Gość 30.08.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ciekaw jestem jak to będzie jak zacznę budowę.. Dopiero uzyskałem PnB, a już mam .. ok.5,5tyś postów.. A co będzie później... Ahoj! KZE to zalezy od stopnia Twojego zaangażowania w budowę.... Jeśli będziesz tylko sprawdzał jak postepuje budowa to myślę, że jeszcze przyspieszysz tempo pisania postów.... jeśli jednak masz zamiar poświęcać czas na budowę to raczej chyba zwolnisz .... najlepiej wypośrodkuj .... a najważniejsze ZACZNIJ BUDOWAĆ Mam zamiar wylać fundamenty i postawić sciankę fundamentową na jesieni.. To kiedy zaczynacie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No to może whisky http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/001/119.jpg Kze to nie jest whisky!!!!!!!!! W zamiarze miałęm postawić whisky... To jest BAILES IRISH CREAM Baileys Oryginal Irish Cream. Butelka 0,7l. Zawartość alkoholu 17%. Produkt pochodzący z Irlandii (1L 85.27zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 To już na pewno jest whisky...http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/027/2737.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.08.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No to może whisky http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/001/119.jpg Kze to nie jest whisky!!!!!!!!! facetowi takiego trunku nie nalezy proponować, wyżłopie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No to może whisky http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/001/119.jpg Kze to nie jest whisky!!!!!!!!! W zamiarze miałęm postawić whisky... To jest BAILES IRISH CREAM Baileys Oryginal Irish Cream. Butelka 0,7l. Zawartość alkoholu 17%. Produkt pochodzący z Irlandii (1L 85.27zł) Zdecydowanie wole Baileys'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Albo może tequilla? http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/002/244.jpg Tequillka tez nie pogardze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 30.08.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No to może whisky http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/001/119.jpg Kze to nie jest whisky!!!!!!!!! W zamiarze miałęm postawić whisky... To jest BAILES IRISH CREAM Baileys Oryginal Irish Cream. Butelka 0,7l. Zawartość alkoholu 17%. Produkt pochodzący z Irlandii (1L 85.27zł) Zdecydowanie wole Baileys'a Każdy kto ma zdrowe kubki smakowe woli Baileys'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ciekaw jestem jak to będzie jak zacznę budowę.. Dopiero uzyskałem PnB, a już mam .. ok.5,5tyś postów.. A co będzie później... Ahoj! KZE to zalezy od stopnia Twojego zaangażowania w budowę.... Jeśli będziesz tylko sprawdzał jak postepuje budowa to myślę, że jeszcze przyspieszysz tempo pisania postów.... jeśli jednak masz zamiar poświęcać czas na budowę to raczej chyba zwolnisz .... najlepiej wypośrodkuj .... a najważniejsze ZACZNIJ BUDOWAĆ Mam zamiar wylać fundamenty i postawić sciankę fundamentową na jesieni.. To kiedy zaczynacie??????? Jak tylko decyzja uprawmomocni się to będę chciał zdążyć przed zimą... Tak więc po odebraniu decyzji rozpoczynam casting firmy. Muszę jednak pamiętać, że we wrzesniu żona będzie rodzić... Tak więc wszytsko na raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 no prosze odrazu sie ruszylom. ps. no to kto punktuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ciekaw jestem jak to będzie jak zacznę budowę.. Dopiero uzyskałem PnB, a już mam .. ok.5,5tyś postów.. A co będzie później... Ahoj! KZE to zalezy od stopnia Twojego zaangażowania w budowę.... Jeśli będziesz tylko sprawdzał jak postepuje budowa to myślę, że jeszcze przyspieszysz tempo pisania postów.... jeśli jednak masz zamiar poświęcać czas na budowę to raczej chyba zwolnisz .... najlepiej wypośrodkuj .... a najważniejsze ZACZNIJ BUDOWAĆ Mam zamiar wylać fundamenty i postawić sciankę fundamentową na jesieni.. To kiedy zaczynacie??????? Jak tylko decyzja uprawmomocni się to będę chciał zdążyć przed zimą... Tak więc po odebraniu decyzji rozpoczynam casting firmy. Muszę jednak pamiętać, że we wrzesniu żona będzie rodzić... Tak więc wszytsko na raz... I sie zacznie kolowrotek..... ale budujacy baaaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 no prosze odrazu sie ruszylo m. ps. no to kto punktuje? Ja nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 no prosze odrazu sie ruszylo m. ps. no to kto punktuje? Ja nie!!! Chociaz moze........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ciekaw jestem jak to będzie jak zacznę budowę.. Dopiero uzyskałem PnB, a już mam .. ok.5,5tyś postów.. A co będzie później... Ahoj! KZE to zalezy od stopnia Twojego zaangażowania w budowę.... Jeśli będziesz tylko sprawdzał jak postepuje budowa to myślę, że jeszcze przyspieszysz tempo pisania postów.... jeśli jednak masz zamiar poświęcać czas na budowę to raczej chyba zwolnisz .... najlepiej wypośrodkuj .... a najważniejsze ZACZNIJ BUDOWAĆ Mam zamiar wylać fundamenty i postawić sciankę fundamentową na jesieni.. krótko mówiąc plan na 2005: ZERO Zrobienie planu zero na wiosnę 2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No dobra czajniki..... STRZELAJCIE!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ciekaw jestem jak to będzie jak zacznę budowę.. Dopiero uzyskałem PnB, a już mam .. ok.5,5tyś postów.. A co będzie później... Ahoj! KZE to zalezy od stopnia Twojego zaangażowania w budowę.... Jeśli będziesz tylko sprawdzał jak postepuje budowa to myślę, że jeszcze przyspieszysz tempo pisania postów.... jeśli jednak masz zamiar poświęcać czas na budowę to raczej chyba zwolnisz .... najlepiej wypośrodkuj .... a najważniejsze ZACZNIJ BUDOWAĆ Mam zamiar wylać fundamenty i postawić sciankę fundamentową na jesieni.. krótko mówiąc plan na 2005: ZERO Zrobienie planu zero na wiosnę 2005. Kze rozumiem, ze jeszcze nie masz ekipy wybranej..... moge Ci polecic naszego wykonawce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.08.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 przeciez jeszcze nie koniec strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 30.08.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ciekaw jestem jak to będzie jak zacznę budowę.. Dopiero uzyskałem PnB, a już mam .. ok.5,5tyś postów.. A co będzie później... Ahoj! KZE to zalezy od stopnia Twojego zaangażowania w budowę.... Jeśli będziesz tylko sprawdzał jak postepuje budowa to myślę, że jeszcze przyspieszysz tempo pisania postów.... jeśli jednak masz zamiar poświęcać czas na budowę to raczej chyba zwolnisz .... najlepiej wypośrodkuj .... a najważniejsze ZACZNIJ BUDOWAĆ Mam zamiar wylać fundamenty i postawić sciankę fundamentową na jesieni.. krótko mówiąc plan na 2005: ZERO Zrobienie planu zero na wiosnę 2005. Ale, ale KZE - to chyba jakieś nieporozumienie. Możesz bezpiecznie (a nawet wielu mówi, że to znakomicie robi przyszłemu domowi) zostawić budowę na zimę po skończeniu stanu ZERO .... więc albo się nie rozumiemy w terminologii albo próbujesz podjąć dziwną decyzję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ciekaw jestem jak to będzie jak zacznę budowę.. Dopiero uzyskałem PnB, a już mam .. ok.5,5tyś postów.. A co będzie później... Ahoj! KZE to zalezy od stopnia Twojego zaangażowania w budowę.... Jeśli będziesz tylko sprawdzał jak postepuje budowa to myślę, że jeszcze przyspieszysz tempo pisania postów.... jeśli jednak masz zamiar poświęcać czas na budowę to raczej chyba zwolnisz .... najlepiej wypośrodkuj .... a najważniejsze ZACZNIJ BUDOWAĆ Mam zamiar wylać fundamenty i postawić sciankę fundamentową na jesieni.. To kiedy zaczynacie??????? Jak tylko decyzja uprawmomocni się to będę chciał zdążyć przed zimą... Tak więc po odebraniu decyzji rozpoczynam casting firmy. Muszę jednak pamiętać, że we wrzesniu żona będzie rodzić... Tak więc wszytsko na raz... I sie zacznie kolowrotek..... ale budujacy baaaaardzo Licze na tą adrenalinkę.. W szczególności, że od października rozpoczyna mi się 3-ci semestr MBA.. Na szczęscie ostatni.. Tak więc plan taki: 1) narodziny dziecka i fundamenty do paździenika 2005 2) paź-2005 .. marzec 2006 - studia 3) marzec 2006 - budowa domu.. Harmonogram jest napiety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ciekaw jestem jak to będzie jak zacznę budowę.. Dopiero uzyskałem PnB, a już mam .. ok.5,5tyś postów.. A co będzie później... Ahoj! KZE to zalezy od stopnia Twojego zaangażowania w budowę.... Jeśli będziesz tylko sprawdzał jak postepuje budowa to myślę, że jeszcze przyspieszysz tempo pisania postów.... jeśli jednak masz zamiar poświęcać czas na budowę to raczej chyba zwolnisz .... najlepiej wypośrodkuj .... a najważniejsze ZACZNIJ BUDOWAĆ Mam zamiar wylać fundamenty i postawić sciankę fundamentową na jesieni.. krótko mówiąc plan na 2005: ZERO Zrobienie planu zero na wiosnę 2005. Kze rozumiem, ze jeszcze nie masz ekipy wybranej..... moge Ci polecic naszego wykonawce..... ...a i kierownika budowy. Dowiadczony, zaangazowany, bywa po kilka godzin dziennie u nas na budowie - SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 przeciez jeszcze nie koniec strony Ja nie licze, wiec Maksiu mnie podpuscil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts