziewięć..DO BOJU!! musi my sobie jeszcze zyczyc wytrwalosci coby sie nie poddac 2posty przed dziewiatka! POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!! O W O D Z E N I A ! ! ! ! ! ! Życzę sobie...DO BOJU!! Wytrwalosci cierpliwosci i odwagi w walce o dziewiatke!!!!!!!!!!!!!!!! A potem o dziesiątkę..DO BOJU!! Widze,ze latwo nie bedzie Razem dziewczyny, to i 100(o przepraszam chciałam napisać SETNEJ) strony dojdziemy..DO BOJU!! Joola lepiej bym tego nie ujela!!!!!!! To ja też się przyłączam. Do boju. Czas dziewiątą stronę zacząć. DAMY RADE DAMY RADE DAMY RADE I co i znowu osemka!!!!!!!! M U S Z E S I E B A R D Z I E J P O S T A R A C ! ! ! Żeby zacząć dziewiątą, trzeba się baaaaaaardziej starać!!!! I jeszcze bardziej, niż bardziej. Nic nie ma za darmo. NO DOBRA TO JA TERAZ PROBUJE!!!!!!!!! To co juz 9?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 czemu przechlapane???? damy rade dziewczyny!!!!!!!!!!! DO BOJUU DO BBOOOJUUU!!!!!!!!!! strona dziewiata czeka na odsłonę! Masz rację Kasztanka: DO BOJU!! Doooooopieeeeroooooo teeeeeerrrraaaaaazzzz maaaaamyyyyyy wyyyyyzwaaaaanieeeeeeee!!!!!!!!!! Doooooo booooooojuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Ano mamy więc: DO BOJU!! oby nam sie udalo!!!! Uda nam się: DO BOJU!! Odliczanie czas zaczac w takim razie!!!!!!!!!!! A więc:osiem, dziewięć..DO BOJU!! musi my sobie jeszcze zyczyc wytrwalosci coby sie nie poddac 2posty przed dziewiatka! POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!! O W O D Z E N I A ! ! ! ! ! ! Życzę sobie...DO BOJU!! Wytrwalosci cierpliwosci i odwagi w walce o dziewiatke!!!!!!!!!!!!!!!! A potem o dziesiątkę..DO BOJU!! Widze,ze latwo nie bedzie Razem dziewczyny, to i 100(o przepraszam chciałam napisać SETNEJ) strony dojdziemy..DO BOJU!! Joola lepiej bym tego nie ujela!!!!!!! To ja też się przyłączam. Do boju. Czas dziewiątą stronę zacząć. DAMY RADE DAMY RADE DAMY RADE I co i znowu osemka!!!!!!!! M U S Z E S I E B A R D Z I E J P O S T A R A C ! ! ! Żeby zacząć dziewiątą, trzeba się baaaaaaardziej starać!!!! I jeszcze bardziej, niż bardziej. Nic nie ma za darmo. NO DOBRA TO JA TERAZ PROBUJE!!!!!!!!! To co juz 9?????? Nie no kochana osma strono skoncz sie w koncu!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 czemu przechlapane???? damy rade dziewczyny!!!!!!!!!!! DO BOJUU DO BBOOOJUUU!!!!!!!!!! strona dziewiata czeka na odsłonę! Masz rację Kasztanka: DO BOJU!! Doooooopieeeeroooooo teeeeeerrrraaaaaazzzz maaaaamyyyyyy wyyyyyzwaaaaanieeeeeeee!!!!!!!!!! Doooooo booooooojuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Ano mamy więc: DO BOJU!! oby nam sie udalo!!!! Uda nam się: DO BOJU!! Odliczanie czas zaczac w takim razie!!!!!!!!!!! A więc:osiem, dziewięć..DO BOJU!! musi my sobie jeszcze zyczyc wytrwalosci coby sie nie poddac 2posty przed dziewiatka! POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!! O W O D Z E N I A ! ! ! ! ! ! Życzę sobie...DO BOJU!! Wytrwalosci cierpliwosci i odwagi w walce o dziewiatke!!!!!!!!!!!!!!!! A potem o dziesiątkę..DO BOJU!! Widze,ze latwo nie bedzie Razem dziewczyny, to i 100(o przepraszam chciałam napisać SETNEJ) strony dojdziemy..DO BOJU!! Joola lepiej bym tego nie ujela!!!!!!! To ja też się przyłączam. Do boju. Czas dziewiątą stronę zacząć. DAMY RADE DAMY RADE DAMY RADE I co i znowu osemka!!!!!!!! M U S Z E S I E B A R D Z I E J P O S T A R A C ! ! ! Żeby zacząć dziewiątą, trzeba się baaaaaaardziej starać!!!! I jeszcze bardziej, niż bardziej. Nic nie ma za darmo. NO DOBRA TO JA TERAZ PROBUJE!!!!!!!!! To co juz 9?????? Nie no kochana osma strono skoncz sie w koncu!!!!!!!!!!! Coś się za slabo staramy dziewczyny. Trzeba bardziej popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 czemu przechlapane???? damy rade dziewczyny!!!!!!!!!!! DO BOJUU DO BBOOOJUUU!!!!!!!!!! strona dziewiata czeka na odsłonę! Masz rację Kasztanka: DO BOJU!! Doooooopieeeeroooooo teeeeeerrrraaaaaazzzz maaaaamyyyyyy wyyyyyzwaaaaanieeeeeeee!!!!!!!!!! Doooooo booooooojuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Ano mamy więc: DO BOJU!! oby nam sie udalo!!!! Uda nam się: DO BOJU!! Odliczanie czas zaczac w takim razie!!!!!!!!!!! A więc:osiem, dziewięć..DO BOJU!! musi my sobie jeszcze zyczyc wytrwalosci coby sie nie poddac 2posty przed dziewiatka! POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!! O W O D Z E N I A ! ! ! ! ! ! Życzę sobie...DO BOJU!! Wytrwalosci cierpliwosci i odwagi w walce o dziewiatke!!!!!!!!!!!!!!!! A potem o dziesiątkę..DO BOJU!! Widze,ze latwo nie bedzie Razem dziewczyny, to i 100(o przepraszam chciałam napisać SETNEJ) strony dojdziemy..DO BOJU!! Joola lepiej bym tego nie ujela!!!!!!! To ja też się przyłączam. Do boju. Czas dziewiątą stronę zacząć. DAMY RADE DAMY RADE DAMY RADE I co i znowu osemka!!!!!!!! M U S Z E S I E B A R D Z I E J P O S T A R A C ! ! ! Żeby zacząć dziewiątą, trzeba się baaaaaaardziej starać!!!! I jeszcze bardziej, niż bardziej. Nic nie ma za darmo. NO DOBRA TO JA TERAZ PROBUJE!!!!!!!!! To co juz 9?????? Nie no kochana osma strono skoncz sie w koncu!!!!!!!!!!! Coś się za slabo staramy dziewczyny. Trzeba bardziej popracować. czuję, że ta dziwiąta strona jest tuz, tuż. Komu sie uda? No komu? Czy będzie to dzisiaj? Czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 czemu przechlapane???? damy rade dziewczyny!!!!!!!!!!! DO BOJUU DO BBOOOJUUU!!!!!!!!!! strona dziewiata czeka na odsłonę! Masz rację Kasztanka: DO BOJU!! Doooooopieeeeroooooo teeeeeerrrraaaaaazzzz maaaaamyyyyyy wyyyyyzwaaaaanieeeeeeee!!!!!!!!!! Doooooo booooooojuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Ano mamy więc: DO BOJU!! oby nam sie udalo!!!! Uda nam się: DO BOJU!! Odliczanie czas zaczac w takim razie!!!!!!!!!!! A więc:osiem, dziewięć..DO BOJU!! musi my sobie jeszcze zyczyc wytrwalosci coby sie nie poddac 2posty przed dziewiatka! POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!! O W O D Z E N I A ! ! ! ! ! ! Życzę sobie...DO BOJU!! Wytrwalosci cierpliwosci i odwagi w walce o dziewiatke!!!!!!!!!!!!!!!! A potem o dziesiątkę..DO BOJU!! Widze,ze latwo nie bedzie Razem dziewczyny, to i 100(o przepraszam chciałam napisać SETNEJ) strony dojdziemy..DO BOJU!! Joola lepiej bym tego nie ujela!!!!!!! To ja też się przyłączam. Do boju. Czas dziewiątą stronę zacząć. DAMY RADE DAMY RADE DAMY RADE I co i znowu osemka!!!!!!!! M U S Z E S I E B A R D Z I E J P O S T A R A C ! ! ! Żeby zacząć dziewiątą, trzeba się baaaaaaardziej starać!!!! I jeszcze bardziej, niż bardziej. Nic nie ma za darmo. NO DOBRA TO JA TERAZ PROBUJE!!!!!!!!! To co juz 9?????? Nie no kochana osma strono skoncz sie w koncu!!!!!!!!!!! Coś się za slabo staramy dziewczyny. Trzeba bardziej popracować. czuję, że ta dziwiąta strona jest tuz, tuż. Komu sie uda? No komu? Czy będzie to dzisiaj? Czy nie?[/quote:92e9d8bd65] No to teraz ja probuje I jak???? Juz dziewiatka???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 czemu przechlapane???? damy rade dziewczyny!!!!!!!!!!! DO BOJUU DO BBOOOJUUU!!!!!!!!!! strona dziewiata czeka na odsłonę! Masz rację Kasztanka: DO BOJU!! Doooooopieeeeroooooo teeeeeerrrraaaaaazzzz maaaaamyyyyyy wyyyyyzwaaaaanieeeeeeee!!!!!!!!!! Doooooo booooooojuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Ano mamy więc: DO BOJU!! oby nam sie udalo!!!! Uda nam się: DO BOJU!! Odliczanie czas zaczac w takim razie!!!!!!!!!!! A więc:osiem, dziewięć..DO BOJU!! musi my sobie jeszcze zyczyc wytrwalosci coby sie nie poddac 2posty przed dziewiatka! POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!! O W O D Z E N I A ! ! ! ! ! ! Życzę sobie...DO BOJU!! Wytrwalosci cierpliwosci i odwagi w walce o dziewiatke!!!!!!!!!!!!!!!! A potem o dziesiątkę..DO BOJU!! Widze,ze latwo nie bedzie Razem dziewczyny, to i 100(o przepraszam chciałam napisać SETNEJ) strony dojdziemy..DO BOJU!! Joola lepiej bym tego nie ujela!!!!!!! To ja też się przyłączam. Do boju. Czas dziewiątą stronę zacząć. DAMY RADE DAMY RADE DAMY RADE I co i znowu osemka!!!!!!!! M U S Z E S I E B A R D Z I E J P O S T A R A C ! ! ! Żeby zacząć dziewiątą, trzeba się baaaaaaardziej starać!!!! I jeszcze bardziej, niż bardziej. Nic nie ma za darmo. NO DOBRA TO JA TERAZ PROBUJE!!!!!!!!! To co juz 9?????? Nie no kochana osma strono skoncz sie w koncu!!!!!!!!!!! Coś się za slabo staramy dziewczyny. Trzeba bardziej popracować. czuję, że ta dziwiąta strona jest tuz, tuż. Komu sie uda? No komu? Czy będzie to dzisiaj? Czy nie?[/quote:5950f910bf] No to teraz ja probuje I jak???? Juz dziewiatka????????????[/quote:5950f910bf] Jeszcze raz w takim razie osemkowo pozdrawiam i mam nadzieje, ze nastepny wpis juz bedzie na 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 czemu przechlapane???? damy rade dziewczyny!!!!!!!!!!! DO BOJUU DO BBOOOJUUU!!!!!!!!!! strona dziewiata czeka na odsłonę! Masz rację Kasztanka: DO BOJU!! Doooooopieeeeroooooo teeeeeerrrraaaaaazzzz maaaaamyyyyyy wyyyyyzwaaaaanieeeeeeee!!!!!!!!!! Doooooo booooooojuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Ano mamy więc: DO BOJU!! oby nam sie udalo!!!! Uda nam się: DO BOJU!! Odliczanie czas zaczac w takim razie!!!!!!!!!!! A więc:osiem, dziewięć..DO BOJU!! musi my sobie jeszcze zyczyc wytrwalosci coby sie nie poddac 2posty przed dziewiatka! POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!! O W O D Z E N I A ! ! ! ! ! ! Życzę sobie...DO BOJU!! Wytrwalosci cierpliwosci i odwagi w walce o dziewiatke!!!!!!!!!!!!!!!! A potem o dziesiątkę..DO BOJU!! Widze,ze latwo nie bedzie Razem dziewczyny, to i 100(o przepraszam chciałam napisać SETNEJ) strony dojdziemy..DO BOJU!! Joola lepiej bym tego nie ujela!!!!!!! To ja też się przyłączam. Do boju. Czas dziewiątą stronę zacząć. DAMY RADE DAMY RADE DAMY RADE I co i znowu osemka!!!!!!!! M U S Z E S I E B A R D Z I E J P O S T A R A C ! ! ! Żeby zacząć dziewiątą, trzeba się baaaaaaardziej starać!!!! I jeszcze bardziej, niż bardziej. Nic nie ma za darmo. NO DOBRA TO JA TERAZ PROBUJE!!!!!!!!! To co juz 9?????? Nie no kochana osma strono skoncz sie w koncu!!!!!!!!!!! Coś się za slabo staramy dziewczyny. Trzeba bardziej popracować. czuję, że ta dziwiąta strona jest tuz, tuż. Komu sie uda? No komu? Czy będzie to dzisiaj? Czy nie?[/quote:c130f8a9f6] No to teraz ja probuje I jak???? Juz dziewiatka????????????[/quote:c130f8a9f6] Jeszcze raz w takim razie osemkowo pozdrawiam i mam nadzieje, ze nastepny wpis juz bedzie na 9 [/quote:c130f8a9f6] No i gdzie sie podzialy wszystkie Panie rekordzistki????? Sama ma z materia walczyc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.02.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Pomogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.02.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 No dobra, to i ja ostatni raz na tej stronce się w piszę Qurcze chyba nas za mało do tego rekordu FORUMOWICZE HELP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts